Hej Alla
❤❤❤

Ponera att vi plockar bort snatterilagstiftningen. Då är vi inte långt ifrån ett samhälle där butiksägarna står med bollträ bakom disken, beredd att drämma det i skallen på första bästa som försöker lämna butiken med fickorna fulla av Japp och Dajm.

Höjer vi bevisbördan för rån till en nivå där det i praktiken krävs ett erkännande från rånaren för man inte ska anse att ord står mot ord, så kommer detta i förlängningen att leda till en ökning av personrån. Följden blir tveklöst att man beväpnar sig till tänderna för att åka till bankomaten och plocka ut pengar, så att man kan freda sig själv och sina pengar.

Inget konstigt med detta. När befolkningen inte känner sig trygg så börjar individer ta lagen i egna händer för att skydda sig. 2% av alla övergrepp mot barn leder till en fällande dom, alltså är det i princip riskfritt att våldta ett barn, då är det inte speciellt svårt att förstå att detta leder till att människor agerar i egen sak.

Studerar man andra länder, så behöver man inte vara Kasparov för att se ett tydligt samband mellan de länder som bedriver ett jävla daltande med förövarna, och därmed har svår problematik, och i vilka länder organisationer som pedohunters får fotfäste och växer som äggplantor på steroider.

Till gänget på Rosenbad: (ja, jag är så arg att jag skriker med capslock)
FÖRSTÅR NI INTE ATT FÖLJDERNA AV ER TANDLÖSA PEDOFILPOLITIK GER ETT SAMHÄLLE SOM VI INTE VILL HA !!!

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X