Det tog mindre än 24 timmar för gammelgäddans arbetsgivare att stänga av honom efter att han tänkte ta med sig en tolvåring i bilen med avsikt att förgripa sig på henne.

Gammelgäddan är alltså avstängd från jobb, och jag vill dels rikta ett stort tack till våra medlemmar som agerade direkt och kontaktade företaget vars bil han körde runt med och dels till ett väldigt ansvarstagande företag som agerade blixtsnabbt och stängde av en man som utgör en fara för barn och även företagets rykte.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

2 svar på ”Gammelgäddan är avstängd – äntligen rättvisa”
  1. Tack för er insats för alla barns rättighet att växa upp i en trygg miljö, där vi gemensamt ser till att göra livet så obekvämt som möjligt för pedofiler.

    Straffet för att utnyttja ett barn sexuellt borde utan tvekan vara livstids fängelse. Ett barn har berövats och givits livslånga sår i själen, förövaren förtjänar inget annat än att vara inlåst tills sin död, borta från samhället.

  2. Fint att någon äntligen står upp för barn och unga. Pedofiler ska inte skyddas eller fortsätta få vara osynliga. Jag blir ofta förvånad över vilka ni lyckas fånga på film. Tack för att ni vågar och orkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.