Nederländska polisen och amerikanska HSI Boston Agents hade vid sin bevakning på Darkweb observerat att en person som kallade sig ”Atreyu” spelade en betydande roll på Darkweb där filer med dokumenterade sexuella övergrepp mot barn spreds. 

Användaren med alias ”Atreyu” spårades till en svensk medborgare och underrättelseinformationen i ärende SIENA 1146741-7-1 lämnades till nationella operativa avdelningen i Sverige. 

Bakom användarnamnet Atreyu hittade man en man vid namn Anders Källåker från Söderåkra och vid närmare genomgång skulle det visa sig att denne lille gubbe från småländska landsbygden var en gigantisk spindel i nätverk för våldtäktmaterial av barn på Darkweb. 

I egenskap av admin/moderator i pedofilgrupperna ”GAP” ”ChildsPlay”, ”Isla De Muerta” ”Rindexxx” och ”The Scandinavian forum” la Anders Källåker arbetstid motsvarande en heltidsanställning med att publicera våldtäktsmaterial av barn. Dessutom drev han sajten ”freedom hosting”, även den för att sprida videos och filmer på våldtagna barn. 

När Anders Källåker greps dem fjärde februari 2020 gjordes en husrannsakan varvid omfattande beslag gjordes av hårddiskar men även ett stort antal cd-skivor, telefoner och ett flertal USB-minnen innehållande 1 816 939 (90 % av 2 018 818) filer med dokumenterade våldtäkter på barn varav ungefär hälften är att bedöma som grova. 

Lagringen på 4 TB, som en av hårddiskarna hade, är oerhört mycket utrymme och man skulle i princip få in motsvarande innehållet i alla böcker på ett bibliotek på en sådan hårddisk. 

När Anders började häcka i grupper som delar bilder och videos på våldtagna barn så hade han lagt märke till att det rådde hierarki på forumen, där ”admin” och ”moderatorer” hade högst status. I verkliga livet hade Anders inte speciellt många vänner så han siktade på att bli ”spindeln i nätet”.

I början var han inte respekterad, men ju mer bilder han spred desto mer status fick han. När han väl hade status kom han i kontakt med andra personer som hade ”status” vilka han höll kontakt med via forum och PM, vilket står för ”private message”. Sedan fick han inbjudan till andra forum etc. Gemenskapen på forumen är för det mesta bra och man känner till varandra genom ”alias” och de som förekommer ofta på forumen, och han utvecklade alltså den vänkrets i Darknets grupper som han saknade i verkliga livet och gillade att sköta den administrativa biten, som ”admin” när han greps hade han uppnått mycket hög status på med tanke på att han har delat med sig av en helt vedervärdig volym av media med våldtagna barn. 

VARNING LÄS NEDANSTÅENDE PÅ EGEN RISK

Exempel på material som hittats:

En ”trailer” för en längre film. Preview Rape and kill Mom And Her Toddler Daughter.avi 2 minuter lång film som visar flera sekvenser av hur en kvinna liggandes på ett bord blir våldtagen av flera män varefter en flicka i spädbarnsålder utsätts för en anal våldtäkt. Senare ligger kvinnan på bordet och förefaller vara uppskuren och död. Slutligen visas en bild av vad som förefaller vara ett avlidet barn.

Förutom material med barn hittades en stor mängd filmer och bilder med grova våldsskildringar så som våldtäkt, tortyr, förnedring och nekrofili. Exempelvis påträffades en 44 minuter lång film där man genomborrar en kvinnas bägge bröst med ett stort antal spikar och nålar. En annan film visar en kvinna som blir våldtagen samtidigt som en annan person hugger av hennes ena fot och underben, och en 3 minuter lång film där man spikar fast en kvinnas bägge bröstvårtor på en planka med ett stort antal spikar. I en annan 6 minuter lång film blir en kvinna upphängd i sina bröst.

Mest frekventa söktermer:

Anders sitter nu på peddokollo, eftersom han dömdes till fem år I fängelse, men kommer ut i Juni 2023 om han sköter korten rätt och är en snäll pedofil på kåken. För den som är lite kreativ så kan man söka upp idioten på Facebook och på så sätt få en bild av honom, och det finns bara en i Sverige med hans namn.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

3 thoughts on “Smålänningen som var admin i Darkwebs mörkaste grupper

  1. Detta kan vara bland det vidrigaste jag någonsin läst. Mår fysiskt illa efter att ha läst detta.. Hur svårt ska det vara att låta barn vara barn!? Om jag skulle få bestämma så skulle han få ruttna bort i fängelset.

  2. Det var de i särklass vidrigaste jag läst. Jag bor i grannbyn och låter ibland barnen springa ner själva till affären eller cykla på planen nedanför tomten. Dottern på 7 år har fått gå själv till skolbussen 50 meter hemifrån. Det är slut med det nu. Tack för att ni finns och varnar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X