Sponsorer

Förra gången vi fick kontakt, så var det genom ett tips från någon som var orolig att fler skulle råka illa ut.
Då sprang han sin väg men ringde upp och hävdade att han dök upp då han ville veta vem som försökte lura honom. Efter konfrontationen har han velat publicera en text i Facebookgruppen om att han skulle vara felpublicerad,

Denna gången förklarade han för vår fiktiva trettonåring hur mycket han tycker om unga flickor.
Sedan bjöd han hem barnet som han tänkte förgripa sig på. När vårt fiktiva barn satt på angiven plats stod han i ett fönster och spanade. Han såg att kusten var klar och uppmanade barnet att gå till hans trappuppgång.
Han kom ner lite snabbare än väntat så kameran var inte igång från start.
Han sa:
– Inte du igen! och stack in i hissen.
När hissen inte ville åka iväg så tog han trapporna upp. Efter en stund kom en text om att han ska söka psykolog, och det hoppas vi att han göras han är en av de som envist fortsatt sitt sökande efter barn.

 

 

 

 

 

Första publiceringen:

Han bjuder inte på smågodis (Napp #196) Göteborg

 

 

 

 

 

 

31 thoughts on “HerrFlicke (Napp #466) Göteborg

  1. Han kunde slutat efter förra gången! Det var dags att söka hjälp redan då. Äckliga texter till barn, är de kopierade från ”porrblaska”? Legat m flera 14 åringar, borde sitta inlåst?

  2. Den där har troligen ställt till med mycket elände.
    Det är en allvarlig brist att svinerierna han torskar på för andra gången inte leder till juridiska konsekvenser.
    Hoppas han åtminstone blir årets lokalkändis så barn och föräldrar vet vad han går för

  3. 2a gången på Dumpen… Livsfarlig och obotlig!
    Och erkänner i chatten att han har legat med flera 14 åringar, borde sitta inlåst!

  4. Äcklet: ”Sluta med det där!”

    SLUTA VÅLDTA BARN! Det är inte svårare än att
    1. Lämna barn ifred på deras egna plattformar
    2. Sök psykologisk hjälp
    Så slipper du Dumpen. Hellre att ditt liv ”förstörs” pga en gärning du själv har valt att sätta dig i, istället för en trasig unge som inte behöver bli mer trasig pga äckel som du som inte kan låta dessa få vara ifred.

  5. En gång peddo alltid peddo. Han är snart igång igen när han tror allt lugnat sig. Sen går han i fällan igen.

  6. Vilket jävla äckel att han sagt att gan redan varit med flera 14åringar… ska det inte räcka för polisanmälan och förgripelse??!!

    1. Det var min tanke med. Han erkänner våldtäkt på 14 åringar. Borde polisanmälas tycker jag.

    2. Läggs bara ner på en gång. Räcker inte som bevis enligt svensk lag. Bara slöseri med resurser. Svensk lag är extremt lam och har tyckasyndombrottslingen mentalitet. Tycka synd om och dalta med monster är vad som gäller i sverige.

  7. ”Antar att ni inte bryr er men jag kommer aldrig göra något så dumt igen. Förlåt”

    Känns som de tar någon vecka så är han i vassen och lurar igen.

  8. Alltså han blev tagen en gång innan och nu andra gången. Han erkänner han våldtagit barn i chatten , 14 åringar.. finns inget att förlåta angående hans sista meddelande att han fortsätter begå öcergrepp fsstän han är så väl informerad om skadorna det orsakar är så urelakt. Och hur många riktiga barn har han skadat på vägen tills han träffade dumpen igen??

    Jag tror vissa av dessa är obotliga o stoppar ibland när dom får fängelse osv ..

    Snälla sök vård och sök inte barn på andra sätt heller..

  9. Alla barn å föräldrar som upptäckt denna snubbe skrivandes till er. Snälla anmäl till polisen å tipsa dumpen med även om det hänt för
    Längre sen

  10. Blir så förbannad. Inte nog med att han tänder på barn, han fattar trögt till på köpet! Om han inte ”vill se” Dumpen igen så ta tag i problemet! Det vore även en fördel att inte ringa och gråta hos mamma och förmå henne att ringa till Dumpen som han gjorde senast. Oerhört pinsamt att en vuxen karl i 40-årsåldern skvallrar för mamma om att någon varit ”elak” istället för att stå för det man har gjort. Är inte förvånad att ingen vuxen kvinna vill ha honom när han är en sådan perverterad morsgris!!

  11. Klockrena bevis på att han begått tidigare våldtäkter på minderåriga. Den idioten till och med erkänner själv i skrift. Polisanmälan och straff till den här knäppgöken. Känns dessutom otäck och farlig. Vad mer kan han ha gjort? Kanske polisen borde botanisera bland alla dessa gäddor och säkert lösa en del cold case?

    1. Jag tror han själv är oskuld eller iallafall inte legat så mycket.Det han säger sig veta om sex är sådant han läst om på nätet. Han har misslyckats med att träffa jämnåriga så då försöker han att ragga på barn istället då han verkar tro att de är lättare att få träffa.Denna mannen är ett typexempel på män som aldrig får till en date med en jämnårig tjej och det syns på hans sätt att skriva i chatten.

  12. Ni är fantastiska! En fundering… polisanmäler ni alla dessa fula gäddor som ni håvar in? Borde inte våra politiker uppskatta ert engagemang och tillsätta resurser för vidare utredning? Risken att nån av gäddorna förgripit sig på nåt barn och hur kommer sociala myndigheter att nå dessa?

    1. Det finns ingenting att polisanmäla, eftersom det inte finns ”ett riktigt barn”. Försök till kontakt med minderåring i sexuellt syfte är någonting Dumpen strävar efter att göra brottsligt. En sådan lag finns i många andra europeiska länder, däribland både Danmark och England.
      Lyssna gärna på Dumpenpodden, där berättar Sara och Patrik om kampen för att göra det brottsligt att försöka att få kontakt med barn och hur mycket motstånd de möter.
      Bland annat från journalisten Janne Josefsson, som tidigare alltid har gett sken av att vara på de utsattas sida och stått upp mot orättvisor. Han avskyr Dumpen och älskar att påstå dumheter som har noll verklighetsförankring i syfte att smutskasta dem.
      Sexualbrott mot barn, däribland övergreppsmaterial (det som i folkmun heter barnpornografi) är ett ”mängdbrott” som sällan både anmäls och klaras upp.
      Dumpen har vid mååånga tillfällen ringt polisen och informerat dem om att en gädda de precis har konfronterat är i besittning av övergreppsmaterial, men det har i många fall mötts av ointresse från polisiärt håll, men jaga trimmade EPA-traktorer har de bannemig tid med!

  13. Jag gjorde som er i åratal men inte till denna gräns men spelade underårig tjej på diverse anonyma chatter i åratal för att trolla peddona. Somliga män är helt fullständigt vridna. Gott att ni lär dem en läxa!
    Jag skulle gott kunna ansluta mig till er grupp för att luska upp slöddret och föra dem till rätta!

  14. Dessa korkade män. Att dom är så många. Obotligt sjuka. Det skrivs inte många rader förrän dom står och fotar sig med handen nedtryckt i roten på penis som bara går. Männen är så otroligt kåta. Klämma den i dörren så går det över, tro mig. Stackars alla tjejer som inte mår bra eller får lite tillfällig belöning för uppdraget. Önskar det fanns annan hjälp för deras skull. Dumpen är bäst🩷

  15. Usch va hemskt! Hoppas alla i området ser detta, ge fan i ungarna.
    Tycker det är lika roligt varje gång dom ska skicka halva ansiktet, så man inte känner igen dem eller vad?

  16. Han skickar samma 15-20 år gamla bild till alla barn. Den och alla andra bilder kommer för evigt att vara förknippade med en hänsynslös pedofil utklädd till en feg liten råtta.

    Nivån på hans meddelanden:

    Pedofilen: ”Det är bara bättre att du är oskuld 😍😍😍”

    Det är ”bättre” för att han vill vara den som skapar ett första trauma och trasar sönder ett barn framtid.

    Pedofilen: ”Mmmmmm älskar flickor som är 13 🤭”

    Pedofilen: ”Nej yngsta jag varit med är 14”

    Han erkänner våldtäkt mot barn till ett barn. Man kan fundera över om han verkligen menar ”är 14” eller ”var 14” för i enlighet med hans skrift, så har han erkänd att våldtäkten mot barnet skedde relativt nära i tid d.v.s. att han har lyckats våldta ett barn efter dumpens första konfrontation.

    Pedofilen: ”duktig flicka”

    Angående att barnet inte skulle spara hans bild. Han planerar redan för så lite bevisning av hans våldtäkt som möjligt, som att Kik inte har servrar.

    Pedofilen: ”Har du små bröst?”
    Barnet: ”ganska små”
    Pedofilen: ”du verkar helt perfekt😍”

    Barnet ska se så barnslig ut som möjligt. Någon som liknar en vuxen vill han absolut inte ha.

    Många beskrivningar av pedofilen om hur hård hans kuk är, hur tajt barnets kön är, hur perfekta barnets outvecklade bröst är, hur han fantiserar om orala och vaginala våldtäkter o.s.v.

    Nu har han den, i pedofil-sammanhang, hedersvärda möjligheten att inte bli en trippelgädda.

    Sök vård peddo!

  17. En dubbelgädda igen ! ett bevis på att dom inte slutar i första taget tyvärr.
    Hur många dubbelgäddor har dumpen satt dit nu tro ?

  18. – Hmm… egendomliga frågor som han ställer till ett barn… Han frågar bl.a. om bröststorlek. Det behöver väl bara barnets mamma veta om om hon köper underkläder till sin dotter, enligt mig.

  19. Jobbade med den här stora lunsen på Liseberg för snart 20 år sedan. En del kollegor tyckte att han var skön och soft, men jag tyckte instinktivt illa om honom (utan några misstankar om att han var pervers, vi var väldigt unga då). Intressant vad magkänslan kan vara riktig ibland.

    Riktigt vidrigt kräk, vidrig grooming i loggarna! Äckligt!! ÄCKLIGT!!!

    1. ”Stora lunsen” är en utmärkt bra beskrivning av den här personen 😀

  20. Tycker det borde leda till utredning direkt när någon gått till steget att möta upp ett barn och hamnar på dumpen, tar nog flera år av missbruk innan ett peddo tar till sig modet att verkligen leta upp och gå och möta upp ett barn, datorn och mobilens hårddisk måste vara fyllda av barnp*** eller övergreppsmaterial som är olagligt att inneha.

  21. ”Inte du igen” – herregud, vad är det för fel på idioten. Verkar vara ett hopplöst fall som låter sig styras av sina instinkter utan att tänka på vad detta får för konsekvenser för sina medmänniskor.

  22. Vad är det för dem på dessa män. Och det här med och visa kuken och runkavideos. Inte ens jag som 42åring tycker det är upphetsande med runk video.
    Blir så äcklad att dem skall vara på små barn.

  23. Lura barn för att våldta i sin lgh, så fruktansvärt 🤬
    Ska till psykolog, ja det låter ju bra i texten. Men vad har han gjort tidigare med barn ? Vad döljer sig i hans historik ?
    Vill han själv ha en strategi för att sluta ?
    Utan vilja och självinsikt / sjukdomsinsikt är det svårt att hjälpa någon.
    Det krävs mycket av en pedofil att avstå sin läggning för barn.
    Frågan blir åter igen, hur ska dessa våldtäkts män/ kvinnor stoppas ? Med korta straff så är dom snart ute på gatorna igen. Vården kan inte heller ha full koll på deras liv, dom resurserna finns inte.
    Så frågan återstår – Hur ska framtiden planeras. Så att barn kan leva i trygghet ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *