Sponsorer

Till Majas mamma:
Jag vet att du har svårt att ta för dig verbalt, och att du är blyg som fan, men nu är det verkligen dags att du ryter ifrån. Jag förstår att du sätter dig emot gemensam vårdnad, och det är dessutom din skyldighet enligt barnkonventionen att skydda ditt barn mot sexuella övergrepp.

Till Majas mammas advokat:
Har du begärt in drogproverna på Majas pappa som jag bad dig om? Jag bad dig om att efterfråga blodprov, då Majas pappa använt en gummisnopp med pump, när frivården velat att han ska lämna urinprov. En sak till undrar jag, hur kan man i egenskap av advokat rekommendera Majas mamma att gå med på gemensam vårdnad, och med gott samvete gå hem från jobbet i vetskap om att man tycker att ett barn ska vistas hemma hos en förälder, som barnet själv säger pillar henne I snippan. Tycker du att det känns ok att ha läst hela juristprogrammet för att skicka femåringar i armarna på förövaren ? Du borde nog jobba på slakteri istället!!

Till Majas pappa:
Jag har ju haft en del kontakt med dig din lille jävel, du glömde dock att du sedan Maja föddes är dömd för flera narkotikabrott, våldsamt motstånd, framkallande av fara för annan och drograttfyllor, men framför allt så glömde du berätta om att din dotter klagar över att du pillar på henne. Fattar du inte att detta skapar livslånga trauman för din dotter ?

Till Majas farfar:
Du skrev: ”Det verkar som ni bara bryr er om människor som blivit sexuellt uttnyttjade, har ni ingen tanke på att det kan finnas människor som blir drabbade i andra ändan! ”
Ja du gubbjävel, det har du helt rätt i att vi skyddar offren, när du i egenskap av farfar inte gör det. Sluta skydda din son, så att ditt barnbarn kan få hjälp. Hon behöver sannerligen inte din sons fingrande. Vedervärdigt !!

Till dagisperonalen:
Heder åt er att ni väljer att anmäla och lyssnar på lilla Maja, när hon klagar över att pappa pillar på henne, ingen annan verkar ju göra det. Hoppas att ni har mod och styrka att gå upp och vittna, OM nu advokaten väljer att kalla er till förhandling.

Till socialförvaltningen:
Att ni väljer att lägga ner dagispersonalens orosanmälningar, när Maja inte vill åka med sin pappa, att hon är rädd och säger att pappa pillar henne I snippan, är vidrigt och kommer att leda till IVO-anmälan, och stämning mot tillsynsmyndigheten om ni inte väljer att ta upp anmälan.

Till familjerätten:
Ja, Majas mamma har satt sig emot gemensam vårdnad, då Majas far ÄR direkt olämplig som förälder. Inte nog med att han sedan Maja föddes har sex stycken domar på sig, så har ni inte ens ifrågasatt huruvida han är drogfri. Dessutom så har Maja klagat både till dagisperonal och till sin mamma över att hennes pappa gör saker med henne som ingen förälder ska göra mot sitt barn. Detta bortser ni ifrån, och lägger fullt fokus på att Majas mamma sätter sig emot gemensam vårdnad, trots att hon enligt barnkonventionen som numera är LAG har skyldighet att skydda sitt barn från sexuella övergrepp.

Undrar i mitt stilla sinne hur vi ska få bukt med övergrepp, när samhället inte lyssnar på barnet utan blint väljer att skydda förövaren.

Vill ni hjälpa mig och Patrik att fortsätta vårt arbete så är ni hjärtligt välkomna att bidra, om ni även vill hjälpa lilla Maja, skriv ”Maja” i meddelanderaden. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *