Sponsorer

Gnäggar förnöjt av skratt. Tidigare har det bara hänt ett fåtal gånger att någon nobbat mig för att jag är för ung, men antalet har varit så få att jag kunnat räkna dem på ena handens fingrar. Nu har fem individer senaste dygnet backat när de hört att jag är 14.

 

Ett lysande exempel är Martin som i december inte hade några som helst problem med att jag var 14. När vi kom in i januari så hann eftertanken dock ikapp och han frågade ännu en gång om min ålder.
Då var 14 plötsligt för ungt. 😂

 

Undrar om Martin kanske är en av de som följer oss här på Dumpen?

Vill passa på att hälsa er som tänder på barn att fortsätta hålla snorren I brallan och tankarna på annat håll för ni vet aldrig var vi dyker upp nästa gång.

BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA!!!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

6 thoughts on “Det råder oro i leden bland gäddorna

 1. Ni hänger ut en kille med bild men hur vet ni att det är han på bilden? Har ni träffat honom irl?

  Ni riskerar förstöra oskyldiga personers liv

 2. Fattar inte, är alla dessa ”gäddor” trots att de inte vill ha sex med barn?

  1. Hänger man på typ kamrat eller på kik som vuxen och tar kontakt med barn så spelar det ingen roll egentligen… Som vuxen har du inget där att göra 🤷‍♂️

   1. Inte nog med att man hänger ut folk som inte begått brott. Nu hänger man alltså ut folk som inte ens VELAT begå brott, utan direkt backat när fiskarna sagt att de är 14. Dålig stil från Dumpen. Det börjar likna ett moralkorståg och inte motverkande av gromning.

 3. Du får nog läsa om lite noggrannare..
  Läs om, läs rätt.
  I december var 14 år inget hinder, vid senare chatt var det ett problem.
  Kanske hade han läst Dumpen ?!

 4. De Gäddor som tvingar unga personer att skicka kukbilder på sig själva måste vara helt IQ-befriad i huvudet och att tvinga någon att skicka såna vidriga bilder utgör ett brott som har ett straffvärde på minst 2 års fängelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *