Hej Alla
❤❤❤

Ragnar har varit inlagd på BUP fler gånger än man kan räkna till.
Han hotade att hoppa från balkongen om han skulle tvingas åka till sin pappa igen, han spydde galla, fick hysteriska utbrott och och ropade på hjälp, men ingen lyssnade.

Ragnar är åtta år gammal, och har sedan han var tre ritat och berättat om att pappan förgriper sig på honom. Ragnar bor idag hos sin pappa, och får inte träffa mamman efter att hon försvårat umgänget med pappan som Ragnar säger förgriper sig på honom.
När Ragnar vägrade att åka till sin pappa, kom polisen och hämtade honom. Folk runtomkring reagerade såklart när man mitt på ljusan dag kör upp på en parkering och lastar in in åttaåring i polisbilen, därav insändaren. Gott om vittnen finns, men inte en tidning i detta land har velat skriva om händelsen, en insändare är alltså det enda som publicerats.

Sitter här och tittar på Ragnars teckningar och undrar när man ska börja lyssna på barnen ?

Just i Ragnars fall, så är det urakut med bidrag för att man ska kunna få hjälp med kostnaderna för att göra en privat utredning av socialens BBIC utredning plus kostnader för att få ut dokument från domstolen? Vill ni hjälpa Ragnar att komma hem, så swisha gärna ett bidrag och märk betalningen ”Ragnar”.

1 thought on “Ragnar vill åka hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X