Sponsorer

Det tog mindre än 24 timmar för gammelgäddans arbetsgivare att stänga av honom efter att han tänkte ta med sig en tolvåring i bilen med avsikt att förgripa sig på henne.

Gammelgäddan är alltså avstängd från jobb, och jag vill dels rikta ett stort tack till våra medlemmar som agerade direkt och kontaktade företaget vars bil han körde runt med och dels till ett väldigt ansvarstagande företag som agerade blixtsnabbt och stängde av en man som utgör en fara för barn och även företagets rykte.

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

4 thoughts on “Gammelgäddan är avstängd – äntligen rättvisa

  1. Tack för er insats för alla barns rättighet att växa upp i en trygg miljö, där vi gemensamt ser till att göra livet så obekvämt som möjligt för pedofiler.

    Straffet för att utnyttja ett barn sexuellt borde utan tvekan vara livstids fängelse. Ett barn har berövats och givits livslånga sår i själen, förövaren förtjänar inget annat än att vara inlåst tills sin död, borta från samhället.

  2. Fint att någon äntligen står upp för barn och unga. Pedofiler ska inte skyddas eller fortsätta få vara osynliga. Jag blir ofta förvånad över vilka ni lyckas fånga på film. Tack för att ni vågar och orkar!

  3. Vad händer nu? Kommer mannen ifråga att gå in heltid på sin ”hobbyverksamhet”?
    Tyvärr läser jag en del om just det, där dåliga människor blir av med familj och jobb. De har då bara en sak kvar i livet: Sin ”hobbyverksamhet”.
    Enligt min mening borde människor som dessa plockas upp av myndigheter och rehabiliteras, snarare än att de får gå den dåliga vägen. Där borde arbetsgivaren istället hjälpa sin anställda eller till och med tvinga denne, att ställa upp på rehabiliteringen gentemot att de då får behålla jobbet. Givetvis mot att man då är under konstant kontroll av myndigheter och arbetsgivare.

  4. Barn oavsett flickor eller pojkar har full rätt att känna sig trygg i samhället. .Det är absolut inte okej att barn blir utsatt för sexuella övergrepp och sexuella ofredanden ,och det som den omtalade mannen gjorde mot barn är inte okej alls, där borde samhället reagera direkt genom att ge den omtalade mannen ett kännbart straff och att den omtalade mannen borde betala ett rejält skadestånd till de unga BO som utsattes för sexbrott och ofredande och att mannen ska dessutom gå med på att följa en behandlingsplan som sociala myndigheter i samråd med rättsvårdande myndigheter har lagt upp och planerat , och att mannen ska träffa psykolog för rehabiliteringssamtal så att han kan få behålla sitt jobb och att myndigheten under 2 års tid har en så kallad skyddsöversyn av mannen och att de kollar upp att mannen fullföljer sin rehabiliteringsplan ,och återfaller han i brott då blir han istället föremål för rättsliga åtgärder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *