Sponsorer

I slutet av varje konfrontationsvideo ligger en reklamfilm för Impulskollen.
Att köpa reklamplats kostar pengar.

Priset för reklam brukar bero på sidans besökarantal. Dumpen har 1,6 miljoner enskilda besökare i månaden.

För 5-10 sekunders reklam i slutet på varje konfrontationsvideo fakturerar Dumpen ca 30.000 kr i månaden (Plus MOMS statens pengar) till MM framtid som äger Impulskollen.

Pengarna faktureras kvartalsvis.

Impulskollen började köpa reklam av Dumpen i augusti 2023. Därmed har kvartal 3 och 4 för 2023 samt kvartal 1, 2 samt 3 för 2024 fakturerats.

I listan över affärshändelser mellan Dumpen och Impulskollen ser man samtliga affärshändelser.
Listan är utdragen från vårt bokföringsprogram och har inte på något sätt manipulerats.

 

 

Fakturorna som ligger längst ner på sidan är kopior på de som vi skickat till Impulskollen. Inte heller de har manipulerats.

Vi på Dumpen kan inte ansvara för hur andra människor eller företag uttrycker sig eller agerar.
Vi kan bara ta ansvar för vårt, och det är våra publiceringar. Vår webbmaster har ingen kontroll över andras hemsidor.

Beroende på familjesituation och livssituation försöker vi anpassa tidpunkt för publicering.
Ibland tar en publicering en vecka, och många gånger men mycket längre än så.

Listan som ni ser nedan är de publiceringar som ligger i pipeline. Bonanzagäddorna är ett gäng som av kvalitetsorsaker kommer att publiceras flera per dag.

Jag och Patrik Sjöberg bestämmer tidpunkter för publicering och jag och Katta är de som publicerar. Precis som vi inte blandar oss i när olika kanaler lägger upp sina artiklar så betackar vi oss inblandning från dem.

Nu är jag klar på magnetröntgen och tänkte att jag skulle vila en liten stund.

Tack och hej!

 

 

 

 

58 thoughts on “Impulskollen och våra gäddpubliceringar

  1. Kämpa på. Jag förstår inte varför media ska jäklas med mer hela tiden. Vad är dom rädda för?
    Bra svarat av dig sara genom hela den löjliga intervjun.

    1. Impulskollen har uppenbart varit ett oseriöst företag. Jag gillar Dumpen, men har alltid ställt mig frågandes till samarbetet, eller reklamen för Impulskollen när detta företag saknar kvalificerade psykologer och tar en väldigt hög avgift för vården. Får jag lov att ha en liten kritisk åsikt, eller kommer det här inlägget att inte publiceras?

      1. Ett företag som bedriver samtalsterapi, stöd mm behöver definitivt inte ha ”kvalificerade psykologier”. Det finns andra professioner sommär fullt kapabla att utföra samtalsterapi, stöd mm. Och privata behandling kostar självklart då den inte är subventionerad.

        1. Skillnaden när psykologer eller psykoterapeuter ger terapi är att den kan granskas av socialstyrelsen och vi lyder under hälso och sjukvårdslagen avseende journalföring, sekretess och liknande. Samt kan bli av med vår legitimation om vi missköter oss.

          Vi har år av utbildning på universitetsnivå samt inleder vår karriär med ordentligt handledning.

          Det är en annan typ av kvalitetssäkring. Även om andra säkert också ofta gör ett bra jobb.

        2. Impulskollen har, enligt uppgifter, bedrivit utpressning. De har ju dessutom valt att ta ner deras sida efter granskningen. Det styrker ju tesen: Ett fullt legitimt företag hade inte varit oroade alls över en granskning, utan snarare välkomnat en granskning av deras påstådda kvalité. Man får tycka att gäddor förtjänar att betala ett högt pris, men om det leder till att färre kan söka vård och om de som ändå söker vården svindlas av ett oseriöst företag, så har ingen faktiskt hjälpts. Det hoppas jag att alla förstår.

        3. Fast i detta fallet när du påstår att ditt företag kan behandla personer med pedofili som psykisk störning MÅSTE du ha formell utbildning. Samtalsterapi, stöd m. m kommer inte att behandla dessa personer. Pedofili är en av de svåraste psykiska störningarna du kan försöka dig på att ”bota” vilket gör att du som terapeut verkligen behöver veta vad du ska göra med informationen som kommer fram för att inte göra mer skada än nytta. Jag, som psykoterapeut, kan fundera på varför inte Dumpen söker samarbete med de som jobbar med traumaterapi för de utsatta istället. Tänker att det borde ligga mer i linje med vad Dumpen sysslar med.

          1. Fast det första jag tänker på(MINA tankar,inte dumpens) är att varför ska Fumpen behöva lägga så mycket energi och resurser på att hjälpa dessa monster som åkt ditt när dom försöker våldta barn. VARFÖR begär man att dumpen ska göra så mycket och att det ska vara så rätt den hjälpen dom fixar? Förstår inte hur det är dumpens ansvar faktiskt. Dumpen gör det för att dom ändå känner att dom vill försöka få monsyrena till att inte ta självmord. Rycker inte att man kan begära mer av dumpen än vad dom faktiskt redan gör.

          2. @HenrikAndersson
            Fast om man nu erbjuder hjälp från första början så bör den vara funktionell och seriös och kunna granskas ändå. Tror ingen har begärt Dumpen att vara hyggliga och hjälpa dessa äcklen. Tycker själv inte ens de behöver det med tanke på att gäddorna är de själva som sätter sig i den sitsen att hamna här från första början.

            Barn som blivit utsatta hjälper de ju redan, men kanske i sådana fall värt att hjälpa dem än mer istället för (skyldiga) gäddor.

          3. Instämmer!
            Det finns mycket duktiga psykologer och psykoterapeuter som har lång erfarenhet och träning. Det går inte bara med att sadla om att bli samtalsterapeut och arbeta med svåra psykiska störningar. Många som arbetar med samtal utan legitimation kan vara duktiga att arbeta med vanliga problem.

      2. Jag tror inte marknaden är enorm för impulshjälp. Att dumpen ens försöker erbjuda ett alternativ är beundransvärt, och så klart nödvändigt för att undvika kritik. Men att hitta ett kvalificerade alternativ kan inte vara lätt, särskilt inte i lilla Sverige. Det är bara frustrerande att media angriper den enda svaga delen av dumpen, och bara för att tjäna pengar. Notera att både aftonblaskan och etc publicerade detta bakom paywall.

  2. Ni är värd varenda krona ni drar in! Vården av ett barn som blivit utsatt för övergrepp överstiger era summor gånger jag vet inte vad! Pratar av erfarenhet då jag jobbar inom rättspsykiatrin.

  3. Varför måste gammelmedia hela tiden fokusera på välbefinnandet av gärningsmännen och inte på offren? Alltid samma sak! Krya på dig Sara!

  4. Hemskt att du måste stressa upp dig över det här nu som du mår. Hoppas det går bra. Du måste delegera ut mer och det måste gå att hitta någon som tar hand om biten med medias gamar.

  5. Tänk att människor som vill hjälpa våra mest försvarslösa individer blir utpekade som penga galna monster, jag menar nu Sara och Patrik, de åker konfronterar och ger sitt liv för att de mest obehagliga idioter ska få stå tillsvars för sitt beteende o framför allt förhindra att våra barn inte blir suicidala.
    Jag är så tacksam att ni gör det vi alla borde göra visa mer civil kurage och våga var obekväma
    Blir detta en rättslig prövning så säger det mer vårat uråldriga regelsystem o politiker som styr detta land och jag frågar mig verkligen var impulskontrollen saknas?

    1. Håller med om att dumpen gör ett fantastiskt jobb. Men det är väl inte konstigt att journalister granskar olika fenomen och verksamheter som fått stor uppmärksamhet?

  6. Krya på dig fina Sara! För dj*igt att du ska behöva tampas med detta i ditt återhämtande efter operation <3

  7. Håller med Roger. Så.mycket energi som ni lägger ner på ert Dumpen och sen ska lägga energi på att ifrågasättas hela tiden………Hade ”ifrågasättarna” lagt en bråkdel på att rätta till lagar eller iaf uppvaktat politiker hade utsatta barn nog fått det lugnare…….

  8. Ta hjälp av någon advokat eller något för att samla bevis på att ni från dumpen är oskyldiga. Eventuellt kan ju det
    Finnas något klandervärt med impulskontrollen men inte ens det är säkert! Jag tycker bevisen verkar vaga

    Så länge ni publicerar alla gäddor och ingen kunnat permanent betala sig ut från att bli publicerad så stämmer inte det Aschberg säger.

  9. Sara, BRA JOBBAT.
    Du läxade upp Aschberg ordentligt. 👍
    Jag gillade honom förr men nu har han visat sitt riktiga jag och sitt sätt att jobba så nu är allt förtroendekapital för honom totalt utbränt.

  10. Aschberg sitter o säger att dumpen är en sekt. Man blir ju j…vligt förbannad på den Man. Jag står helt på er sida. Patrik o Sara o övriga gänget ni gör nytta i samhället . Kämpa på 💪💪❤️

  11. Kämpa på!

    Som utvandrad svensk så kan jag bara säga att jag är glad att jag inte bor i detta land som tyvärr allt för ofta ska vara så himla PK och att man alltid ställer sig på förövarens sida.

    Vore bra om Aschberg kanske gjorde ett 200-sekunders reportage om barn som blir utsatta för övergrepp, just ja, lycka till att få in det på 200-sekunder.

  12. Lite ledsamt är det allt att se hur gubbar vi en gång såg upp till åldras och vägrar gå i pension.

    Med det sagt tycker jag att ni ska rådgöra er med en advokat och se om påstående om hur ni cashar in på gäddor som betalar för att inte bli publicerade kan tolkas som grovt förtal.

    Det vore som sagt önskvärt om någon mer än Dumpen brydde som om barnen – själv får man hålla tummarna för att inte tappa förståndet när man passerar ”bäst före” och borde ha vett att börja plocka ut sin pension.

    Krya på dig Sara ❤️

  13. Ja du var både duktig och saklig..
    Men merkligt nog så var Robban ovanligt tyst.
    Jag tror att det ær framfør allt impuls kollen dom vill åt.
    Førsøk even om det ær svårt att koppla bort allt den hær skidten.
    Nu skall du bara førsøka tænka på dig sjælv.
    Krya på dig Sara.

  14. Tidningarna är ju de som styrs av pengar. De är väl medvetna om att om man skriver något provocerande om dumpen så får man mååånga klick och därmed tjänar de mer pengar. Kämpa på alla på dumpen, ni är verkligen hjältar som står på barnens sidan!

  15. Uppskattar eran transparens och hur ni fortsätter att prestera trots att det är en sån kontroversiell insats ni gör i Sverige. Dock undrar jag om ni förklarat eran syn på företaget och deras verksamhet?

    Var det av oaktsamhet som ni godtog samarbetet med dem utan att ha granskat deras verksamhet? Det är oerhört känsligt med tanke på att eran verksamhet baseras på ett så allvarligt tema.

  16. Trodde verkligen att Robert A. var mer professionell journalist och insatt innan han gick till angrepp om så felaktiga beskyllningar. Om man lyssna på den oklippta intervjun så får man en bättre förklaring till beskyllningarna. Jag litar till 100% på Sara.
    Varför är det sån häxjakt på Dumpen?
    Krya på dig Sara, barnen behöver dig. Du är en hjälte.

  17. Tror inte för ett ögonblick, att en gädda köpt ut sig!
    Då kan gäddan se till att visa upp sig med en bild på sitt tryne!
    Med namn och utan att visa sin skinnspik!
    Heja Sara och Patrik! Ni är gäddornas skräck!

  18. Från en journalist som följer Dumpens publiceringar regelbundet kan jag kanske bidra med ett nyanserat svar på frågan ”varför är gammelmedia ständigt på Dumpen?”.

    Medias grundläggande uppgift är att granska makthavare. Precis som media dagligen går igenom och granskar tusentals åtal och domar, vårdanmälningar och olika typer av statliga/kommunala dokument för att upptäcka och belysa sånt som är av allmänhetens intresse, granskar media också privata organisationer och företag.

    Dumpen exponerar människor som inte blivit dömda, ofta med namn och andra uppgifter som ofta gör det busenkelt att leta upp de här personerna, så kallade ”gäddor”, samt deras familjer och arbetsplatser. Att media för det mesta inte publicerar namn på brottslingar är ofta just för att freda anhöriga – och inte minst skydda enskilda journalister från att själva bli måltavla för kriminellas hot och våld.

    Det är här Dumpen frångår de medieetiska reglerna. Man kan tycka vad man vill om det, men publiceringarna gör onekligen Dumpen till en makthavare i samhället precis som all övrig media.

    Om Dumpen med- eller omedvetet väljer att samarbeta med ett företag som ägnar sig åt tveksamma marknadsföringsmetoder, ockerpriser, eller ren utpressning är det inte konstigt att media lyfter detta. Det är så oberoende media SKA fungera.

    Sedan får man naturligtvis tycka vad man vill om reportagen. Media ska belysa orättvisor och felaktigheter i samhället utan att vara värderande. Är det som Aftonbladet säger sig ha belägg för, att Impulskollen har gett ”gäddor” möjlighet att betala för att undgå publicering, då ska detta naturligtvis komma fram. Det fungerar på samma sätt som när Bianca Ingrosso samarbetar med företag som ägnar sig åt green washing, för att ta ett exempel. Det vore problematiskt om Aftonbladet inte tog dessa tips på allvar. Sedan är det upp till Dumpen hur man väljer att hantera det.

    Det som kritiseras i Aftonbladets inslag är samarbetet med ett eventuellt opålitligt företag, inte Dumpens arbete i sig. Det är en viktig skillnad och jag tror att de flesta kan hålla med om att man inte ska kunna köpa sig fri från en publicering på Dumpen.

    1. Tror du verkligen själv på att tex Aftonbladet och Expressen grundläggande arbete går ut på enligt citat ”Medias grundläggande uppgift är att granska makthavare. ?

      I en värld där staten finansierar media så kanske du har lite rätt men numera är väl klicken och ”plus-tjänsterna” minst lika viktiga ?

      Angående gammelpressens mediaetik kring namn så kan du till exempel fråga någon valfri kändis eller politiker hur den har applicerats.

      Och om nu medias grundläggande uppgift är att granska makthavare så får ju media makt och vilka ska granska media ?

      1. Aftonbladet och Expressen är kvällstidningar, vilket innebär ett större fokus på nöjes- och skandaljournalistik. 200 sekunder är ju däremot Aftonbladets redaktion för ”grävande journalistik”. Hur mycket resurser som läggs på detta jämfört med tidningens övriga verksamhet vet jag inte, men ”200 sekunders” uppgift är definitivt att granska makthavare. I det här fallet har man valt att granska Impulskollen, vilket verkar rimligt utifrån de uppgifter som inkommit.

        Det är en vanlig missuppfattning att allt bara handlar om klicks numera. Visst är det viktigt, annars blir ju media totalt irrelevanta, men man vill ju också att läsaren ska få ut något av att klicka, så att man väljer att klicka fler gånger. Aftonbladet arbetar hårdare med clickbaits än många andra, men så är också de flesta av deras artiklar inte bakom betalvägg.

        Publiceringar utgår ifrån allmänhetens intresse och nyhetsvärdet. Offentliga personer med stort inflytande på människor löper större risk att bli namngivna än ”Kalle kriminell”. De flesta kommer undan med en köttstöld. Det gör inte Anders Öfvergård, då media resonerar att det ändå läcker ut på ex. Flashback.

        Media är en enorm maktfaktor ja – därför ska media granska varandra. Det göl Allmänhetens medieombudsman och Mediernas Etiknämnd. Medier granskar även varandra. Det är därför vi har både public service och fristående media i Sverige. Det är också därför varje medieaktör måste ha en ansvarig utgivare, som ska kunna stå till svars för varje publicering.

  19. Det är väl klart dom skall tjäna pengar på allt jobb dom gör. Dom måste väl få lön också? Vet inte hur seriösa impulskollen är och bryr mig inte heller. att fakturera 100 000 per månad blir inte direkt en superlön.

    Jag kostar min arbetsgivare ca 66 000 i månaden.

    Givetvis borde dumpen leta efter en mer trovärdig samarbetspartner om nu impulskollen fular.

    Om det nu sitter massor av randompersoner som ger ”terapi”, så låter det inte seriöst & mer som enkla pengar.

  20. Jag är verkligen ledsen för att de försöker tysta ner Dumpen och få många klickbaits på sin artikel! Varför tar de inte en enda gång upp de utsatta barnen varför försvarar de inte dem? Att ni skulle skydda pedofiler är ju helt osannolikt varför skulle ni helt plötsligt göra det ? För mig är ni hjältar och skyddar de svagaste i samhället! Många vill ju inte ta till sig hur mycket övergrepp det sker mot barn! Satte in ett bidrag nyss !

  21. Vad medier än hasplar ur sig så det uppenbart att dumpen funkar. Jag menar, 1,6 miljoner unika besökare i veckan.. Låter i mina öron mer som siffror Aftonbladet borde ha ;). Jag tycker det luktar avundsjuka lång väg!

    Låt er inte bli nedslagna av det här, skit hellre i att använda er av impulskollen som samarbetspartner om dom inte kan stå till svars för sina förehavanden. Ni är så viktiga!! Krya på dig Sara ❤️❤️

  22. När det nu blir så stort fokus på impulskollen så skadar det Dumpen och det fantastiska jobb som görs av teamet kring Sara och Patrik då tycker jag att ni lämnar impulskollen. Det borde finnas seriösa alternativ. När det gäller reklamintäkter finns säkert också alternativ.
    Kämpa på Dumpen.

  23. Aschberg förnekar sig inte. Nu är det dags att han plockar fram dokumentationen som styrker det han gapar om.
    Sen vore det klädsamt om han gjorde reportage om barnen som utsätts. Om hur deras liv förstörs och hur rättssamhället sviker. Men Nix, det kommer inte att hända.
    Krya på dig Sara. ❤️

  24. Förr var pedofiler bara rädda för sådana som utpressar / misshandlar. De kunde däremot vara säker på att dessa som gör något sådant inte kommer koppla in polisen, så peddot har kunnat vara säker från sånt.

    Det jobbigaste för dessa var nog risken att bli tagen av polisen, och då har barnet redan fått sitt liv förstört. Sedan kom(mer) de ändå undan utan några som helst repressalier / straff, och de har då kunnat fortsätta med sitt vidriga beteende utan att någon i omgivningen får reda på det.

    Nu däremot att bli en gädda? Det måste vara en mardröm bara den tanken, att bli fångad och i stort sätt ALLA får reda på ens äckliga böjelse och hur man beter sig mot barn.

    Är rätt säker på att Dumpen ger resultat, kanske inte den bästa arbetsmetod som finns, men det bästa i dagens läge i brist på annat. Bäst hade varit straff i förebyggande syfte – kriminalisera planering av våldtäkt av barn, kriminalvård, rehabilitering samt offentlig lista på folk som begått sexuella brott mot barn så andra barn kan skyddas.

    Har aldrig gillat Aschberg, brukar byta ut asch till ett ord på fem bokstäver som beskriver honom rätt väl, men ska inte ta till med invektiv.

    Däremot, varför kommer inte dessa med ideer om hur man istället kan göra, istället för att bara kritisera och skydda peddons? Försök få till så att samhället förändras så Dumpen inte behövs istället. Men nä, bara massa gnäll mot den enda kraft som finns som kan få till en förändring i samhället. Utan Dumpen är det totalt omöjligt.

    Bryr mig f.ö inte om impulskollen egentligen, kan vara oseriöst men vem bryr sig? Förutom om det faktiskt fanns bevis på att peddosar kan köpa sig fria. Detta kan Aschberg inte visa upp. En grej som är återkommande om man lyssnar igenom hela klippet så är det i princip bara hörsägen ”har hört, någon har berättat, stod skrivet” men noll fysiska bevis (förutom där de klipper ut en chattlogg så det ska stämma in i deras verklighet).

    Istället fokuserar man på ovidkommande lögner från gäddor i princip, däremot kanske fundera på om det inte kan vara bättre att byta till något annat så denna kritik dör ut? För tycker inte det är värt det om det riskerar att skada Dumpen i sin helhet.

    Då skulle de inte ha något att sätta till mot i alla fall. Förutom ”det är så fruktansvärt synd om förövarna som aktivt försöker våldta små barn”…

  25. Min fråga är varför gör inte dumpen en bättre background check? Givetvis är man inte fullständigt ansvarig för hur ett företag agerar kring sitt rykte. Men det faktum att Vdn på Impulskollen ville inte ens svara på några enkla frågor tyder ganska mycket att de gillar inte bli ifrågesatt kring sina sätt att arbeta. Och det får mig att tro att antingen har Dumpen varit naiv nog att tro att det är inte så dem är eller så har dem struntat i hur impulskollen faktiskt arbetar. Förväntar mig framöver att Dumpen faktiskt lägger ner tid för att hitta rätt samarbetespartner tex gör studiebesök och bakgrundskontroll osv

    1. Jag kan känna lite så också. Att Dumpen varit godtrogna och blivit lurade.
      Bättre granskning så charmiga svindlare inte gör sig besvär!
      Michael Strandberg eller den andra ger inte ett seriöst intryck.

      De svarar inte på frågor och de stänger ned hemsidan. Vore verksamheten seriös så hade de svarat på frågor och varit transparenta.

  26. Dumpen gör något unikt och fantastiskt bra. Rensar ”gatorna” från de mest obehagliga typerna som finns på vår planet, pedofiler. Våra barn får en lite säkrare uppväxt. Förutsätter att samarbetet med Impulskollen har skett i god tro. Om det nu visar att Impulskollen fular, som så många andra företag har gjort/gör, så antar jag att Patrik tar ansvar och hittar nya samarbetspartners.

    Om anklagelsen om att rika män kan köpa sig ur en kommande publicering på Dumpen skulle stämma, vilket jag inte tror, så är då Dumpen tyvärr i en helt annan och mycket mycket olycklig situation. Kämpa på Patrik och Sara!

  27. Faktum kvarstår att SAMTLIGA av dessa äckliga individer som Dumpen konfronterar HAR chattat med barn.

  28. Det framkommer bara fler och fler uppgifter på hur oseriösa Impulskollen är. Det enda rätta nu vore att avbryta samarbetet då valet art ha de kvar skulle innebära att det svärtar ned erat rykte samt får en att tänka att det beror på att ni då skulle förlora mycket intäkter och att den summan känns viktigare än syftet med arbetet. Säger bara högt vad jag själv känner om ni inte väljer ta avstånd från Impulskollen och tror knappast jag är ensam.
    När någon som precis tänkt förgripa sig på ett barn sedan får höra från Impulskollen att den inte är pedofil eftersom det inte var ett riktigt barn de stämt träff med, och att det är samhället det är fel på, gör det ju enorm skada på det arbete ni precis lagt ner på att få fast den mannen .

  29. Jag sponsrar Dumpen. Ger en slant varje månad av lönen. Tack för att ni finns.

  30. Varför ska dumpen dumpa impulskollen, det är en aktör som köper reklam på dumpen.se. Ska vi gå igenom varje aktör som köpt reklam på Aftonbladet och då klanka ner på Aftonbladet? Förstår verkligen inte vad problemet är. Stödjer Aftonbladet spelmissbruk? Har sett massor av annonser från en mängd spelbolag på deras sajt, spelmissbruk är ett stort problem för många och förstör för hela familjer. Stödjer Aftonbladet alkoholmissbruk? Har sett mängder med reklam för vin, öl osv. Alkoholmissbruk är stort.. kan ingen duktig grävjournalistt köra samma grej mot Aftonbladet och ta fram hur stor andel av Aftonbladets intäkter kommer från dessa skumraskföretag som vill påverka oss att spela och dricka mer? Det skulle jag vilja veta!!

    1. Jag är på dumpens sida men tycker ändå det ligger något i just det här med impulskontrollen om man samarbetar med något som visar sig vara klandervärt är det att bita i det sura äpplet och säga upp samarbetet. Man måste när man har ett nära samarbete med någon ha koll på att deras verksamhet är bra

      Säger inte impulskollen nödvändigtvis gjort helt fel men även dumpen måste granska det

    2. Det viktigaste är vad Dumpen gör, visar det sig att impulskollen är något som skadar Dumpen p g a att det är oseriöst, då bör det dumpas.

  31. Blir mörkrädd för Aftonbladet. Såklart verkar det finnas tveksamheter med Impulskollen, är ju rätt tydligt. Men att någon köpt ut sig tror jag inte det minsta på.

    Men det kan väl inte Dumpen stå till svars för? Precis på samma sätt som Aschberg skulle stå till svars för all spelreklam på Aftonbladets hemsida? Och dess konsekvenser? Alla självmord som har med det att göra? Han vet väl vad allt kostar? Precis på samma sätt han pressar Sara.

    Hade respekt för honom. Men den är helt borta. Den mest patetiska intervju jag hört.

    1. Problemet är att Dumpen i varje klipp delar ut Impulskollens visitkort. Det är mer än att bara ta betalt för reklam på sajten.
      Om aktören Impulskollen är oseriös och inte bedriver advekat vård mot våldäktsgrisarna så faller ju hela syftet som Dumpen främjar!
      Visst annonsera och ta betalt för banner på sajt är en sak, men samarbetet, dvs dela ut Impulskollens flyers, det kanske inte är så bra i det här hänseendet.
      Man behöver hålla två bollar i luften här. Aftonbladet har gjort en granskning mot Impulskollen, INTE mot Dumpen.

  32. Impulskollen verkar, ju vara lite av ett blufföretag. Synd att deras skojarverksamhet nu tar fokus från Dumpens viktiga uppdrag. Jag kan förstå att Dumpen vill kunna erbjuda gäddorna en lösning som inte innebär att P&S behöver sitta i ändlösa samtal med krackade gäddor. Men här har ni nog tyvärr varit lite naiva.
    Hoppas ni asap avslutar ’samarbetet’ med impulskollen

  33. Dumpen gör ett bra jobb men all form av samarbete med impulskollen bör avbrytas. Det som kommer fram visar på ett oseriöst företag som kommer dra ner er verksamhet med sig om ni fortsätter samarbeta efter detta. Om det som kommit fram om vad som sagts i terapisamtal hos dom stämmer så känns det verkligen inte som att era åsikter och moraler stämmer överens med varandra

  34. Nr 1. Jag är otroligt stolt över Sara och Patrik med c/o som orkar allt arbete!!
    Nr 2. Jag skiter platt i vem/vilka dom rekomnderar!
    Nr 3. Så är jag otroligt stolt över Sara och Patriks självkontroll för ofta eller alltid måste det klia i högernäven när dom möter på dessa SATANS dårar som förgriper sig på barn.
    Nr 3. Impulskontrollen.. är övertygad att man inte behöver mer utbildning än dom har för att ta emot dessa dårar. Det är ju inte så att en pedofil slutar vara pedofil bara för att man går och får hjälp! Enda hjälpen, OM dom nu vill ha hjälp, är att försöka få dom att stå emot impulsen att våldta barn!
    4. Sen tycker jag att journalisterna ska ge sig på regeringen ist och ifrågasätta varför vi har så sjukta straff när det gäller sexuella övergrepp och grooming mot barn!!

  35. En helt öppen inlägg till Robert Aschberg som, om DU har kurage nog bör svara på väldigt ärligt, gärna här på Dumpen!

    Robert Aschberg, jag och många andra undrar vad din agenda egentligen är i och med påhoppen mot Dumpen, Sara och Patrik!

    Det är ganska tydligt att du verkar fått förtroendekapital och betalt från någon som vill att du ska agera språkrör för någon drabbad räkning, kanske en eller flera individer som i sista stund stoppats av Dumpen att begå grova sexuella övergrepp.

    När ska DU börja bedriva seriös journalistik och på allvar fokusera på de verkliga offren, barnen och övergreppen mot dem?

    Troligtvis kommer DU inte att svara här, inte heller svara på detta någon annanstans heller vilket är beklagligt och visar på att DU saknar den verklighetsuppfattning som man behöver för att kunna genomföra god journalistisk sed.

  36. Jag får verkligen dålig känsla av impulskollen. De verkar oseriösa. Lägger på luren när de ringer ock frågar vilka psykologer de har. De är inte registrerade hos IVO. har de inte legitimerade psykologer, psykoterapeuter och läkare med ett så enormt svår patient gruppp. Misslyckas de så kan männen göra nya övergrepp.

    Ser en bild på Michael, en ansvarig på Impulskollen som ser ut att gilla fest och pengar. Ser ut som en nyrik.

    Märkligt att de tar så stora belopp som 100 000 kr för en insats. De utnyttjar situationen.

    Men det provocerar att det finns en vinkel att det är synd om pedofilerna som hängs ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *