Sponsorer

Andreas hade kontakt med två av våra fiktiva barn. Han var hemskt sugen på att träffa dem och började med att bestämma träff med det ena.
Han skickade lite blandade dickpics och dök sedan upp i Stockholm för ett möte. Han såg ytterst besviken ut när han sprang iväg från platsen.

 

 

 

24 thoughts on “Joggargäddan (Napp #450) Stockholm

  1. förstår faktiskt inte varför dom springer iväg , det var försent redan när du kom dit . man kunde ju önska att dessa ”män” skulle kunna ta ett samtal o försöka prata om varför dom valde att komma dit . när ett barn säger jag är 14 år o vill ligga så blockar man . Varför kan man bara inte ta smällen äga problemet o söka hjälp på riktigt stå för det dom sagt o gjort . ibland undrar jag vågar man dejta igen nästan alla lever normala liv o har normala förhållanden men ändå väljer att göra det här väljer att skada andras barn , i vissa fall sina egna bara genom att ens gå dit o träffa ett barn . svika sin familj sin partner , precis alla faktiskt man tappar lite hoppet om mänskligheten o önskar att bestämma träffar med barn i sexuellt syfte skulle vara straffbart faktiskt . tack för att ni faktiskt orkar med att göra detta jag vet inte om jag skulle orka detta mentalt men ni tappar aldrig fokus vilket är att skydda barnen !

    1. Det är väl samma sida av mänskligheten som prostituerade berättar om att de ser: Till synes normala personer som beter sig väldigt otäckt bakom stängda dörrar och frågar efter att få göra både det ena och det andra, helt gränslöst.

  2. Ännu 1 som som skickar, kukbilder.
    Även jag,äger 1 sån.
    Men att skicka foton på den!!!??
    Nä,nån stolthelt,har man väl i huvudet.
    Dom måste ju vara helt desperata!
    Helt sjukt stört beteende.
    Men grattis,till din plats på dumpen,

  3. Haha så snyggt!
    Rusa iväg med kommentaren ”Det är en 18-årssida….”
    Om du inte gjort fel kunde du ju stått kvar, din sillmjölke!

    1. Tack, jag tänkte just fråga någon, för jag kunde inte höra vad han sa när han sprang iväg. Behövde transkribering.

  4. Äckliga pedofil.

    Han skriver att han ”kan ha det riktigt bra” tillsammans med ett litet barn.

    Barnet frågar om det är lugnt att hon är 14, och han svarat att det bara är det om hon skickar bild, d.v.s att det enbart är lugnt om hon verkligen kan bevisa att hon är ett barn och inte en vuxen.

    ”Kom och ta för dig” skriver han till ett barn efter att han har skickat bild på sin fula mage, som ser betydligt äldre ut en den 40-år gamla gubbe som han är. Hängande gubb-tuttar o.s.v. Finns inget barn som vill ta för sig av något sånt. De vill ha lördagsgodis och titta på Netflix. De vill gå på Gröna Lund med kompisar. De vill hoppa vattenspridare. De vill äta glass. De vill sola och bada. De vill inte bli våldtagen av en gammal 40-åring gubbe med ful mage och häng-pattar.

    Han skriver att det är perfekt att knulla ett barn hårt. Det finns inget perfekt med hårda barnvåldtäkter. Brottsrubriceringen blir grov våldtäkt mot barn då.

    Alla hans meddelanden är patetiska. Allt från att han börjar beskriva hur gärna han vill se barnets kön till frågor om hur ofta barnet blir blöt.

    Peddo, du begår allvarliga sexbrott när du skriver om sex till barn. Du begår allvarliga sexbrott när du frågar saker som avser sex. Du begår sexbrott när du kommenterar ett barns kropp. Sluta begå brott mot barn.

    Patetiskt att se en vuxen man bli rädd och springa som en förskräckt liten råtta enbart för att denne blir tilltalad av en vuxen och inte av ett barn. Kolla på hans vänstra hand när han springer. Haha vilken pajas.

    Arbetar inom bygg. Inte så populärt med pedofiler i den branschen kan jag tänka mig. (Borttaget av moderator)

  5. Fatta det den som kan. Killen skulle inte ha några större problem med att hitta någon vuxen att dejta (om han kunde lägga av med sexsnack o dickpics). Hur blir det så här, är det porrskador eller vad

    1. Du skrev det själv…” om han kunde lägga av med sexsnacket och dickpics” Det har med makt att göra. Han skulle aldrig kunna kontrollera och manipulera en vuxen kvinna/man på samma sätt som emot ett barn,en normalbegåvad man eller kvinna skulle aldrig gå med på hans beteende .

  6. Peddot: ”Ja det är nästan ett måste för att jag vill gå ner på dig å se hur blöt och våt du kan bli med mig”

    Samt
    Peddot: ”Den här ska du få öppna
    blygdläppar och se hur jag ska
    trycka in den i dig sakta sakta glida in å du har säkert en porrigt fin fitta med åhhh vill ha dig nu tack”

    Alltså hur kan man ens skriva så till ett litet barn, OM ett litet barn? Så jävla äckliga, patetiska råttor är vad ni är som inte ens tillhör mansläktet.

  7. Bra jobbat Dumpen 👏🏻
    Tänk om vi kunde få rättsväsendet att placera dessa avkomma på vanlig anstalt oxå som tex Hallanstalten och inte på anstalter för likasinnade.

    Tack för att ni finns och vilket jobb ni gör🙌🏻
    Om hjälp behöves, är jag på.
    Mvh Familjehems pappa.

  8. Skämmes ta mej fan!
    Gubbe på 40+ som jagar småflickor.
    Hoppas grabbarna på jobbet visar vart skåpet skall stå, gissar på att dom inte vill ha dig flåsandes efter deras döttrar… 🤢

  9. Han skickar en bild på sin bara överkropp som om den är någonting att komma med, som om den är någonting som någon skulle gå igång på. Komiskt.

    Sen det där med att skicka bild på sin snopp som så många gör som åker fast på denna sida. Jag har aldrig förstått syftet med det. Får de själva en kick av att göra det eller är de så bakom flötet att de tror att tjejer tänder på det? Kan någon förklara. Många av de som skickar har ju dessutom ganska liten så det är ju ännu skämmigare för dem.

  10. Jag förstår att han skyller ifrån sig på någon webbsid, men vad är det han säger? Jag hör inte vad det är för dravel som kommer ur mummel-fan. Sidan är vadå? Nästa steg är att skylla på att han hade internetuppkoppling.

  11. Att såna här människor får gå runt på våra gator 🤷🏼‍♀️ Hur många trasiga barn har han på sitt samvete? Skäms på dig , fy fy fy skäms på dig.

  12. En sån fjant! Skäms på dej. Du måste vara stolt nu när släkt , vänner , kollegor och svenska folket sett dej veva runt med veken, och läsa ditt fantastiska språk till barn . Grattis till 1:a Pris looser

  13. Jag löper till vänster och sedan hoppar jag över staketet. Sådärja! Pust, flås! Jag hoppar över två staket till, åhopp! Pust, stonk, så kommer jag att försvinna i mängden. Då kan de inte se mitt ansikte, flås! Jag måste verkligen medge att jag är ofattbart smart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *