Sponsorer

Min inkorg på Instagram och Messenger svämmar över av klipp från äggproducenter, boskapshantering, slakterier och kycklingfarmer med vidriga sätt att ge människan matprodukter.

Djurrättsaktivister kräver att jag skall publicera klippen och även ge mig in i den debatten och ibland så är det samma retorik dom använder när dumpen attackeras, budskapet är typ ”är du inte med oss så är du emot oss” och ibland tänker jag att hade det inte varit bättre om alla barn var födda som grisar?

Jag är köttätare och är medveten om att det finns otäcka och vidriga producenter i djurhanteringen som måste rannsaka sig själva och hitta djurvänligare metoder. När jag ibland svarar en djurrättsaktivist så känner jag igen det nästan sektliknande mönstret som elitfeministerna använder sig av.

Det hade varit underbart om det lades ner samma engagemang när det kommer till barns självklara rätt att få växa upp utan sexuella övergrepp och trakasserier. När dom gångerna jag går i klinch med en aktivist som ofta är en kvinna och nämner att barns säkerhet är nåt jag brinner för då blir ofta patentsvaret ”jag är kvinna så snacka inte med mig om barn för det är ju självklart att vi kvinnor är på barnens sida”.

Jag är djurvän och emot plågsamma djurförsök och vidriga aktörer inom slaktbranschen men jag ställer inte upp på att bli pressad av en lynchmobb som är veganer eller vegetarianer som hävdar att människan inte skall äta kött eller produkter från djurriket. Jag kan hålla med om att det finns ett strutsbeteende bland köttätare som inte vill se hur djuren behandlas och där finns också jag vilket är beklagligt i sig.

Men problemet är ju att samma grupp aktivister blir aggressiva när man inte håller med dom till 100% för det är ju inte den vita medelålders kränkta mannen mannen som tvingar lejonen att döda och käka upp sina byten utan det är ju villkoren för överlevnad.

Jag är fullkomligt medveten om att det finns alternativa födor för människan likaväl är jag 100% säker på att om aktivisterna även titta på barnens rätt och villkor och engagerade sig lite i pedofilfrågan så hade vi haft en bättre värld för det kan väl inte vara så att dom tycker djuren går före allt?

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete 🙏🙏🙏 så är vi väldigt tacksamma ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *