Hej alla politiska strutsar!

Morgan taggar undersidan av skrivbordet och Hallengren verkar ha flytt till fablernas värld med tanke på att hon tror sig kunna åstadkomma en nollvision för dödsfall relaterade till natkotika/läkemedelsmissbruk utan att ens öppna pandoras ask och kolla vad som skulle kunna vara orsaken till att människor tar sitt sista andetag med en spruta I armen.

Det blir väldigt svårt att arbeta för att barn ska slippa bli våldtagna från undersidan av skrivbordet eller på semester i fablernas värld. Genom att inte ge respons på flera hundra mail, så gör ni ett riktigt jävla skitjobb när det kommer till att inge hopp och förtroende och för att våra barn ska få en trygg uppväxt.

Vi har för avsikt att föra denna kampen helt opolitiskt,
då övergrepp av barn är någonting som borde vara en hjärtefråga för alla som inte har för avsikt att utföra dem.
Partier som väljer att bortse från att BARN BLIR VÅLDTAGNA gör det dock väldigt svårt för oss som vill motverka övergrepp att inte hysa sympatier med politiker som inte har huvudet I sanden.

Det finns ett eller annat parti :heart: som brinner för frågan, och heder åt dem som inte sticker huvudet i sanden. Till er som envist står som strutsar med huvudet i sanden kan jag säga att skitstormen kommer inte att mojna förrän vi får en verklighetsförankrad nollvision för övergrepp av barn. (Varför det inte redan finns kan man bara spekulera om.

Jag hoppas med själ och hjärta att fler partier inser att det är ett nödläge att 20% av våra ungar blir utsatta för sexuella övergrepp. Att sitta med makt att förändra men ändå inte kämpa för barnens rätt att växa upp utan övergrepp är vedervärdigt.

Röd, grön brun eller vilken färg ni nu har,
dags att dra upp huvudet ur sanden så kör vi så det ryker för barnens rätt att växa upp utan övergrepp.

(I kommentarsfälten under bilderna finns lite av alla kommentarer som twittrats och kvittrats på politikernas sociala medier)

Vill ni hjälpa mig och Patrik att fortsätta vårt arbete, så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X