Sponsorer

I tidningen skriver man om barnskötarens tårar i ögonen, när han ertappades efter att ha låst in sig med barn på förskolans toalett. Tårarna lär troligtvis ha trängt upp i barnskötarens ögon när att han insåg att den godisbutik som han såg sin arbetsplats som, skulle komma att bytas ut mot häktets kala väggar.

https://www.mitti.se/nyheter/barnskotaren-i-tarar-nar-han-konfronterades/lmreu!3791117/

Barnskötaren skickade ett SMS till sin sambo och förklarade:

”Jag har gjort stora fel förut och du kommer kanske inte älska mig mer. Jag ska åka till polis i dag och kanske måste jag sitta i fängelse en kort stund”

Han hade rätt i att han skulle sitta i fängelse en kort stund. Han dömdes i Maj 2018, och är sedan en tid tillbaka ute på fri fot. 

Man skriver inte en stavelse om att barnskötaren i förhör först erkände övergrepp på åtta barn, men sedan reviderade sin berättelse till tre. Inte heller skriver man om att förskolan ett år innan han ertappades viftade bort ett barns berättelse om barnskötarens övergrepp, eller att förskolan totalt missat att informera föräldrarna till fem barn att ”ert barn kan ha blivit utsatt för övergrepp”

Mikaela, moderator i dumpen.se facebook-grupp  är förälder till ett av barnen som barnskötaren först i förhör erkänt att han förgripit sig på, men sedan tagit tillbaka erkännandet från.

Sonen berättar att han sugit på sin nalle Elmos snopp, och går i samtal på BUP då han visar tecken på trauma. 

Att samhället inte drar i nödbromsen, att man inte väcker åtal för brott som förövaren själv erkänt är vidrigt, och att barnen återigen blir försummade när media rapporterar om förövarens tårar, det är vedervärdigt.

Fotnot. Man ansåg det vara en normal företeelse att  gärningsmannen ofta tar på sig fler brott än de som faktiskt har begåtts, därför fästes ingen notis vid tidigare erkännanden. 

Stort tack till er som väljer att stötta mitt och Patriks arbete för barnens oinskränkta rätt att växa upp utan sexuella övergrepp.

5 thoughts on “Barnskötarens tårar när godisbutiken stänger

  1. Helt jävla sjukt!🤬Jag får fan panik. Vad är det för fel på samhället. Jag förstår inte. Varför är vi inte fler som slåss för barnen? Vad är folk rädda för? Det borde vara en urkraft som väcks hos varenda jävla förälder varje gång något sånt här uppdagas oavsett vems barn det handlar om. Det borde fan vara krig!

    1. Majoriteten av dom är väl själv pedoraptorer.. Kan inte tänka mig nån annan anledning, om inte det handlar om statistiken om Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *