Sponsorer

Som vanligt pratglad och trevlig när de sexchattar med barn, och självklart vill han att den fjortonårige killen han snackar med ska skicka nakenbilder.
Träff bestämdes men han var fruktansvärt nervös och gled runt i sin silverfärgade Volvo för att bara kunna stanna till och hämta upp barnet som han skulle träffa. Lyckligtvis var barnet fiktivt så mannen körde iväg i ogjort ärende.

 

 

10 thoughts on “Plocka upp barn (Napp #479) Tomelilla

  1. Vad f***n håller de på med??? Hela deras liv och existens är ju sjuklig! Sitter och letar efter barn-offer att våldta (det finns gott om vuxna av båda könen och alla orienteringar som är öppna för att träffas) och sen kör de runt som om de är i.någpn spion-film och backar trafikfarligt och kör som idioter. Vad f*n händer? Vad är det för fel med dem? Tack dumpen 🙏

  2. – stackars man. Han ville ju så gärna samtala med Dumpen och naturligtvis råkade han av en olycklig händelse få in backen och samtidigt trampa på gasen. Nåja, grabben kommer tillbaka när han kommer på hur man lägger in en fwd. växel, eller hur…?

  3. 21 st till så är vi uppe i 500. Vem fan kunde tro att det skulle finnas så mycket av dessa pedofiler i Sverige. Dumpen gör skillnad och kommer förhoppningsvis vara orsaken till att lagar skrivs om. Alla ni på Dumpen👏👏👏👏👏👏👏💪.

    1. Jag håller med dig Stefan. Tack Dumpen ni kommer göra skillnad för till slut så måste politikerna lyssna på Sara och Patrik och göra om lagarna.

  4. Heja dumpen 👍👍ni är det bästa som har hänt 💖 Jag är mormor till en liten kille och är jätte livrädd på att han blir offer för idiotgäddorna.

  5. Åh jädrar vilken fart han fick ! Nu var han inte så snacksalig längre🤷‍♀️Fattar han inte att han redan finns på bild som han skickat till det han trodde var ett barn?? Herre Gud- snart uppe i 500!! Alltså FEM HUNDRA Gäddor- och många fler så klart som går under radarn… Finns det nån som verkligen vet hur det kan bli så skevt i huvudet på dessa förövare? Jag begriper bara inte hur man kan se nåt sexuellt i ett barn på 13-14 år när man själv är vuxen/ medelålders? Vart f…n gick det fel- och VARFÖR? Hur kan de se sig i spegeln utan att kräkas🤷‍♀️😭Vi MÅSTE få till nya lagar vad gäller detta gräsliga! Tack Dumpen för att ni orkar- jag begriper inte hur ni pallar verkligen?

  6. Tack Dumpen för att ni har publicerat ännu en pedofil i Hall of Shame. Trots att de är rädda för Dumpen så tar deras sjuka begär över. Sök hjälp!

  7. LOL han hade sagt att någon hade snott hans reg skyltar bullshit han bor i samma by som jag fyfan alla vet vem det är det är ett straff nog!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *