Sponsorer

Igår gjorde jag en väldigt intressant intervju. 

Kvinnan som jag pratade med har inte själv varit utsatt för sexuella övergrepp, men ändå  blivit drabbad. Jag vet att detta låter mycket konstigt men så är det iallafall. 

Petra växte upp med en mamma som varit utsatt. Mammans träsk av tragedier, med alkoholmissbruk och destruktiva relationer har tvingat Petra att redan tidigt ta en vuxen roll i familjen, och har lite som hela familjens Kajsa Kavat roddat och fixat för att hon och lillebror skulle undvika att trampa på mamma eller i hennes spyor på golvet när det var riktigt illa.  

Petra fick veta att hennes mamma i barndomen varit utsatt för sexuella övergrepp, två veckor innan modern dog, och sedan dess har det kommit fram att även moster varit utsatt. Med minnen av att Petra fått en puss på munnen av sin morfar, med kommentaren ”vilket lammkött du börjar bli” så är det inte svårt att lista ut vem som är en av förövarna i släkten, det finns dock ännu en och det är Petras morbror. Resten av hela tjocka släkten är inte förvare, men jobbar stenhårt för att den mörka hemligheten inte ska läcka ut. Alla vet, men ingen pratar och tystnaden är total. Vissa släktingar bekräftat lite försiktigt att det som Petra säger stämmer, men andra hotat att anmäla henne för förtal om hon knystar ett ord utanför familjen, och när Petra frågar mormor, som verkar vara lite av en spindel i nätet, om hon har för avsikt att ta hemligheten med sig i graven, så svarar mormor ja, och har sedan dess är Petra och hennes barn utfrysta.

I Petras familj finns två förövare, tio som döljer, och Petra som pladdrar på och försöker få en förklaring. Jag hoppas verkligen inte att Petras familj representerar ett riksgenomsnitt, så att varje pedoraptor släpar med sig 5 släktingar som på något mystiskt sätt blir medberoende i en störning som förstör livet för små barn, men jag skulle inte vara förvånad om det faktiskt är så, med tanke på att det verkar vara totalt tabu både på regeringsnivå och ute i samhället att prata om.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

1 thought on “Kajsa Kavat och pedoraptorerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *