Sponsorer

Ett problem när det kommer till att informera allmänheten om den typ av bevis som inte är tillräckliga för en fällande dom, och som klassas som försök att smutskasta den förälder som barnet berättar förgriper sig, är att vi inte kan gå ut med ljudfiler eller bilder publikt, då detta skulle göra att föräldern aldrig mer kommer att få se sitt barn. 

Jag har valt att transkribera en ljudfil till text, för att man inte ska känna igen rösterna och på så sätt kunna härleda texten.

Detta är alltså vad jag sitter och lyssnar när jag säger att ett barn tydligt berättar att det är utsatt, just detta barnet har inte ens hunnit börja lågstadiet, ochman går sönder när man hör henne ta dessa orden i sin mun. 

Vårdnaden tillföll nyligen fadern…

B = BARNET M = MAMMA

B: VILL INTE INTE INTE ÅKA TILL PAPPA IGEN

M: VARFÖR SÄGER DU PÅ DET SÄTTET?

B: HAN STOPPADE IN DEN I SNIPPAN SÅ

M: VILKEN, VAD VAR DET FÖR NÅGONTING?

B: DEN VAR JÄTTEJÄTTELÅNG OCH NU ÄR JAG SÅ ARG PÅ PAPPA NU

M: VAD SA DU TILL PAPPA NÄR HAN GJORDE SÅ?

B: JAG SA INGEN-INGENTING MEN JAG ÄR BARA ARG PÅ HONOM MEN INTE PÅ DIG MEN JAG SA INGENINGENTING ALLS

M: VILLE DU SÄGA NÅGONTING ?

B: NÄÄ..JAG SKA SÄGA NÄR JAG BLIR STOR 

M: VAD KÄNDE DU DÅ? 

B: (med ledsen röst) JAG VET INTE MAMMA

M: MEN VAR DET KANSKE EN LEK ? VAR DU GLAD ELLER LEDSEN? 

B: JAG VAR LITE LEDSEN MEN NU BLIR JAG LEDSEN IGEN

M: ÄR DET FÖR ATT VI PRATAR OM DET? 

B: MEN HAN GJORDE DET Å SEN SPILLER HAN

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt

1 thought on “Ett litet barn som berättar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *