Sponsorer

När Hufsatufsa var påtänd så sexchattade han för fullt med vårt fiktiva barn. När han var drogfri fick han ångest och ångrade allt han skrivit. Sedan blev han påtänd igen och fortsatte sexchatten med vårt fiktiva barn. När Hufsatufsa bestämde träff och ville träffa barnet så var han givetvis påtänd. Han var lite orolig inför att dyka upp på platsen och gick hem för att byta byxor för att inte bli igenkänd som någon som går fram och tillbaka på platsen. När vi till slut lyckades få till en konfrontation så blev det mycket prat om droger. Två dagar efter konfrontation skrev Hufsatufsa in sig på avgiftningen.

 

 

 

 

20 thoughts on “Hufsatufsa Avesta #496

  1. Den första gräddan jag har lite sympati för. Han är uppenbarligen sjuk och drogberoende. Märks att han ångrar sig… Hoppas han säker hjälp för alla sina problem!

  2. Tänk att en den individen hög och dum kan ge ett tusen gånger bättre intryck av ånger och vilja av att justera sitt liv. än den där journalisten, som definitivt varken va hög, full.
    Lika viktigt att bränna dem som är som journalisten är det att läxa upp de som honom, det är bra att de börja bli rädda nu..

  3. Heder åt dig som tar itu med detta.
    Du sitter i ett träsk..
    Nu kan det bara gå uppåt för dig.
    Så nu tar du snart dina första steg som drogfri..
    Och med lite terapi på detta ..så kommer livet med din hjälp och andras, att göra resten.
    Det kommer att bli bra.
    Ta hand om dig.

  4. Peddot: ”Jag har aldrig förgripit mig på barn…”
    Sara: ”men det är ett första steg mot övergrepp på barn…”

    Han har säkert riktiga offer också (riktiga barn dvs) för antagligen är inte det bara Dumpen-”offer” han varit i kontakt med och då har det redan skett övergrepp. Ville bara förtydliga.

  5. Alltså jag köper inte det alls, han låter ångerfull, men enda anledningen till att han är det, är för att han fångades av Dumpen. Annars hade han varit riktigt glad om ett riktigt barn hade dykt upp som han kunde våldta.

    Sedan bara patetiskt, han påstår att han inte beskyller sitt missbruk för det hela, men 90% handlar om hans missbruk, men vem fan bryr sig? BARN BÖRJAR MED MISSBRUK PGA SÅDANA SOM DU! 🤬

  6. På nåt sätt känner jag medlidande för honom. Hoppas han får vård mot sitt drog beroende,

  7. Fantastiskt bra och professionellt hanterat av Sara!
    Och Hufsa, grattis, du har du kommit till den första och viktigaste insikten, nämligen att ”jag kan inte fortsätta med det här, jag vill och måste få hjälp!” Kämpa för att bli drogfri, gå i terapi och kom underfund med dig själv, vem du är och varför, vad vill jag med mitt liv? Vilken tur att det var Dumpen och inte ett barn denna gång, eller hur? 😶👍

  8. Äntligen en ärlig person!

    Jag har absolut inte sjunkit så pass lågt (barn) som du, vännen, men jag och många har sett vad missbruk kan göra med en.
    Ta hjälp! För barnens skull. För din skull.

    /Drogfri sen många år

    1. Fast frågan är om han är ”ärlig” för att han blev påkommen eller om han faktiskt är ärlig. Han kanske företog(?) innan ifall han skulle bli fångad av Dumpen, att låtsas ångerfull. Jag själv hade kört den metod som hade gynnats mig bäst om man kunnat förstå ens konsekvenser för sitt agerande, vilket man kan om man söker barn att våldta.

      1. Det är så klart omöjligt att veta vad som pågår inom honom. Jag fick bara den känslan, när jag tittade på konfrontationen.

        Det var en jäkla tur att det inte var ett barn han mötte.

  9. Hoppas att grabben får hjälp. Den första gäddan jag kan ha ”en viss” förståelse för.

  10. Hans missbruk är absolut ingen ursäkt överhuvudtaget men han ger ändå intrycket att han kan vända på det här och ta itu med sin skeva dragning till barn och samtidigt bli fri sitt beroende. Och om missbruket forstsätter: GE FAN I BARN!

  11. Äntligen en man som kan stå för sitt agerande!! Jag håller verkligen tummarna för att du ska få den hjälp du behöver. Önskar dig all lycka, styrka och jävlar anamma.

  12. De här måste va den mest uppriktigaste gäddan som ni har fångats som lagt fram alla korten på bordet och inte skyller ifrån sig

  13. Tjacket gör många riktigt smutsiga i tankarna och det blir grövre och grövre beteenden som varvas med asexualitet och äckel inför sitt egna agerande när man inte har amfetamin i sig. Du är en utspårad tjackrunkare och inte en pedofil. Gå av tjacket och bygg upp dig till normal igen. Tbh det är inte så svårt, det handlar bara om vilja och det tror jag verkligen du har nu. Heder åt dig för att du står i sanning och lycka till!
    /Porr och runkfri Amfetaminist

  14. Men stopp i lagens namn!!
    Sympati pga av att han drogar?
    Han är lika mycket pedofil och livsfarlig för barn vare sig han drogar eller är nykter och skillnaden är att när han tar droger släpper spärrarna och det vet han när han är nykter!
    När han drar i sig någon substans så vet han vad som händer!! Han förstör liv på barn!

    FÖRBANNAT ATT DOM INTE KAN GE FAAN I BARNEN!

    1. Ja, han är farlig för barn! Ingen tvekan.

      Första personen som jag upplever har ett annat problem än pedofili. Det kanske verkar konstigt, men som tidigare person skrivit så kan droger skriva till det riktigt illa.

      Skulle han nu vara pedofil så tror jag att han kommer att låta bli barn om han blir drogfri. Det här är ingen ”dum” person. Han menar sitt ”tack”.

  15. Jag kan faktiskt känna viss sympati för denna peddo.
    Märkte också att Sara som gammal pundare var defensiv med denna.
    Hatar peddon men kan ändå känna nån form av sympati med någon som vill göra något åt sin ”problematik”. OM han seriöst vill göra det

  16. Missbruk är ingen ursäkt för det han gjort, det är därför han får ångest. Ni som aldrig har hållt på med droger kan aldrig förstå vilken påverkan det har på hjärnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *