Sponsorer

– Hoppsan, jag missade TOTALT att hon skrev att hon var tretton, skrev cocken i chatten efter att han kört iväg från konfrontationen i panik.
Vad han inte visste var att han redan tidigare sexchattat och skickat bilder på sitt underrede till en fiktiv fjortonåring. I chatten med fjortonåringen skryter han dessutom om tidigare övergrepp mot barn.
Inför mötet med trettonåringen var han mycket försiktig. Han körde runt och spanade på sitt tilltänkta offer och parkerade först när han förmått henne att gå från stationen till Willys för att se så hon inte hade någon som gick efter henne. Givetvis hade vi spanare i buskarna som höll koll så hon var inte så ensam som hon såg ut när hon gick genom Falkenberg.

Fiskare 1

Fiskare 2

13 thoughts on “Cocken (Napp #491) Falkenberg/Oskarström

  1. Fy på dig vuxna man. Nu börjar man snart inte bli förvånad över hur många Dumpen sätter fast.🫣 Det måste bli ett slut på detta. Skärpning ni som styr lagarna.

    1. Tyvärr så fungerar det ju så i en demokrati, att lagstiftarna behöver till stora delar vara överens för att förändringar av betydelse ska kunna genomföras med hjälp av att stifta nya lagar.

  2. Det är både vidrigt och anmärkningsvärt hur dessa män kranar ur sin sexualitet på så små barn. Hur de gör våra barn till sitt r#n#objekt. Iskallt beräknande. Bara FY!! Ut i ljuset med dem. Låt dem bära sin egen skam.
    Tack dumpen!!

  3. Jag håller med Michael OT ; FY SKÄMS!
    Farligaknivkocken jag undrar ; är det vettigt att skicka bilder på sin kuk till barn? Är det vettigt att skriva så som du gör till ett barn? Om någon skrev så till mitt barn skulle jag bli riktigt riktigt förbannad. INTE OKEJ!

  4. Hur fan kan man missa att det stod 13 år? Nästa gång får han faktiskt hålla koll på siffrorna så att inte en sån här grej händer igen. Åker man ut och träffar någon utan att ens ha koll på ålder så borde man börja med att ta sig en rejäl koll i spegeln.

  5. Reaktionen när han konfroteras säger allt. Han vet vad han gör. Dra för jäckan hjälper lite med dessa chattar o bilder. Fyfan.

  6. Att man inte ens känner skam över sig själv.. finns det ingenting i en sån här människa som säger ”jag vill inte vara såhär, jag vill inte skada andra”? -verkar inte så. Extremt fascinerande

  7. ”I chatten med fjortonåringen skryter han dessutom om tidigare övergrepp mot barn”

    Är han polisanmäld? Har hans brottsoffer gjort dig tillkänna?

    Pedofilen upplever sig säkert sitta säkert. Det är han inte. 12-åringen, som han i chatten påstod att han våldtagit, har till år 2042 på sig att anmäla denna pedofil för våldtäkt mot barn. Preskriptionstiden upphör 10 år efter att hon har fyllt 20.

    1. Om brottet rubriceras som våldtäkt mot barn finns numera ingen preskriptionstid – om förövaren var 21 år eller äldre. Det gäller även gamla brott som begicks före lagändringen – om de inte hade hunnit preskriberas redan. Man kan ringa en åklagare och fråga om man är osäker vad som gäller i ens eget fall.

  8. Hoppas de två barnen som han har förgripit sig på hör av sig till polisen nu när de förhoppningsvis ser att deras gärningsman har åkt fast på Dumpen 💗 och att de får rätt stöd från samhället.

  9. Utmaningen är att nå in till rätt eller fel. De flesta förstår inte vad de utsätter andra för. Trist men sant. Reglerna skulle ses over och anpassas till den enkla personen

  10. Sååå fruktansvärt fegt att dölja sig och försöka köra i väg 🤮 måtte dom aldrig kalla sig för män

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *