Hotet och hatet från de som vill försvara rätten att förgripa sig på barn är massivt. ”Caligula Börjesson” är bara en av plantorna som skickar en massa skit, och detta är alltså bara ett exempel på vad som kommer in.

Kampen för ungarnas oinskränkta rätt att växa upp utan övergrepp är kompromisslös och har man inte fattat det ännu, så är det dags att backa.. 👿

Vi blev alltså utsatta för en attack i måndags morse. Dumpen låg nere I en timme, men vi var snabbt uppe på fötter igen. Idag har vi fått hjälp från utlandet, från en hjälte som arbetar med internetsäkerhet med tydlig inriktning på övergrepp av barn för att säkra upp sidan från DDoS attacker.


STORT TACK FÖR OVÄRDERLIG HJÄLP 🙏
THANK YOU UncleChaCha ❤

Märker ni att sidan blivit betydligt snabbare så är detta också tack vare vår Uncle 🙂 Han kan detta betydligt bättre än vi.

Vi har riktiga människor med känslor bakom ryggen, vad har ni annat än empatilösa missfoster som vill våldta barn?

Självklart polisanmäler vi alla hot som kommer in, det innefattar även dig ”Funking” 🙄 ”Caligula Börjesson” Har förresten fått tag på  strafföreläggandet när du hade laddat upp/ner barnpornografi via Limewire. Du minns säkert när du arbetade på båten och fick sparken. Undrar om det blir ett strafföreläggande nästa gång du åker dit.

VILL NI STÖTTA MIG OCH PATRIK MED DUMPEN SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

sv Swedish
X