Sponsorer

För att man ska kunna tipsa om saker som man tycker att vi bör veta så har vi nu satt upp en krypterad visselblåsarmail. Vi tar alltså gladeligen emot tips om allt från den där obehaglige tränaren som låter barnen pilla på hans wurst till konton på sociala medier som trålar efter barn.

Tack vare utgivningsbeviset omfattas vi inte av GPDR, alltså får vi ha en liten databas och när det börjar bli många tips som verkar seriösa så kan vi agera genom att skicka vidare till polis, idrottsförening, rektor eller vem som nu kan ha nytta av informationen, dessutom kan vi erbjuda fullt källskydd utan risk för konsekvenser om man lämnar tips.

Vi är fyra personer som kommer att ha koll på mailen och sortera in tipsen där de hör hemma. Tyvärr kommer vi inte att ha möjlighet att besvara alla mail men vi kan garantera att allt blir läst.

Adressen är [email protected]

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *