Igår satt jag med intervjuer av två tjejer, eller snarare en ung kvinna och en tjej, och själen slits i stycken när man hör deras berättelser.
Tjejen växte upp, och trodde sedan hon var liten att pappas snopp, var något som alla små flickor lekte med.
Övergreppen mot den unga kvinnan började så ”sent” som i 13 års åldern, och pågick regelbundet under fem år. Mannen som tog kvinnans oskuld var tillika hennes familjehemsfar, idag är hon närmare 30, och har sedan dess aldrig haft en sexuell relation.

När man flyttar över fokus från att dessa tjejer ska kunna läka, till att gärningsmännen ska bli mindre aktiva, så är det en ren skymf mot allt som kallas rättvisa. Heder åt vår regering som valde att plocka bort preskriptionstiden, det är ett stort steg i rätt riktning, nästa steg I helt rätt riktning är att dessa tjejer, och många fler med dom nu kommer att kunna få den bästa juridiska hjälpen av Crusner advokatbyrå, med advokat Monica Crusner  i spetsen, biträdande jurist Fanny Björklund som kommer att hantera ärenden mot tillsynsmyndigheter, samt biträdande jurist Johan Arnstein som kommer att hantera brottmålen.

Stort tack till Monica och gänget för ett fantastiskt möte idag.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Nu kör vi så det ryker

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X