Sponsorer

Det tog inte många timmar för Facebook att visa var skåpet ska stå för jag blev satt i jail en vecka då jag inte får lägga upp något eller kommentera.

Varför jag fick munkavle och fängelse den här gången är som vanligt högst oklart och överklagandet från min sida godkändes inte, hade varit på sin plats att Facebook i vart fall lämnade en förklaring.

Jag är långt ifrån en konspirationsteoretiker men visst börjar det lukta illa då vi på dumpen sitter i jail mestadels av tiden och känner att Facebook inte gillar vårt arbete men vi ger inte upp för den skull.

Sanningen är jobbig och vi är jobbiga personer som är med i dumpen och om jag uppfattas som det gör jag mitt jobb på rätt sätt, att skjuta the messenger har ju alltid varit ett försök att tysta verkligheten men det brukar inte fungera så bra då problemen kvarstår.

Om alla hade varit jobbiga hade pedofilerna och peddokramarna haft väldigt svårt att bedriva sin verksamhet så mitt förslag är att när du ser dig själv i spegeln när du borstar tänderna på morgonen så upprepa ”Idag ska jag vara en jobbig jävel, för barnens skull”

Trevlig helg
Stort tack till er som stöttar mig och Sara i vårt arbete.

5 thoughts on “Idag ska jag vara en jobbig jävel för barnens skull

  1. Jag känner att jag är en jobbig jävel för barnens skull. Jag älskar det ❤️ Tack för att ni finns

  2. Har inga problem med att vara en jobbig jävel då det gäller barnen👍🏼🤗💪🏼

  3. Jag önskar att det fanns en jobbig jävel när jag växte upp, idag är jag vuxen. Jobbar i en skola och ser elever varje dag, vid minsta misstanke om övergrepp på en elev är jag en jobbig jävel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *