Sponsorer

17 thoughts on “Komplett oklippt intervju med Aschberg

  1. Aschbergs val av ifrågasätta är märkligt. När ska han pressa politikerna till att ta ansvar för ett samhälle i fritt fall. Gruppvåldtäkter. Sprängningar, förnedringsrån m.m.

  2. Wow 33 minuter blev typ 1 minut i programmet!

    Ni har redan tagit upp att en (1) person har mått så dåligt att ni avvaktar med publiceringen. Det är som det är.

    Det är ju ingen som kollar om de här männen som 200sekunder har pratat med verkligen har betalat till impulskollen.

    Sen är det så att männen begår självmord för att de blir avslöjade. De hade lika gärna kunnat begå självmord efter en polisanmälan och uthängning i tidningar eller sociala medier. Men då finns det också ett barn som är självmordsbenäget.

    Skärp lagarna! Skydda barn! Vuxna ska sluta leta efter minderåriga i sexuellt syfte! Ja, personer under 18 år ska inte behöva hantera vuxnas sexualitet!

  3. Sara du är Fantastisk !

    Jag tycker att media är en Stor bov i samhället som gör vad somhelst för att sälja, publicera saker som inte hänt dvs publicera snedvridna artiklar som får tex kända personer att framstå som idioter utan grund.
    Tv4 visar om och om igen när en ung grabb skjuter med automatvapen mot en lägenhetsdörr vilket värvade barn tycker ser Häftigt ut.
    ,”Den svage slår på den starke” ger Aschberg ett ansikte till när han på detta sätt angriper Dumpen med så låga frågor och påståenden!? 200 sekunder och sen då ?
    Tummarna hålls för dig Sara 🤗🤗

  4. Jag har nu lyssnat på hela intervjun och jag kan inte mer än att berömma Sara Nilsson. Jag hoppas din operation går bra dels för din egen skull och dels för du behövs mer än nånsin. Stort lycka till.

    Jag håller också med Sara Nilsson om det genomruttna i dagens journalistik. Måtte det bli en förändring nån gång… Dumpen har för mig varit det enda sättet att nå någon form av upprättelse för det jag blivit utsatt för och dels för vad vänner och bekanta blivit utsatta för. Ni har alltid haft min respekt och ni har min respekt än mer idag.

  5. Så de granskar Dumpen en av de enda sidorna som faktiskt gör en skillnad?

    Och ja, även om många pedofiler fortfarande gör precis som de vill, märks det av en rädsla nu som gör att flera är mer undvikande i kontakten med barn.

    Om jag var ett barn nu hade jag känt mig tryggare än jag gjorde när jag var barn och attackerades av män online. Vilket fortfarande händer, men nu kan man kontakta dumpen.

    Jag förstår helt ärligt talat inte varför det investeras tid i att arbeta emot dumpen; lägg ner tiden på att göra ett reportage om barn istället…

    Den där blonda kvinnan och Aschberg kunde stå där seriösa och prata om pappan till ett litet barn som nu, tack och lov, istället är i fängelse tack vare dumpens arbete.

    Ni har väl återupprepade gånger sagt att alla publiceras oavsett, så hur baseras deras reportage?

    Riks och SD verkar återkommande stå på dumpens sida, vilket är uppfriskande utan att göra det politiskt. Jag tycker bara det är härligt med någon som står upp för dumpen.

    1. Självklart så ska även Dumpen kunna granskas, annars öppnar vi ju upp för ett samhälle där allsköns skumraskaffärer kan genomföras så länge man har en fin fasad att dölja sig bakom.

  6. Ärligt talat – detta är ju en mindre katastrof. Varför? Strider mot allt Dumpen säger sig stå för.

    Klart det är försåtligt och vinklat som vanligt med kvällspressen – men inte så långt från Dumpens egna metoder.

    Men vi får väl avvakta mer konkreta bevis och andra medias nyhetsbedömning.

  7. Ja, detta är helt vansinnigt. Att överhuvudtaget gnälla om att tredje part tjänar pengar på ett jobb dom tydligen gör bra, istället för vården som idag är helt körd på alla sätt i sverige. Hur ska det finnas plats och tid på Annova eller i ett annat jädra klinik samanhang. Jag tycker att dom ska betala för vad dom gjort och inte låta mina skattepengar gå till vård för dumma män som inte kan hålla reda på sina djuriska instinkter.
    Att inte lägga all denna energi Aschberg har på att skydda barnen i stället. Jag känner att jag tappat all förtroende för honom som journalist. Sara däremot är värd all heder, hon är min hjälte. Patrick ochså.

  8. Lyssnade hela intervjun och har alltid tidigare tyckt Robert varit okej. Men shit vilken besvikelse!! Och man undrar ju vad som krävs för att kalla sig journalist? Bra svarat av Sara! Vidrigt att dom efter granskningar och påhitt fortsätter att försöka smutskasta Dumpen som uppenbarligen gör detta av ETT syfte: Skydda våra barn!! Dom verkar tycka det är viktigare att skydda förövarna? Man mår fan illa när man hör dom och alla andra som bagatelliserar detta allvarliga problem. Sara är en hjälte som lägger tiden på skydda barnen fast en stor operation framför sig!! Fortsätt kriga som ni gör ni är bäst!!!

  9. 33mituter skaver man ner till 200 sekunder????? Förstod inte varför dumpen ska ha koll på inpulskollens prissättning har ju inte med saken att göra. Känns mer som Robban med sitt gäng vill ha många klick på Aftonbladet så han får en bra provision att stoppa i sin ficka.

  10. De där de 200sek handlar om är bara spekulationer och finns inga bevis det är uppenbart. Det är för att rida på vågen och få reklamintäkter. Eftersom att ämnet är hett. Den där kvinnan på Aftonbladet bör ju skämmas också kan inget. Och inga bevis behöver dem heller haha pajas program 200sek. Men ingen av dem får ju jobb på uppdrag granskning heller..

  11. Hade du inte haft det viktiga jobb du har tycker jag du skulle blivit politiker. Du har alltid fakta, är alltid påläst och har definitivt talets gåva. Heja Sara

  12. Verkar som att Aschberg ”bytt sida” på äldre dar. Han var ju själv en ”pedofiljagande journalist” på 90-talet. Hur är det egentligen Aschberg?

  13. Jag tycker 200 sek är ett program som flera gånger fyller en viktig roll, utan att för den skull kunna försvara allt de gör.
    Jag tycker på samma sätt att Dumpen många gånger gör ett viktigt jobb, men är övertygad om att det ändå finns utvecklingspotential och saker som kan göras bättre. (Vilket företag i världen kan inte utvecklas???)

    Aschbergs kritik var i hög grad riktad mot Impulskontrollen, snarare än Dumpen. Han lade fram flera argument/underlag som motiverar hans frågor -varför skulle de då vara fel att ställa? Jag förvånas av hur ointresserad Sara är av att delta i samtalet (att Dumpens uppdragstagare ev. ljuger om sin profession, ev. ljuger om hur de kan mörka pedofilers utsatthet osv…). Sara går snarare i försvar för Impulskollen -det förstår inte jag.

    Lyssna istället in kritiken, granska den i lugn och ro och ta därefter ställning till om där fortfarande finns förtroende för Impulskollen eller om man bör byta samarbetspartner.

    Tycker inte det blev någon bra intervju med Robert, vilket är synd just därför att jag vill att Dumpen ska få fungera så bra det går i just vad de/ni gör så bra.

  14. 200 sekunder, spekulationer och dåligt underlag för att göra intervjun.
    Jag tycker att Impuls kollen får svara för sin verksamhet, är dom oseriösa så får väl dom kollas upp.
    Dumpen jobbar ju inte i deras verksamhet, utan skickar gäddor dit för att få stöd.
    Dumpen gör ett jätte jobb, ett jobb som vissa i samhället inte vill ta i.
    Hjälp istället Dumpen att utökas och stödjas, och öppna fler mottagningar med behandlingar.
    Hela samhället är skyldiga att skydda våra barn från dessa förövare.
    Bra jobbat Sara 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *