Sponsorer

Thom Sand och vårt fiktiva barn kom i kontakt på en webbsida. Thom Sand ville både smeka och suga den fiktiva pojken och var väldigt aggressiv i sitt sätt. Det var ingen trevlig upplevelse att träffa honom, han var inte glad och promenerade iväg. Vi hakade på.

 

20 thoughts on “Thom Sand Sundsvall #497

  1. Suck 🙁 tur att han inte mötte en liten pojke med det humöret . Man vet aldrig hur det skulle sluta.

  2. Va upprörd jag blir! Jag är inte nöjd. Att det fortsätter att rulla in pedofiler är skrämmande. Tänk om han hade träffat ett riktigt barn! Barn blir skadade! Blev orolig när han visade sig vara en aggresiv gädda.
    Tack Sara och Patrik.

    1. Hej Per
      Dom kommer fortsätta strömma in i samma jämna takt tyvärr då ungefär 5% av befolkningen räknas ha den ”störningen” eller vad man nu ska kalla det. Sjukdoms tillståndet kanske. Den stora frågan är hur man ska få dessa avarter att tänka om och inte agera på detta tillstånd. Vissa kanske klarar det men är nog ett fåtal och eloge till dom. Övriga kommer fortsätta jaga barn och där är dumpens arbete enormt viktigt för att ge dom någon form av uppvaknande. På en särskild avdelning på ett fängelse i USA där det bara sitter pedofiler uttalade sig en av dom intagna så här: ”Det enda som kan hålla oss undan från barn är att hålla oss inlåsta på livstid” Och tills någon annan form av lösning finns tillgänglig är jag fullt benägen att hålla med.

  3. Osmakligt 🤮 man blir rädd om om igen när man ser sånt här ! Såna går fria i samhället inte klokt

  4. Vilken vidrig människa, förnekar och väljer att bli aggressiv. För man väljer ju faktiskt, vill man göra illa eller vill man inte.. En vuxen man som vill runka barn, då vill man illa. Att leva ut sexuella pervesioner som skadar barn för eget tillfredsställande , det är det lägsta av allt, må du få vad du förtjänar.

  5. Att det aldrig tar slut? Hur kan vuxna människor sjunka så lågt?! Blir väldigt upprörd när jag får se så många idioter där ute som tror att ett barn skulle vilja göra något sådant.

    Har själv två barn och man blir extra beskyddande när man läser och kollar på det här.

    Ni gör ett mycket bra jobb och jag swishar med jämna mellanrum för support.

  6. En mycket farlig gädda! Han kunde nog blivit arg på barnet om han inte fick som han ville. Bra jobbat Dumpenfolket.

  7. Men vad i helvete, vilken idiot!! Han verkar farlig på flera sätt. Sjuka gubbe, borde söka hjälp asp och sitta inspärrad!! Fy fan, stackars hans barn också, någon fru kan jag inte tänka mig att han har….

  8. Ännu en som jobbar runt barn och förstör för alla oss normala men som jobbar med barn och umgdommar på olika vis… 😤😢

  9. Jaha snart. 500 st pedofiler infångade av dumpen. Hur många till ska dumpen fånga innan beslutsfattare fattar att en ny lagstiftning behövs där det blir möjligt att agera innan brottet skett mot barn. Alla ni på Dumpen ni gör en heroisk insatts för våra barn och i bland med livet som insatts då en del av dessa pedofiler blir väldigt agresiva när de tas med brallan nere. Ni gör skillnad och kommer alltid att behövas oavsett lagstiftning.💪💪💪💪💪

  10. Another one bites the dust….Början av nästa vecka gädda nr 500. Tragiskt att detta fortsätter i oförminskad takt men så kommer det tyvärr fortsätta. Han är farlig för barn. Agressiv och utan ånger. Ni gör ett viktigt jobb Sara och Patrik, tack för det!

  11. Fy vilken aggressiv jäkel… Rör inte Sara och Patrik, Blir så förbannad och rädd. Tänk om det varit ett riktigt barn

  12. Jag skrolla förbi chatten för jag vill inte se nån stenhård kuk men den här snubben ”tror inte” att han sexchattat med en kille. Han har bara bestämt träff med ett barn och jobbar på skola och sånt där. Precis som det skall vara för att passa in i dagen samhälle.

  13. Vad är det för fel på dessa vidriga, äckliga män som tror dom är attraktiva för barn ? Ni är avskum!

  14. Ännu en pedofil i Sundsvall. Så obehagligt! Det kryllar av dem. Man vågar knappt gå in och kolla på sidan, men rädsla av att man ska känna någon av gäddorna 🫤 Usch!

  15. Självklart läser även du peddofan, det som vi skriver om dej!

    Vore tacknämligt och du ville skriva en kommentar om hur livet blev efter att du blivit uthängd här på dumpen!

    Har lite frågor..
    Några polare kvar?
    Någon familj kvar?
    Förstört så in i helvete för dina barn? HELA SVERIGE LIDER MED DOM!!
    Känns det bra?
    Sökt hjälp för din snedvridna och äckliga dragning för våra barn och för dina aggressionsproblem?

    Bara undrar.. och önskar dig inget gott i livet och tvi tvi tvi och fy faan vad förbannad jag blir när jag ser hur du beter dej när Sara och Patrik kommer fram till dej😡

    Att du bara har mage att bete dej så där när du precis blivit ”dumpad” !!

  16. Det där blev ju inte riktigt bra… Du visste nog inte vilka dumpen är. Du har rätt mycket att ta itu med. Förutom dragning till barn så bör du söka hjälp för ditt utåtagerande beteende… brrr… 😳😬

  17. Men karl’n är ju rent aggressiv- höll nästan på att klippa till Sara och viftade mot Patrik😲🤬Den där skulle nog kunnat bli riktigt farlig om han träffat en riktig Pojke och inte fått som han ville? Sundsvall är ju inte så jäkla stort- många känner nog igen honom… 🤷‍♀️LÅT BLI BARNEN!!! Tack Sara o Patrik- och alla ni fiskare så klart,ni gör ett fantastiskt bra jobb🙏👌❤️

  18. Nej gädda, det hjälper inte att blunda och försöka försvinna, ditt vidriga beteende är helt klart för oss som är tacksamma att ett barn slapp dig! Tack Dumpen 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *