Staffan Hildebrand får idag i svensk media förklara vad han anser vara misstag och missriktad kärlek till unga pojkar. Att det gått rykten om Staffans förkärlek till unga gossar är ingen hemlighet men media och hans vänner har alltid valt att titta åt andra hållet.

Jag kan dra en massa paralleller till min förövare Viljo Nousiainen och hans sätt att grooma unga osäkra killar. I Staffans fall lovade han sina offer skådespelarjobb och spännande resor och annat som han visste pojkar gillar.

Viljo hade en fritidsgård hemma med videospel, godis, glass som han givmilt servade en utvald grupp killar som han senare förgrep sig på. Hildebrant använde sig av samma taktik och omgav sig av ett koppel av sökande killar som fick bo hemma hos honom.

Idag gavs boken G som i gärningsman ut där man berättar om två fall av övergrepp Staffan har utsatt två unga pojkar, den ena var endast tretton år när helvetet började. Hildebrand förnekar inte uppgifterna utan kommer med märkliga förklaringar och ursäkter.

Staffan är en pedofil och inget annat glöm inte det! Att Staffan försöker sig på en liknelse med det antika Grekland där vuxna män i Sparta tog unga pojkar under sina vingar är en väldigt vanlig story som pederaster försöker sig på då dom vill legalisera sina övergrepp.

Staffan snärjer in sig i tafatta försök att slippa ansvar och lägger skulden på pojkarna och menar att det inte var rätt att kanske utsätta pojkarna men på den tiden visste man inte bättre…

Han försöker blanda in kärlek i sina äckliga försök med att sudda över sina övergrepp och menar att dom unga killarna inte var klara över sin sexualitet… Staffan det är våldtäkt på barn du har sysslat med och inget annat!

Att Staffan blandar in MeToo rörelsen och menar att det var ett annat klimat på den tiden, Staffan även om detta hände på åttiotalet så var det våldtäkt på barn! MeToo är en helt annan sak så håll bara din käft!

Staffan är en 75 årig snuskgubbe och pedofil som allt för länge åtnjutit nån slags immunitet och skyddats av media och vänner men nu hoppas jag att fler träder fram för jag är hundra procent säker på att det finns en mängd offer som han har förstört livet på!

Det är dags att media tar ansvar för vad dom publicerar, övergrepp som dom här skall aldrig få bli kallade för något annat än rena våldtäkter!

Vill ni stötta mig och Sara med dumpen så är vi väldigt tacksamma. 

5 thoughts on “Staffan! Det du sysslat med är våldtäkt av barn!

  1. Skrämmande läsning. Vi lever i en sjuk värd och blir så bedrövad när man ser hur utbrett pedofili är ni gör ett sjukt bra jobb och jag hoppas myndigheter börjar agera med skärpa mot dessa (ja va fan ska man kalla dem) individer då. Med långa kännbara straff samt kännbara skadestånd. NI ÄR GRYMMA.

  2. Grymt imponerad och ni sätter verkligen tummen på vad som är fel i samhället. Måste bli lagändringar så desss pedofiler kan fiskas upp innan de hinner förstöra mera barn.
    Känns som du hoppar 2.80 nu patrik🙏. Ditt och Saras jobb (+flera) är mer värt än alla dina medaljer. Tack för att ni finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X