Leffe 71 bestämde träff med en av våra fiskare som utgav sig för att vara 13 år. De skulle träffas på McDonalds i Ängelholm och han berättar att han kommer om ca 2 timmar. Han skulle meddela när han närmade sig Hallandsåsen, alltså visste vi att han kom puttrade norrifrån.

Glidande In på parkeringen kom en Ullaredsregistrerad Volvo och ur klev samme man som hade skickat en nakenbild i snön i chatten med flickan.

Gubben skrev att han ville ha bilder inifrån Donken, så jag kastade mig in i ett hörn och tog bilder som hon skickade vidare. Efter en stund så kom den lille mannen glidande förbi fönstret, kikandes in genom rutorna och han såg ut som att han försökte räkna ut från vilket perspektiv bilden var tagen.

 

När han inte såg flickan på plats så knatade han besviken tillbaka mot sin bil och när jag kom ikapp för att fråga hur han tänkte när han raggar på flickor i trettonårsåldern så blev den lille mannen allt annat än den lismande och milde man som skrev att han hade för avsikt att göra ett barn till kvinna. Faktiskt så påminde han starkt om en liten arg terrier som man ibland kan se fastbunden utanför affärer. Han skällde, vevade som en liten väderkvarn och gjorde små utfall för att vad slita telefonen ur händerna på mig. Har efter mötet tre äckliga rivmärken på handen och har badat densamma i sprit för att slippa få rabies.. 🙄

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

25 thoughts on “Snömorfar på besök i Ängelholm (napp igen)

 1. Vilket äckligt fanskap *spyr*
  Hoppas att han inte har några barnbarn eller andra barn i sin närhet som han kan förgripa sig på.
  Ni gör som vanligt ett superbra jobb även om det inte leder till mycket i dagens sverige.

 2. Hans sambo kommer nog inte bli glad. Bra att sånna här förs fram till ljuset och genomskådas. Många lever gott. Har pengar , jobb, familj och bra liv. Swichar.

 3. Hoppas du polisanmält honom för klösmärkerna, ett sånt jävla as🤮

  1. Precis min tanke, Sarah var rädd om dig och ha ALLTID ngn med dig vid konfrontation.💕

 4. Saknar ord🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮71 år gammalt äckelpäckel som tror att en trettonåring öht ens vill se åt hans håll på 100 mils avstånd, än mindre ta i honom med tång. IQ kvoten för dessa män….Kräks i munnen av denne gammelgubbe.

 5. Vilken gris ! Såklart det är han . Finner inte ord för dessa avskyvärda kräk . Ni gör ett otroligt bra jobb .

 6. Helt ofattbart hur många vidriga män det finns som har läggning för barn, va är det för fel i huvudet på dessa. Tyvärr är det väl oxå så att det inte går att bota dessa män då det är deras läggning, övervakning resten av livet är det som gäller.

  Tack för ett super jobb och va rädd om dig

 7. Skulle vara spännande att se in i huvudet på dessa människor. Jag menar om han ser sig själv som 13-14 årig grabb, hur han skulle reagera om han fick ett foto på en naken 70 årig dam i en plaststol från jula. Skulle han uppskattat det? Tur för er på dumpen att lågt intellekt verkar vara en vanlig sidodiagnos på pedofili.

 8. Jag menar om jag var groomare (hoppas jag inte ger någon tips nu). Skulle jag klä ut mig till typ jamesbond eller något, kanske och hålla mig långt från runda ord och sladdrig vidriga närbilder på saker som sticker upp upp framför varselvästen Så mitt spår med samdiagnoser kan nog byggas till en intressant teori.

 9. Bra jobbat o vingklippa dessa grisar.
  Är ni i Bjuv igen o fiskar så jag jag stå till tjänst med fika.
  Kenneth

 10. Fortsätt, vågar inte veta hur många ni faktiskt redan hjälpt genom att visa att ni inte backar från att hänga ut pedofilerna med bild, måste vara sjukt avskräckande.
  Grymma är ni som sagt!

 11. Det här blir bara värre och värre! 😭 Tack för att ni visar oss dessa vidriga avskum! Ni är tame fan BÄST I HELA VÅRT LAND! Men du måste vara rädd om dig Sarah! Dom här kräken är INTE friska och riktigt farliga i vårt samhälle 🤮 Tack för att ni skyddar våra barn ❤️

 12. Hahaha, han fattar ju inte att med hans beteende så fattar ju alla människor i världen att det är han, man ser ju riktigt hur han skakar på händerna när han ska börja filma, 🤣🤣🤣

 13. Haha den här var rätt rolig!
  ”där du sitter med din snorre i snön” haha!

  Svårt att begripa hur dessa människor kan tro små flickor bara sitter och söker efter gubbkuk på nätet bara.
  Inte lätt att tänka med kuken….men någonstans tycker man ändå de borde begripa det inte är så troligt.

  Fantastisk underhållning är det hursomhelst

 14. Alla pedofiler är farliga, men vilka är farligast av dem? Jo, dem som denna gubbe som totalt nekar och hävdar att det inte är han, han har inte gjort något osv.
  Denna man kommer att nästa dag söka sig till nästa barn.

 15. Fan va bra att ni hänger ut kräken med bild å allt! Man borde kunna söka geografiskt för att kunna hitta alla peddos i närområdet, iaf per landskap.

 16. Hans attityd visar ju bara på hur trög han är. Blev rädd för din säkerhet Sara då jag inte uppfattade om du hade med dig någon. Ni och Missing people är favoriter! Besatt av att kolla på er hemsida!

 17. Sverige har förutom Kent Agent sin egna James Bond (skådis: ”Allan Edwall”) – en Snömorfar ute på sin mc och groomar barn. Dock går det inte så bra för honom december 2021, eftersom när han kom till donken så möttes han av agent 001 från Dumpen 😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X