Sponsorer

I Expressen går det att läsa om en serie barnvåldtäktsman som åter igen åkt fast för grovt barnpornografi och detta är femte gången han blir dömd.

Han döms nu för att förmått barn under 15 år att posera nakna på olika sajter och för att han sparat ner hundratals filmer som visar sexuella övergrepp på barn i en molntjänst.

Straffet blir fängelse i två år och tre månader. Mannen ska även betala 14 200 kronor i skadestånd till sitt minderåriga offer. Första gången han dömdes var 2012 och sen dess har han haft en välsmord svängdörr in och ut från fängelset.

Våra ansvariga politiker och myndigheter verkar ha obegränsat med förtroende för denne man och han tackar med att fortsätta skada barn så fort han får chansen.

Det hemska är att det finns en klick människor som menar att har man avtjänat sitt straff oavsett vad brottet är så är man också fri att röra sig hur man vill i samhället.

Vänstern och Miljöpartiet är dom som mest kämpar för att Sveriges grövsta brottslingar skall ha samma rättigheter som alla andra laglydiga medborgare.

Vänstern vill höja straffet för köp av sexuella tjänster men vi hör sällan nån från det hållet bry sig om barn och barns säkerhet. Barngiftemål, könsstympning och skärpt straff och tuffare kontroll på dömda pedofiler står inte högt på agendan.

Man får ibland känslan att övergreppen har eskalerat enormt senaste tiden men jag tror det beror på att vi har börjat prata om det och även som vi på dumpen hela tiden tvingar politiker och peddovurmare att få se och höra den bistra sanningen, vi märker att vi är motarbetade på b la Facebook och Instagram men vi tar den fighten för våra barns skull!

Vi måste höras och synas för om vi alla skulle tystna vem skulle då vara barnens röst? En seriepedofil som nu är dömd för femte gången skall ju givetvis inte få vandra fritt på våra gator och torg, han hör hemma bakom lås och bom oavsett vad peddokramarna tycker.

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *