Sponsorer

Här har vi en väldigt sexfixerad logg. Vi hade decoy med oss till konfrontationen. Hon gick fram till passagerarsidan, pratade med gäddan och föreslog hon skulle hoppa in i hans bil och att de skulle åka och köpa dricka. Det var han helt med på. Sedan kom vi fram till honom på förarsidan och då visste han helt plötsligt att det var dumpen och inte ett riktigt barn han skrivit med.

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Bigone Göteborg #499

  1. Bara FY så osmaklig människa!
    Helt fixerad vid den lille skinnslamsan.
    Låt barnen vara!
    TACK dumpen för att ni finns!!
    Och för allt ni gör för våra barn.

  2. Prata om att bli tagen med fingrarna i kakburken! Han tror att han kan snacka dig ur alltihop med att : Jag visste det var ni jag visste. Och sen igen: Jag visste det var ni… Han fick panik och upprepade sig hela tiden. Hade ni inte åkt därifrån så hade han fortfarande varit kvar och upprepat: JAG VISSTE DET VAR NI. Det är svårt att snacka sig ur en sådan här sak efter den chatten och runkvideorna… Haha jag skrattade högt här….. Fan roligare än Stefan och Krister…… Men tyvärr är det hela en väldigt allvarligt sak. Stort tack till fiskaren som lyckades hala in den här gäddan till stranden så SoP kunde fånga honom i håven.

  3. Walla aboooo jag visste det..
    Fladder ögon & mundiarré va bara förnamnet på den här fiskmåsen.
    Tack Dumpen för ert fina jobb & önskar även Sara lite extra omtanke/beröm för din positiva inställning i en sån svår situation du befinner dig i med hälsan.

  4. Alltså fattar inte alla de som påstår att de ”visste det var dumpen” varför ska de alltid dra då? När dumpen kommer? Då står man väl där och har något man vill framföra till dumpen?

    Har träffat honom i något sammanhang försöker komma på vart (bor i Göteborg) usch usch USCH!

  5. Om han nu visste att det var ni, hur utrota korkad kan man då vara att man skovlar alla dessa filmer o bilder? Då VET han ju att den lille trumpeten snart är är offentlig 🤣 Fy fasen va korkat alltså. Och sååå obehaglig i sitt sätt att puscha o skriva til ”barnet”.

  6. Åååå hatar när det händer, ett barn skickar ” skicka en bild på den” och man bara måste skicka bilder på sin kuk. Så jobbiga ungar är som bara ska ha och ha. Tråkigt när man som vuxen ansvarstagande människa blir behandlad av barn på detta sätt. Usch för barn!
    OBS IRONI OBS!!!!!

  7. Ooooooo
    Det är ju öppet mål när någon som kallar sig Bigone
    knappt når upp till ratten.

  8. Sedan jag läste om ngn som bor i Hstd som jag är bekant med så har jag följt er… FY FAN VAD DET ÄR LEDSAMT FÖR ERA OFFER/FAMILJER/ANHÖRIGA… tänk vad ni äckel utsätter andras barn för samt era egna barn o familjer! Hade önskat att DUMPEN kunde lägga ner sin sida, men svinen tar visst inte slut!!! Innan jag fick reda på att det var ngn jag kände på Dumpen, visste jag inte att sidan fanns… 🤮🤮🤮 hela Hstd vet vem svinet är o han satte tyvärr DUMPEN på kartan för min del. Tror han lämnat stan, hade varit svårt att möta honom irl efter det som hänt!

  9. Han skriver ju själv ”2 år kvar”, men ändå fortsätter han med sitt äckel mot en liten tös som han tror är 13. Så vidrigt av en 40 årig gubbe att gå på ett barn!

    LAGEN MÅSTE SKÄRPAS! Tror någon att 15 åringar ska behöva utsättas för det här? Lagen ska ju skydda barn från att manipuleras och utnyttjas av vuxna, och dår 15 inte rätt ålder!

  10. Herre jösses vilken gigolo 🤢fattar han inte att han hamnar på dumpens sida 😅alla fall. Får uppfattning att han tror klarat med sitt: jag visste det…. 🤣 Bra Sara och Patrick mm..🧡💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *