Sponsorer

Lätt förnärmad över massmedia, som inte anser att det finns ett allmänintresse I att rapportera om sexualbrott mot barn, så tänker jag att själv är bästa dräng, och varför skulle vi vara sämre än andra, vi kan också göra löpsedlar. På dagens löpsedel hamnar ännu en centerpartist som SVT trots påtryckningar inte vill ta upp. Man kan ju bara tänka hur snacket på SVT redaktionen gått, efter att ännu en centerpartist blivit dömd för våldtäkt mot barn

-Jamen det blir ju så tjatigt, kan vi verkligen ta upp ännu en centerpartist till som åker dit för våldtäkt av barn ?

-Nä, vi skiter I det. Bättre att vi rapporterar om någonting nytt, finns ju en risk att folk tröttnar, ska vi ta upp att någon blivit bestulen på 35 halmbalar istället?

Anette Eriksson, moderator här i gruppen ilsknade till och skrev ett mail till SVT, som svarade att:
”Händelsen inte har något riksintresse, ledamoten har ingen framskjuten maktposition, och är inte känd för den breda allmänheten i Sverige. Det händer titt som tätt att politiker döms för olika brott, men vi berättar inte om alla.”

Då kokade moderator Mikaela Rydberg över, och skickade ett mail till SVT som bla innehöll texten:
”Anser ni att det inte är viktigt för att det rör sig om småländska barn, eller anser ni att sexuella övergrepp är vardagsmat nuförtiden?”

Redaktören på SVT har troligtvis rätt, för det verkar inte finnas något riksintresse i att belysa hur vanligt det är med sexuella övergrepp. Kommer det till allmänhetens kännedom att det kryllar av folk som förstör livet för barn, så kan det bli så att man måste ta tag i problematiken.

Nåväl, jag kan väl tycka att det ligger ett visst allmänintresse i att idioten faktiskt gått länge i behandling och vecka ut och in fått beröm för att han inte agerar på sina lustar, samtidigt som han inte gjort annat. En annan sak som är av synnerligen intressant, är att domen innehåller en rad meddelanden som förövaren skickat till offret, och som tydligt visar hur förövaren agerar mot barnet för att behålla offret i sitt garn. När han höjer offret till skyarna, för att sedan anklaga offret, och sen kryddar hela soppan av manipulationer med hot om att ta sitt liv, så blir det, om man tar upp gärningsmännens mönster av manipulationer mycket lättare för alla och envar att förstå varför det är så otroligt svårt för ett barn att ta sig ur förövarens klor.

Att det torde finnas ett tungt intresse för allmänheten är ju kanske lätt för oss att säga, som inte pysslar med mycket annat än barnens rätt att växa upp utan övergrepp, men länk till domen finns på dumpen.se, så får ni avgöra själva huruvida ni hittar ett nyhetsvärde i ännu en Centerpartist som sitter inne för sexuella övergrepp av barn.

Länk till dom:

https://anonfiles.com/pfD9Sc11u3/Kalmar_TR_B_1596-21_Dom_2021-06-18_pdf

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *