Sponsorer

En man i femtioårsåldern åtalades för sju grova våldtäkter men friades och fick villkorlig dom, vi är ju vana vid det här laget i pedofilernas paradis Sverige..

Det fanns även elva till målsägare i åtalet men domaren ansåg att deras vittnesmål inte höll måttet, mannen friades från trettiofem åtalspunkter och blev dömd för två fall av sexuellt ofredande och i och med han suttit häktad i ett år så blev domen villkorligt så han spatserade ur häktet och får börja våldta barn igen.

Barnen som monstret förgripit sig på var mellan tre och femton år och flera av fallen ansågs som för långt tillbaka i tiden och därför preskriberat, men vad hände med sunt förnuft? Är det troligt att trettiofem offer som vågar berätta ljuger?

Istället så borde ju domaren låta alla offer höras då man ser ett mönster som det helt klart är osannolikt att så många hittar på egna storys om vad som hänt.

Detta är ett otroligt svek för alla offer som är inblandade och ger signaler till alla andra överlevare att det inte är någon idé att anmäla för det är en extremt liten chans att fälla förövaren i en rättegång.

Det är just det här vi i dumpen skall strida för, det måste komma till ändringar i systemet för var är logiken att ha en pervers barnknullare i häktet i ett år bara för att hälsa honom välkommen ut i samhället där han obekymrat med hjälp av myndigheterna fortsätta med det han tänder på.

Vi måste ge polis mer befogenheter och även utbilda mer utredare som bara jobbar med barn för det är där domaren gör fel för han går efter lagboken och kallar målsägarna för ”otydliga” för att dom inte minns datum och plats för våldtäkterna… 

Barn som är tre år har givetvis svårt att få fram sådana uppgifter som en fyrkantig domare kräver och har inte utredarna fått med såna uppgifter så är det kört.

Jag undrar hur domaren sover på nätterna när han har släppt ut ett sånt djur på våra gator? Peddokramarna jublar och får vatten på sina kvarnar och bokar plats för honom i nästa pridetåg men för offren följer nu en livslång kamp som tyvärr innebär att flera kommer hamna i missbruk och självmordsförsök…

Det behöver inte vara så här! Om vi alla bestämmer oss för att vara jobbiga jävlar och börjar opponera oss och ser till att vår grupp blir så stor att det inte går att avfärda oss.

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete att vara jobbiga jävlar för barnens skull, så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “Är det troligt att trettiofem offer som vågar berätta ljuger?

  1. Sveriges lagar måste tittas över o göras något åt Det här är ju inte klokt nån stans

  2. Problemet ligger inte hos domaren, det ligger i lagen.

    Ni ska ha heder för att ni inte tar genvägar eller hänger ut förövarna med namn här på dumpen, det skulle vara lika vidrigt som en domare som inte går efter lagboken när han dömer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *