Med en tjusig bild på soffan där vår trettonåriga fiskare skulle förlora oskulden bjöd Daniel in flickan till restaurangen där han arbetar för en tidig morgonvåldtäkt.

Soffa i personalrum

06.30 imorse mötte vi alltså upp gäddan Daniel som blev allt annat än glad över vårt sällskap. Antalet runkvideos och snoppbilder slår nästan rekordhållaren ”man söker kk” vilket alltså lär resultera I en rejäl anmälan för sexuellt ofredande.

VARNING FÖR OBEHAGLIGA BILDER OCH VIDEOS

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE  

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

[video width="640" height="360" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2022/01/received_1006750483600706.mp4"][/video]

56 thoughts on “Färsk morgongädda på restaurang (napp igen)

 1. Alltså jag har inte haft sex sedan 1998 , det här är ju helt jävla sjukt vem kan man lita på🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  1. Eeh?! Har du inte haft sex på 24 år beror det nog knappast på att det finns pedofiler. Är du seriös? Har du känt på dig att ”ja se karlar!”

 2. Skrattade lite åt runkvideon. Snacka om att göra bort sig. Tur det aldrig dök upp något barn. Varför detta ständiga runkade? Och varför ofta massa spännisbilder (dock ej i detta case) fastän det är mest gubbfläsk.

  1. Ja du, han tror ju att en 13-åring ska tända på det han skickar. Räcker inte med en runkvideo, utan hon behöver flera (enligt vad han tror) 🤮

  1. Så in i bengen chockad ja. Han tittar rakt in i kameran i ett par minuter. Hela hans värld bara stannar. Ridå ner. Från himmel till helvete på ett par röda. Som man bäddar får man ligga.

 3. Han är väl också efterbliven va?

  Dessa måste fångas upp tidigt.

  Nu skall jag tvätta ögonen med stålull och tinner.

  1. Alla jävla såna svin är totalt jävla utvecklings störda. Hur i helvete får man änns den idéen att våldta ett barn.framför allt bli sexuellt upphetsad av det.då måste det ju vara nå riktigt fel i huvudet och det saknas en massa bultar.

   1. Så jävla dåligt av dig att blanda in utvecklingsstörda i pedofilsammanhang! Pedofiler lider av något helt annat. Läs på innan du yttrar dig!

 4. Jag tycker så fruktansvärt synd om deras familjer. Hur kan man utsätta sina nära och kära för detta? Men det är ju ganska uppenbart att de inte tänker med det stora huvudet utan det lilla. Snacka om att sätta sig själv i första rum.

  Riktigt rälig person för övrigt.

  Jag blir mer och mer orolig för att träffa en ny man. Man vet ju inte vem man springer på. Finns så mycket sjuka människor.

  1. När mitt ex satt häktad, för vad han gjort mot vår dotter, valde hans dåvarande att stanna vid hans sida, trots att hon har en jämngammal dotter, som bodde heltid hos dem. HUR tänker man då..?

 5. Ett riktigt psykfall, någon behöver omedelbart köra honom till psyket för inläggning o kemisk kastrering. Blir helt chockad! Var ju ingen gubbe heller utan en ung kille, man fattar inte varför en ung kille vill våldta barn, helt vansinnigt. O sedan sätta sig o göra en runkvideo o rabbla en massa skit. Det här var bland det värsta!! O stackars hans barn, det är fruktansvärt.

 6. Alltså det tar aldrig slut detta . Ni gör ett väldigt bra jobb. Men att ni orkar med dessa personer. Dessa bortförklaringar hela tiden. Förstår inte vad som rör sig i huvudet på dessa personer. Till råga på allt. Har han sambo och egna barn . Jag blir mörkrädd över detta . Hoppas mamma sticker så långt bort med ungen som möjligt. Detta är så vidrigt beteende. Men all heder till Patrik och sara som orkar gång på gång.

 7. Jag har följt er arbete några månader nu och jag tycker att det är bra att vuxna som skadar barn avslöjas, att någon som inte är i barnets utsatta underläge möter upp och ställer den relevanta frågan: Vad sysslar du med? De här förövarna som ni konfontrerat har en stark gemensam nämnare, de är patetiska i ordets mest genuina bemärkelse. Och farliga för barn. Jag hittar inte riktigt orden för mina känslor. Det är bara så fruktansvärt solkigt och sorgligt. Barn behöver absolut skyddas från denna råa hänsynslöshet.

 8. När ”trettonåringen” man chattar med utklassar en i stavning och meningsbyggnad så bör man nog bli liiiite misstänksam …

  (Även om man bara har en hand fri det mesta av tiden.)

 9. Den sista videon, runkvideon, fick mig återigen att tänka på en sak som jag har sett på nästan alla fotos i chatloggarna som ni har publicerat här på sajten… De måste ha komplex för att inte vara så särskilt välutrustade. Det här rötägget fick ju nästan använda en pincett för att gripa tag i sin Petter-Niklas. Det är inte mycket att hänga i julgranen där inte. 🙂

  Jag undrar om detta är en av faktorerna till att de håller på, dvs att de söker bekräftelse för sina små ynkliga mini-snoppar. Det rättfärdigar ju absolut inget, missförstå mig inte, de är ynkliga kräk som borde kastreras kirurgiskt.

  1. Nej, jag tror inte det. Det är själen som är förkrympt på dessa individer. Men jag skulle också vilja veta vad det är de försöker ”laga” genom att utsätta barn för dessa övergrepp. Oavsett orsaker kan de aldrig som vuxna komma undan ansvaret för sitt eget liv och sina handlingar. Det finns inga ursäkter, helt enkelt.

  2. Nej, och det finns inga mini-snoppar här på sidan. Dessa faller inom genomsnittet helt klart, och är absolut inte en faktor för deras beteende. Avsaknaden av en stor porrkuk och den ångest med medföljande komplex är knappast något som dessa pedofilmän är ensamma om. Det har inte med saken att göra.

  3. Hmm mycket märkligt ”runkgrepp” och märkligt sinnessjukt beteende för övrigt rakt igenom, en farlig typ, tvångskönskorrigering vore nog lämpligt!!

 10. Man hör ju hur arg du är Sara men att du lyckas hålla dig så lugn ändå är otroligt, många hade nog inte kunnat det. Att konfrontera såna här äckel hade fått många att säkert hoppa på de.

  Bra jobbat av er båda!

 11. All eloge till er som tar fast dessa kräk! Vilken jävla självkontroll och tålamod ni har, jag hade inte klarat av att konfrontera dessa personer utan att skada dem. Stor respekt till er, men samtidigt önskar jag att de faktiskt blir skadade av någon annan som finns i deras närhet!

 12. Märklig typ. ”jag vill kn#lla”, ”f#tta”, ”kn#lla”. Ordförrådet är synnerligen begränsat, tycks det. Kanske inte heller de bästa raggningsreplikerna. Hahahahahaahahahahaha.

  Kul liten text på hans tröja också; ”Good times”. Skulle inte tro det. 😀

  Han behöver en ny pincett att greppa sin Lilleman med. På kåken lär han inte stå högt i kurs så han får hålla sig undan med sin pincett och sina utsökt välformulerade raggningsrepliker nör han tittar på sig själv i spegeln. hahahahahahaa!

  Ett dj-vla drägg!

  1. Hahaha kan bara hålla med dig. Bland det sjukaste jag sett den där runkvideon. Undrar om släkt,vänner och arbetskollegor blir imponerade av hans vidriga video och fattiga vokabulär.
   Vilken luffare…

   1. Vet du vem detta är? Vet du om personen bog i gbg i så fall? Tycker att det ser ut som själva konfrontationen är i Göteborg

 13. En ny helt klart låg intelligens person!
  MEN helt klart vet han vad han håller på med men som sagt han såg inte att ”13”åringen hade bättre meningsbyggnad och stavning än honom. Hoppas han får sitt straff genom att ni berättar för sambo och hans chef.
  Att bli uthängd här är nog det största straffet haha! alla vet.

 14. Nu är han åtminstone utan jobb och bostad. Hoppas det skaver ordentligt.
  Det enda rätta nu är att han lägger sig in på psyket ögonaböj.

 15. Sara , Patrik ..
  Tack för ert arbete . Vi är oändligt stolta över er❤️
  Den kontrolllerade ilskan, timmarna ni lägger
  Varför slutar det aldrig dyka upp nya as. Nya jävla äckelpäckel! Låt bli våra barn. Annars jävlar!!?

 16. herregud vad de tjatar, är pedofiler vuxenvärldens svar på ”är vi framme snart?” jag blir tokig på skiten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X