Pappan som arrangerade gruppvåldtäkter på sina egna barn och bjöd in andra pedofiler att förgripa sig på sina försvarslösa barn kommer också få ett löjligt lågt straff.

Åklagarn har skrivit i stämningsansökan ”Brotten är grova dels med hänsyn till att fysiskt våld utövats i samband och eller nära anslutning till de sexuella handlingarna dels då fler än en person förgripit sig på barnen” . Ett sånt monster borde aldrig få gå lös i samhället igen.

Men givetvis kommer mannen att få privilegiet att få vandra på våra gator igen och med några enkla knep dyka under medborgares radar med hjälp av skyddad identitet och säkert få umgängesrätt med sina barn igen för i Sverige är dom straffade klara med sitt straff efter avtjänad tid på anstalt.

Att låta andra män våldta hans egna barn visar hur gränslös han är och här räcker inte saft och bullar och samtalsterapi med nån flummig psykolog som anser att det går att bota en barnknullare.

Här borde myndigheterna lägga ner energi på att skydda barnen och garantera att mannen aldrig någonsin får kontakta sina barn och inte heller låta mannen obevakad försvinna ut i samhället efter fängelset.

Det måste även läggas ner energi på att hitta dom andra männen som var med på våldtäkterna och skydda resten av samhället från dessa monster. Att det överhuvudtaget finns män som samlas och gemensamt våldtar försvarslösa barn är över mitt förstånd men det här är verkligheten som peddokramarna vägrar prata om!

Dom som vurmar för pedofiler och menar att väldigt många som har den störningen aldrig skulle kunna genomföra sin fantasi borde ju förstå att tillfället gör tjuven, vem garanterar att det aldrig skulle hända? Skall vi låta dessa ”fromma” pedofiler få avgöra och offra barnen? 

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE NYHETER

sv Swedish
X