Sponsorer

En skolvaktmästare i medelåldern sökte barn att sexchatta med. Han kom i kontakt med ett av våra fiktiva barn som blev föremål för en mängd videos och bilder på hans underrede. Vid ett flertal tillfällen skrev han att han ville att de skulle träffas, men när träffen blev bestämd så fick han oturligt nog gäddfeber.
Lyckligtvis hade han Snapkartan på, så vi hjälpte fisket lite på traven genom att sitta och vänta utanför skolområdet på den skola som han arbetar på. När vi såg att barnen hade gått hem för dagen och kusten var klar smet vi in efter honom i soprummet för att ifrågasätta varför han sexchattar med barn. När han såg oss skrek han att han ska sluta sexchatta med barn, sedan sprang han in i skolan och låste dörren efter sig.

ANHÖRIGA VILL INTE BLI KONTAKTADE!

 

 

 

21 thoughts on “Skolvaktmästaren (Napp #489) Härnösand/Kramfors

  1. Men förihelvete, jag blir så jävla upprörd! Ett till äckel som arbetar med barn. Sen alla dessa bilder!!! Vad tror dom? Att en fjortis skulle tycka att det är läckert? Vad är det för fel på dom!

  2. Alltså nu börjar det spåra ur fullständigt! Äckliga jävlar, fan dumpen kan ju snart ha ett rum på hotell Kramm med tanke på hur bra det nappar här… människor som man tyckt verka reko visar sig vara vidriga as… man skäms att vara människa

  3. Nu blir jag petig, men han verkar vara fastighetstekniker, vilket ofta är en annan tjänst än skolvaktmästare. Skulle han vara skolvaktmästare skulle det vara ännu värre för då har man förmodligen mer kontakt med barn än när han meckar med ventilationsaggregat. Hursomhelst är detta illa och man förvånas ännu en gång hur oerhört lågintelligenta en del individer verkar vara! Skönt han åkte dit!

  4. Alltså, jag slutar aldrig tappa hakan!
    Vad är det för fel på dessa äckel?! Hur kan han tro, att en tonåring ska tycka detta är sexigt?! Det är så BRA, att DUMPEN finns! Ni gör ett jättebra jobb.

  5. Va fan nu räcker det … blir galen av ilska 😡
    Tack Dumpen för att ni finns ❤️

  6. Det är så ofattbart att dom tror att alla vidriga bilder på kön skulle få en 14-åring att bli sugen 🤮🤢🤮!

  7. Alltså, hur många finns det? Ibland tänker jag som så att nu fick de äntligen tag på den sista men icke.

  8. Just nu känns detta ämne mer brinnande än någonsin. Ljusdalsmannen samt han från Borlänge. Det närmar sig 500st nu och i en rasande takt. Är det någon gång som dumpen borde försöka nå ut med sitt budskap så är det nu. En större intervju i tidningarna vore verkligen på sin plats. Visa att Ljusdalsmannen bara är en av många och att man behöver ruska om på flera platser i landet. Jag törs lova att pengar varit en stor bidragande anledning till att säkerheten kring barnen fått stryka på foten.

  9. Another one bites the dust…återigen en mupp som tror att barn tänder på hans äckliga bilder. ” Blir du sugen nu…” Hur är man funtad om man verkligen tror att ett barn tycker detta är intressant. Mycket bra att han simmade in i nätet.

  10. En till galning, dom finns överallt, så fruktansvärt vidrigt.
    Stackars anhöriga.
    Tack vare Dumpen, så har samhället fått upp ögonen på hur utbrett detta är.
    Nu hänger det på våra politiker att agera.
    Agera så att barn blir skyddade i olika miljöer. Där barn finns där finns det förövare.
    Sluta lalla på med korta behandlingar, det ska vara längre kontroller och täta uppföljningar. Pedofiler ska inte avtjäna ett straff och sen gå ut och fortsätta sina brott på barn, det funkar inte.
    Bra jobbat igen Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻⭐️

    1. Mycket bra skrivet! Nu är det dags att agera, politiker!
      489 dumpengäddor är 489 för många.

  11. ”Blir du sugen nu”, ”skulle du vilja suga den”….
    Hur f*n kan man tro att en ung tonårstjej tänder på såna vidriga bilder och kommentarer? 🤢🤮
    Helt ofattbart!

  12. För en tid sedan var det män i varselkläder som körde lastbil som svärtade ner yrket, numera tycks det vara personer som jobbar med barn som utmärker sig. Jag tycker så fruktansvärt synd om män som jobbar på förskola eller inom annat i skolan och som absolut ALDRIG skulle röra ett barn, dom blir misstänkta av allt och alla, går dom ut på krogen så törs dom inte säga att dom jobbar med barn, dom blir som stämplade utan anledning, dom älskar sitt jobb sina barn dom har hand om, men alla som läser detta kommer i sitt omedvetna tänka ”undrar om han är pedofil”. Det är samma tänk som vissa hade om yrkeschaufförer efter våldtäkten och mordet på Ängla, Anders Ekelund svärtade ner en hel arbetsgrupp. Nu har det varit ett flertal som jobbar med barn som Dumpen har fångat.
    Visa respekt för dom som seriöst älskar barn och som jobbar med barn, men var lyhörd och lyssna på barnen.

  13. Jag har själv barn och jag brinner inombords detta är oacceptabelt och ofattbart hur kan dessa göra så mot barn?
    Även djur har mer hjärna än dessa pedofiler jag blir spyfärdig av alla dessa hemska bilder på könsorgan och alla sjuka fantasier hur kollar han på barn när han är ute och handlar tex eller är på buss/tåg NEJ jag får ont i hjärtat detta tar på mig hårt och jag blir ledsen att detta sker i vår fina Sverige snälla stoppa dessa för våra barns skull SNÄLLA Dumpen ni måste få mer resurser och fiska vartenda jäkel 😭 ni får aldrig sluta ALDRIG !

  14. Det ena peddot efter det andra. Grattis dumpen går att läsa på Expressen pedagog uthängd av dumpen får sparken och även rektorn är tagen ur tjänst bra jobbat💪💪💪💪💪

  15. Men det var en j…la tjötröv!! HUR,HUR kan dom ens inbilla sig att ett 14- årigt BARN skulle tända på dessa vidriga bilder? Och många skriver om att de är ”rädda för Dumpen ”- men fiskarna skriver så övertygande svar att de går på det varenda gång o skriver vidare.. Bra jobbat alla fiskare! Lyfter på den dagliga Hatten för er alla Dumpare👌🙏Tack för att ni finns och orkar❤️

  16. Alltså va fan är det för fel på sånna här äckliga män som tror att unga tjejer tänder på dem. Sedan när de blir tagna av dumpen så tror jag knappast att ens kvinnor i deras egna ålder vill ha med dem att göra. Just denna gädda har fru och hon är kände min dotter till närmare. Så dessa män kan till och med ha familj och egna barn. Den här mannen hade tydligen pratat med barn på min dotters skola. Dumpen kan nog snart ha heltidsjobb med eget kontor i Kramfors. Dottern min säger att detta dessutom är vanligare än man tror på nätet och hon och hennes kompis har till och med lämnat ärenden till Dumpen. Fyfan man blir så illa berörd. Sluta vara så jävla snuskiga äckliga gubbar.

  17. Lämna barnen ifred! Och lämna kvinnor i fred också. Har du inte fattat än i ditt långa liv att kvinnor inte tänder på videos av någon som sliter i sin rödlila svamp så ska du nog ge upp samliv med det motsatta könet. Vi fungerar inte så. Som att vifta en disktrasa i ansiktet på dig och fråga om du blir sugen på att städa. Och vet att du läser det här – sluta förstöra för småtjejer, låt de vara barn, de kan inte rädda sig själva från dig så var vuxen och ta ditt ansvar. Värna om dem genom att vara en riktig man, en man man springer till i fara och inte någon man springer ifrån som vill en illa. Vi behöver fler trygga män att hålla i när det blåser, det verkar finnas alltför många som istället ligger hemma och fantiserar om småtöser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *