Sponsorer

4 thoughts on “Komplett oklippt intervju med Aschberg

  1. Aschbergs val av ifrågasätta är märkligt. När ska han pressa politikerna till att ta ansvar för ett samhälle i fritt fall. Gruppvåldtäkter. Sprängningar, förnedringsrån m.m.

  2. Wow 33 minuter blev typ 1 minut i programmet!

    Ni har redan tagit upp att en (1) person har mått så dåligt att ni avvaktar med publiceringen. Det är som det är.

    Det är ju ingen som kollar om de här männen som 200sekunder har pratat med verkligen har betalat till impulskollen.

    Sen är det så att männen begår självmord för att de blir avslöjade. De hade lika gärna kunnat begå självmord efter en polisanmälan och uthängning i tidningar eller sociala medier. Men då finns det också ett barn som är självmordsbenäget.

    Skärp lagarna! Skydda barn! Vuxna ska sluta leta efter minderåriga i sexuellt syfte! Ja, personer under 18 år ska inte behöva hantera vuxnas sexualitet!

  3. Sara du är Fantastisk !

    Jag tycker att media är en Stor bov i samhället som gör vad somhelst för att sälja, publicera saker som inte hänt dvs publicera snedvridna artiklar som får tex kända personer att framstå som idioter utan grund.
    Tv4 visar om och om igen när en ung grabb skjuter med automatvapen mot en lägenhetsdörr vilket värvade barn tycker ser Häftigt ut.
    ,”Den svage slår på den starke” ger Aschberg ett ansikte till när han på detta sätt angriper Dumpen med så låga frågor och påståenden!? 200 sekunder och sen då ?
    Tummarna hålls för dig Sara 🤗🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *