Hej Alla pedofiler
đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±

Ja, ni lÀste helt rÀtt !!

Precis som att vi hÄller koll pÄ era förehavanden i de mörkaste hörnen pÄ darknet sÄ vet vi att en eller annan sitter hÀr och spanar.

Vi har sett att ni skriver om att vĂ„rt budskap skulle vara hets mot folkgrupp 😂 men lĂ„t mig bryta den tanken en gĂ„ng för alla.

NI Ă€r ingen folkgrupp 😂 FrĂ„gan Ă€r ens om man kan kalla er för mĂ€nniskor.đŸ€ź Det finns inte mycket mĂ€nskligt hos nĂ„gon som förstör livet för ett barn.

Vi har sett att ni skriver om brott mot mĂ€nskliga rĂ€ttigheter. 👿

I samma sekund som ni drog ner gylfen och förstörde livet för ett barn, sÄ blev det försent att kackla om att ni ska omfattas av nÄgra mÀnskliga rÀttigheter.

SĂ„..snart Ă€r det val, och nej vi ska inte jaga er med knölpĂ„kar, vi ska rösta pĂ„ de partier som föresprĂ„kar “lĂ„s in och svĂ€lj nyckeln”
Vi ska vÀnda samhÀllet till en ytterst karg plats för de som vÀljer att ge utlopp för sin sexualitet genom att förgripa sig pÄ barn.

Nu Àr det nog, nu kör vi sÄ det ryker, och till er som kÀnner er lite pedofila, lÀgg band pÄ era lustar för detta kommer inte att bli lustigt för er del.

Vill ni stödja mitt arbete, sĂ„ gĂ„r det jĂ€ttebra 🙂

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt sÄ nÄr du oss lÀttast pÄ telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se TillhandahÄllare: Sara Nilsson

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.