Sponsorer

I fallet med Snabelgäddan kan det inte bli tydligare. Sverige offrar barn i kampen mot sexualförbrytare.

Hade svenska barn skyddats med samma metoder och lagstiftning som tex brittiska och danska så skulle Snabelgäddan fått den villkorliga delen av sitt fängelsestraff indragen i samband med vår första konfrontation i april 2022.

I Sverige är försök till kontakt med barn i sexuellt syfte inte ett brott, således kunde han först frihetsberövas när han skapat ännu fler offer av barn.

Förra gången fick han 8 år.
Denna gången fick han 6 år.

Hur många år döms han till nästa gång?

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/valdtaktsmannen-slapptes-i-fortid-valdtog-barn-igen/

4 thoughts on “Sverige offrar barn i kampen mot sexualbrott

  1. Den här människan är bevisligen farlig och försökte manipulera oss att tro att han utgör föremålet för en rättsskandal. Tyvärr kan personer som dessa i andra sammanhang förefalla att vara väldigt charmiga. De flesta har låg kapacitet att utpeka de som faktiskt har socio-, psykopatiska eller andra anti-sociala störningar. Synd om alla små blommor som jag hoppas aldrig vissnar det minsa pga ett kräk som detta ❤️

  2. Mitt i all ondska och vansinne så är jag ändå glad att de tar upp detta i vanliga media…

    1. Ja han är en av de farligaste. Hotade ett av barnen som han våldtog genom att nämna att han hade en pistol och skulle mörda barnets föräldrar för att få barnet till lydnad så att han kunde våldta, enligt den första domen om jag inte minns fel.

  3. Jag tycker det är märkligt med pedofiler. Trots dumpen och trots långa fängelsestraff så fortsätter de. Man undrar vad som är fri vilja och vad som är ren drift. Hur som helst måste vi få stopp på detta. Varför inte skicka alla pedofiler till gotska sandön för resten av livet?Deras tillfälliga njutning skadar folk för livet, så får det inte gå till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *