Sponsorer

EDIT: ”Kinky-Ove” är identifierad.

Andra träffen på vår lilla pedofil-safari var med Ove kom för att plocka upp en trettonårig flicka som han bestämt träff med på Hässelby idrottsplats. Med en chatlogg som tar ordet vidrig till nya nivåer dök han upp för att få sina lustar tillfredsställda. Dock blev det väldigt bråttom från platsen när han insåg att han skulle bli tvungen att förklara vad han skrivit.

Videon visar inte regplåt med tanke på att vi inte vet om det är ägaren som vi mötte, men kan någon tipsa om vem han är så blir vi tacksamma.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

49 thoughts on “KinkyOve tar ordet vedervärdig till nya nivåer (napp igen)

 1. Vidriga typ! Så vidrigt äcklig. De finns ju precis överallt. Vill aldrig lämna mina barn ensamma någonsin, är så rädd att ett sådant äckel ska drabba dem. Usch!

 2. Jobbar han som vakt eller något? Om man tittar på bilden i ett omklädningsrum?
  Fy vilken vidrig varelse

  1. Plit skriver många här i kommentarerna. Så fängelsevakt antagligen.
   Han kan nog se sig om efter ett nytt jobb nu dock….kan inte tänka mig han kan vara kvar på ett sådant jobb efter det här avslöjandet.

 3. Usch, han var nog bland vidrigaste pedofil nånsin här, speciellt med tanke på hans språk,

  Fram med namn och hoppas ni kontaktar hans anhöriga, arbetsgivare, m.m

 4. Jävla äckliga vidriga feta gubbe. Tror du att en liten flicka vill ha din slemmiga kuk i sig. Blir så hävla upprörd hur dessa män tror att dessa barn vill ha dem över sig. Idioter.

 5. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Med det anletet, och tror att ngn vill ta i honom med tång ens, än mindre en trettonåring!🤮🤮🤮🤮 Vidriga, sjuka äckliga människa. Hoppas du åkt hem och tvättat dig ditt avskum. Snart ringer din fd.arbetsgivare och berättar att du aldrig behöver gå ditt igen…

 6. Han ser ut att vara polis vakt eller häktespersonal? Tittar man noga på bilden o förstorar upp hans nyckelknippa som hänger på hans högra sida, så ser man tydligt sådana nycklar de har till handfängsel!!! Det förklarar saken varför han gasade iväg så snabbt! Hoppas han blir identifierad! Hur f…n kan en sådan fet ful äcklig typ ens inbilla sig att ett litet barn vill bli våldtagen!!!! Jävla svin!!! O använda ett så kräkaktigt hårt språk till en liten flicka på 13 år!!! Jävla svinäckel!!! Aset borde omedelbart tvångsinläggas på psyket!!! Undrar hur många stackars barn han redan hunnit våldta o förstöra deras liv!!! Fy faen ditt jävla peddosvinäckel!!! Ge FAEN i våra barn ditt peddoas!!!

  1. Åker han in så är han ju iaf säker även om han tappar tvålen i duschen. 🙂

 7. Sara kan ni inte sända bild till ägaren på bilen och fråga vem den vidriga gubben är blir verkligen rädd för han . Han skall ju bara bort från gatorna

 8. Tror denna ”varelse” tagit priset hittills. Vad jag vill med dessa typer kan inte tyvärr publiceras här. Fy fan.

 9. Jag undrar hela tiden om dessa äckel 🤔
  Har de verkligen lyckats tidigare fått till ett fysikt möte med ett barn 😔 Så sjuk självbild om sig själva och och andra och hoppas denna hamnar i fängelse och får känna på hur det är att få NÅGOT grovt i HÄCKEN utan glidmedel som aldrig slutar pumpa👊👊

 10. Han behöver nya dubbar till bilen. Kontakta ägaren till bilen och fråga om denne känner igen mannen ”bilen kan ju vara lånad”. Koll adress m.m. Så är det bara att fortsätta gräva så har ni snart detta äcklet fast.

 11. Vilket äckligt kräk. Hoppas verkligen inte att något stackars barn har blivit utsatt av honom och hans sjuka fantasier.

 12. Fantastiskt jobbat av er på Dumpen som alltid! Följ gärna upp detta om någon månad så vi får veta hur det gått för denne ”Ove”.

  Han verkar ovanligt hårdhänt, dominant och äcklig. Undrar hur han beter sig mot de som han ska vakta i sitt yrke?

 13. Vilket ärkesvin måtte han hittas och hängas ut ordentligt. Mår illa av att läsa chattloggen.

 14. Nihar lyckats identifiera honom! Så bra!
  Kommer vi får reda på vad som händer med detta äckel nu?🤮

 15. Det finns uppenbart gradskillnader även i pedofilhelvetet. Denna äldre mannen vill alltså inte ”bara” förgripa sig sexuellt på barn, som om det inte vore nog, utan även tvinga dem att dricka hans urin och potentiellt skada dem även fysiskt, utöver det han gör med dem mentalt. Gubben saknar uppenbart spärrar överhuvudtaget och barnen är inte mer värda en något man kan använda för sin egen perversa njutnings skull, för att sedan (bildligt) kasta i soporna.

  Jag anar att han inte är populär bland (sina forna) arbetskamrater from idag…

 16. Haha han drar in magen rejält på sista bilden där men lyckas ändå inte se jättefet ut!
  Varför i helvete tror han att två 13 åringar skulle vilja suga skit från hans kuk? Helt otroligt hur lågintelligenta dessa snubbar är. Har de INGEN verklighetsförankring? De där sakerna skulle inte ens en 70 årig polsk urfattig skabbhora gå med på men han far glatt iväg för att göra det med två trettonåringar.

  Mongo.

  1. * Lyckas ändå bara se jättefet ut skall det naturligtvis stå.

   Återigen…vilket mongo.

 17. Jag har alltid avskytt pedofiler och fattat att det finns ett gäng men jag blir lite tagen på sängen hur många det finns och hur sjuka dessa är…

  Grymt jobbat 👍

  Ni har min röst till svenska hjältar sedan tidigare

 18. Han är så otroligt vidrig. Kan iaf inte trots vetskapen om hur dom jobbar låta bli att tänka är dom dumma på riktigt, detta går inte att ta som skoj, ful fet gubbe, skriver kanske kön är ofräsch osv
  Inget barn är ju intresserad av ett pervo. Man vill lära barn kärlek är vackert, mellan 2 personer så kommer bajspervot Ove.. Fy fan så vidrig

 19. Typiskt. Snuskgubbe. Kan inte stava. Verkar psykiskt sjuk.

  Hans kommentarer får en att må illa. Usch.

  Bara tanken att ett barn hade träffat honom gör mig illa till mods

 20. Så bra att sadisten är identifierad. Riktigt svin, ska inte få röra sig fritt i samhället, borde sitta inlåst. Fattar inte hur många vedervärdiga äckel det finns därute och hur kan dessa fruktansvärda oattraktiva män överhuvudtaget tro att en ung tjej vill ta i dem med tång…… ingen självinsikt what so ever.
  Tack för att ni kämpar för dessa unga tjejer och ibland killar 🙏🏼 Ni gör skillnad

 21. Asså jag har skrivit konstruktiva kommentarer som aldrig publiceras. Har bland annat skrivit det om att antagligen flera av de ni avslöjat har funktionsnedsättningar eller om ni reflekterade över att sättet ni skrev på inte var representativt för en 12-åring. Kommenterar ju för att jag tycker ämnet är lika viktigt som ni. Så himla tråkigt att jag måste skriva ut att jag delar era åsikter om detta ämne till 99%.

  Men istället publiceras kommentarer och hot om våld (tappa tvålen, röven utan glidmedel, häng dom högt) publiceras. Du behöver inte publicera denna kommentar eller svara. Bara märkligt tycker jag.

 22. Sara, är det inte bara att åka hem och knacka på hos den som bilen är skriven hos?
  Eller har jag missat att han är redan identifierad – isåfall varför inte skriva ut namnet om ni ändå visat ansiktet tidigare?

 23. Gärna en uppdatering av vad som hänt i detta fall av äckelpäckel bajsälskande pedofilgubbe!
  Har han familj? Egna barn?
  Ser fram emot info i detta fallet för att jag tycker det är lite annorlunda jämfört med många av de andra fallen.
  M.V.H : Steba

 24. Detta var den värsta hittills. Jag utgår från att han är identifierad? Och att arbetsgivaren också är det. Denna man är farlig och påminner om Kapten klänning. Hoppas få veta vad som hände med han sedan. Bra jobbat

 25. Sara, just den här mannen vore det intressant för många att höra om man är identifierad och om ni pratat med ev anhöriga och arbetsplats? Vad hände sen alltså?

 26. Hört att han uppsagd var vaktmästare på ett stort allmännyttigt bolag. Tragiskt med tanke på hur många barn han har kunnat kommit i kontakt med i sitt arbete.

 27. Hur kan man ens komma på tanken att utsätta ett barn för något så vidrigt. Jag hoppas verkligen att hela hans familj arbetskamrater grannar får se detta.
  Hans föräldrar måste verkligen känna sig så misslyckade över att fått en sådan vidrig son

 28. Några tips:
  Det slår mig ibland när jag läser chat-loggarna, att det borde vara uppenbart för gubbarna (vilket det iofs. tydligen inte är men ändå) att det inte är en 13-åring som skriver.
  Den fiktiva tjejen borde kanske säga ”vad är det?” åt vissa saker. Vet t.ex en 13-åring vad ”undergiven” är?

  Vissa ord borde kanske stavas fel också? Som den tjejen som bodde på Anglais.
  ”Pappan” hade kanske sagt att dom bor där, men frågan är om man som 13-åring kanske skulle stava det ”Anglä” istället?

  Bara några tips som sagt.
  Ni har uppenbarligen lyckats fånga många ändå, men någon kan nog bli vaksam.
  Jag gissar att dom här männen har chattat med många barn innan och vet hur dom skriver, så det syns kanske att det inte är ett barn?
  Äh jag vet inte

  Bra jobbat hur som helst!

 29. Hahaha😂 Grisen 🐖 trodde på riktigt att han skulle få till det med ett barn. Det kan inte vara roligt att vara han efter det här. Nu vet alla att han är en feg äcklig barn pedofil. Han är fruktansvärt ful också🤮 Han sket på sig när Sara och Patrik dök upp😆 Jävlar vad bråttom han fick. Han är den sorten som aldrig skulle våga ens höja rösten åt en vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *