Sponsorer

Riksdagsledamot Marléne Althea Lund Kopparklint lovade socialminister Lena Hallengren under en debatt i höstas att hon kommer att stå i riksdagen, månad efter månad år efter år om så krävs för att kämpa för våra barns rätt att växa upp utan sexuella övergrepp.

 

Marléne håller sitt löfte och ska upp i riksdagsdebatt både torsdag och fredag för utsattas rätt till vård och barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp.

Det demonstrationstillstånd som vi fått beviljat ska vi använda till någonting helt annorlunda än protester. Istället för att hata och vräka ut vår ilska, så ska vi alltså hylla den politiker som vågar sticka ut hakan och ta kampen för våra barn.

Oavsett partitillhörighet så hoppas vi att fler politiker vågar följa när man ser det folkstöd som man i egenskap av politiker får när man kämpar för dessa våra små. Den politiska kampen för våra barn måste alltså höjas till skyarna för att fler politiker ska våga bryta tystnaden och börja prata om övergreppsutsatta barn.

Den 14/1 klockan 09.00-10.30, samtidigt som Marlene står i talarstolen och debatterar mot Morgan Johansson så kommer vi att stå på Mynttorget utanför riksdagen och våra rop ska eka in i riksdagens kammare, så att justitieminister Morgan Johansson och alla politiker vet att Marlene inte är ensam i sin kamp för de mest värdefulla.

Vi behöver alltså 300 personer som kommer till Mynttorget på fredag för att visa att vi gör allt som står I vår makt för att förändra situationen för våra barn och utsatta.

Evenemangssida med intresseanmälan:
https://fb.me/e/1Cki5dIqc

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *