Sponsorer

Jag kan inte smälta att mitt inlägg igår på Instagram gjorde att Instagrammaffian valde att plocka bort det med en helt snurrig motivering, att jag sen en vecka är avstängd en månad på Facebook känns ju mer och mer som att dom inte vill att vi berättar sanningen…

Sen vi startade gruppen så har det regnat in varningar på inlägg jag skrivit där vi berör ämnet pedofili och jag har både blivit avstängd och blockad på båda forumen och oftast har det inte gått att överklaga.

Den stora facebookgruppen  har haft en skakig resa som kan liknas med en flipperkula som studsar och slungas mellan avstängningar och som ett tag helt bortplockad av Facebook helt utan motivering.

Vi har varje gång rensat i gruppen för att göra Facebook på bättre humör men det är svårt att göra överheten nöjd så det dyker ständigt upp nya hot om nedsläckning då dom verkar tycka illa om oss när det egentligen är pedofiler dom skall tycka illa om.

Vi vet att det förekommer krafter som vill stänga ner oss och vi har spejare ute på nätet i diverse grupper och vi har bevis på att det förekommer organiserad kraft för att vi skall bli bortkopplade från samhällsdebatten. Det finns feministiska forum som stolt tar på sig kredd när vi blir avstängda och cyberhighfivar sina medsystrar som har mailat Facebook och Instagram för att få bort oss!

Men all denna kraft kan inte få bort oss någon längre tid för vi blir starkare varje gång det händer och vi förstår varje gång hur viktigt vårt jobb är och hur jobbigt våra motståndare tycker att det är!

Vi kommer ha  Events till hösten i flera olika städer så arbetet med att tysta oss gör oss bara mer motiverade och vi förstår att vårt arbete är det viktigaste ämnet i samhället idag!

Barn är inte vår framtid, barn är nu!!

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

3 thoughts on “Arbetet med att tysta oss gör oss bara mer motiverade

    1. Feminister vill skambelägga allt och alla som inte okritisk skriver under på alla deras dogmer.

  1. Jag begriper inte att ett så Axiomt ämne överhuvudtaget ifrågasätts. Hur går egentligen tankarna hos dom som är emot en sådan här självklar handling (peddojakt) Varför vill man stoppa er överhuvudtaget? Jag är nog så korkad att jag inte begriper det alls faktiskt. Snälla förklara hur tankarna går?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *