Jag har fått väldigt många som har reagerat på det vi skrev om här på Instagram och Facebook men framförallt reaktioner på dumpen.se där vi skriver namn på förövarna och även lägger upp bilder på förövarna.

Vi lägger upp vad vi vill på dumpen.se och censurerar inget och vi gör endast detta för att alla skall förstå att pedofiler är monster och absolut inga ofarliga mysfarbröder som bara har mycket överskott av kärlek som dom visar barnen…

Jag förstår allas första reaktion när man läser i det här fallet och alla andra fall att det är svårt att se mellan fingrarna för dessa ohyggliga brott och det är lätt att ta till straff som hör medeltiden till.

Men när man har lugnat ner sig lite så är det lättare att tänka mer logiskt och då är det även lättare att inse att vi måste ha 100% bevakning på dessa individer och vi måste även låta myndigheter gripa in mycket tidigare och med befogenheter som dom till dags inte har.

Vi måste även ge polisen mycket mer resurser och befogenheter för att ta hand om dessa individer långt innan det går så långt som i fallet vi skrev om igår. Vi måste tidigt skilja barnen ifrån en sån giftig miljö så barn inte skall växa upp i en sådan miljö som innebär en livstidsdom för barnen men bara en knäpp på näsan för förövaren.

Vi har inte dödsstraff i Sverige men vi har livstid för vissa brott och om inte det vi skrev om igår så vet jag inte vad som krävs att klassa som livstids fängelsestraff…

En riktig behandling av pedofiler skall innefatta ett långt och kännbart fängelsestraff för att sedan slussas ut i samhället med en mängd kontrollstationer där övervakning 24/7 är det första villkoret som gäller för förövaren.

Pedofiler skall missta sin rätt att få vistas där barn finns och det innebär att Liseberg, Gröna Lund, fotbollscuper, badhus, lekland ja i princip i alla miljöer där barn finns är no go zoner för straffade pedofiler, detta löser man enkelt med gps-sändare och daglig anmälningsplikt.

För er som tycker att mina tankar är inhumana och kränkande för individen för att i Sverige så äger man rätten att vistas och göra vad som helst efter avtjänat straff oavsett vilket brott det handlar om.

Ni som tycker min uppfattning är barock och härstammar från medeltiden bör läsa dom ca 20 domarna vi hittills lagt upp på dumpen.se och inse att fokus måste ligga på alla oskyldiga offer som slentrianmässigt nämns i domstolsdokumenten och inse att det är monster som förgriper sig på barnen och dom har försuttit sina möjligheter och rättigheter att få ströva fritt i vårt samhälle!

Vi kommer att outa alla gärningsmän sålänge myndigheterna fortsätter att premiera barnknullare och samtidigt helt strunta i offren dvs våra barn! Ni som har en annan uppfattning ber jag er läsa Hall of shame inne på dumpen.se där det ofta är så vidrigts det knappt går att läsa vad pedofilerna gör med sina offer, tänk då efter vad offret får leva med resten av livet!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

2 thoughts on “Vi kommer att outa alla gärningsmän sålänge som man struntar i offren

  1. Kan ju vara läge då att outa en barnsexförbrytare som falskeligen utger sig för att vara jurist och agerar i fastighetsaffärer, som är fälld för att ha försökt våldta sin minderåriga styvdotter och fortfarande 15 år senare inte betalat sitt skadestånd, men som myndigheterna fortsatt väljer att blunda för och till och med skydda och istället fälla en ung ensamstående tvåbarnsmamma för förtal för att hon påtalade den kriminellas brott. Han om någon borde ni hänga ut överst av alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X