Sponsorer

Man känner sig onekligen lite som narren I kejsarens nya kläder, när man säger att pedofiler är farliga.

400.000 barn är eller har varit utsatta för övergrepp.
400.000 barn går en framtid som kantas av spöken från det förgångna till mötes.

Ser man inte att kungen är naken ?
Ser man inte att pedofilerna förvandlar små glada barn till vuxna, vars självhat blir så starkt att dom inte får möjlighet att uppskatta livet som dom fått och istället drivs istället till att förstöra sig själva.

Dagens pedofiler är precis lika vidriga som när vi var små,  skadeverkningarna kommer med andra ord knappast att minska.
Ska vi minska skadeverkningarna så måste vi alltså begränsa pedofilernas framfart. Att fortsätta mjölka gynnar bara ett gäng, och det sannerligen inte ungarna.

51% av er som svarade på enkäten markerade att ni försökt ta livet av er. Om 51% av dom 400.000 barn som idag är eller har varit utsatta, så kommer alltså 204.000 av dagens barn att försöka avsluta sina egna liv på grund av att spöken från barndomen kommer att prägla hela deras vuxna liv.

Gör man ingenting så är man precis lika blind, som dom som tyckte att kejsarens nya kläder ändå var ganska snygga. Dags för hela samhället att rycka av skygglapparna, och panikbromsa, övergreppen kostar liv, pengar och lycka.  Är det värt att låta ett samhälle förblöda, bara för att värna om människor som våldtar barn ?

#themtoo

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *