Sponsorer

Det är inget litet CV som professor Potatis ligger inne med. År 2000 blev han professor vid Köpenhamns universitet och är kvar där än idag. Likväl verkar han inte förstå att freda barn från sexuella övergrepp.

Efter att han skickat nakenbilder och bestämt träff med en fiktiv fjortonåring kan han nu även förlänga sitt CV med meriten ”Dumpen 2024”

Vi befann oss på annan ort, alltså hoppade två vikarier in. Uppenbarligen räcker det inte med att hålla koll på var i landet vi befinner oss.
Dumpen kan dyka upp ändå.

Lättaste sättet att undvika ett avslöjande är att sluta göra saker mot barn som man kan bli avslöjad för.

 

 

27 thoughts on “Professor Potatis (Napp #435) Helsingborg

 1. Otroligt svårt att förstå hur man kan förstöra precis allt för sig själv på detta vis. Varför inte bara låta barnen vara och istället se till att få sina begär stillade tillsammans med vuxna kvinnor om han nu inte får det på hemmaplan. Otroligt stor fallhöjd på den gäddan! Lider med hans barn, fru och andra närstående.

 2. Skräms och förvånas över dess stora egon varje ggn jag ser dessa äldre ”män” tror att en flicka/pojke skulle vilja vara med dem. Förutom då själva initiativet till att ens ta kontakt med så mycket yngre. Nåt fel är riktigt trasigt alltså. Går inte att sätta ord på sånt här fruktansvärt!

 3. Så sjukt hur många avskum det finns i detta avlånga land.. fast det är inte så konstigt när Sverige aldrig stått på barnens sida och gärningsmän får gå fria TROTS sexualbrott mot barn. Högre straff tack så kanske de kan tänka klarare nästa gång.

  1. Det är precis där skon klämmer. Sverige är… Sverige och har alltid varit Sverige sedan Sverige fanns. Därför så bör vi hålla tummarna på att Sara, Patrik och Co kommer förändra lagstiftningar!

 4. Äntligen någon med riktigt hög IQ. ”Otur” för honom att han inte använde den. Annars är det ju en överväldigande del ”reflexvästar” som åker fast i Dumpens garn.

 5. Varför kan de inte bara klättra upp några år på skalan? 18år så får du iaf en kvinna som är könsmogen. Det är inte klokt att man måste vara nere där och gräva. Hur orkar man ens hålla en konversation med ett barn? Det är verkligen bara illvilja hos dessa personer. Man vill förstöra deras oskyldighet i sina perversa fantasier om att någon i så ung skulle vilja delta i detta äckel. Analsex och spruta i munnen. Så jävla fixerade.

  1. Denna professor kan träffa kvinnor i 20-30 års åldern, vilket är jäkligt ungt för honom (han är över 60). Men han vill inte ha en samtyckande vuxen kvinna. Han letar efter ett barn.

 6. Detta är en gåta hur den sexuella driften är så stor att man är redo att riskera allt. Att vara professor nu måste vara omöjligt om han får ha kvar jobbet. Hur kan han möta studenter? Inte någon kommer visa respekt för honom han kommer stå där med byxorna nere. Jag blir varje gång så chockad att dessa gökar kan ha så dålig självinsikt när man tror att ungdomar faller för dessa otränade kroppar, fy. Bra dumpen det finns tydligen fler gäddor.

 7. Ni gör ett fantastiskt jobb som orkar
  med att möta dessa äckliga gubbar.
  Kan inte fatta att man riskerar att mista
  allt man har för att få våldta barn.
  Man vet att dumpen finns, men chansar och åker för att träffa barnet. Stora egoister är dessa personer som förstör
  barnens framtid. Hoppas man får känna på hur de är att hamna utanför gemenskapen, när dumpen avslöjar deras sjuka sexuella dragning till barn.
  Heja på Dumpen, tack för att ni visar dessa äckliga personer så vi kan hjälpas åt att skydda barnen från dessa.

 8. Så där ja! Hoppas det är färdigslickat för din del . Nu är du väl stolt när släkt, vänner, kollegor och svenska folket sett dej vifta med veken. De har läst dina chattloggar och skrattar åt dej. Barn & ungdomar vill inte bli våldtagna.

 9. Härligt att se hur de kastar bort sina liv, förstör barn som ska skyddas och raserar familjer, nära, kära och vänners tillit. Detta förfall av män…män som han, som alla de andra och fler därtill. Plus 400 nu…vart ska det sluta, snälla bara sluta. Låt barn vara ifred. Sluta, jag orkar inte fler gäddor….

 10. Många gäddor på senare tid som säger att ”det är lite dumt”.

  Vadå lite dumt? Att råka skicka nakenbild till fel (vuxen) person av misstag kan vara ”lite dumt” och pinsamt. Att skicka flertalet nakenbilder till barn, begå flertalet sexuella övergrepp på barn via nätet och sekunderna innan du sa ”det var lite dumt” tänkte genomföra våldtäkt av det barn som turligt nog inte dök upp i detta fall, är jävligt mycket värre än ”lite dumt”.

  Säg istället ”jag vet, det är så fruktansvärt skamligt av mig”. För ärligt talat finns det inget ord du kan använda dig av för att beskriva de gärningar du begått och den handling du alldeles precis innan hade tänkt genomföra.

  Sådan äcklig vidrig människa.

 11. Han skriver på sin FB att han jobbar på att förtalsanmäla alla som skriver om honom.

 12. Om han ens får behålla jobbet kommer frågvisa studenter ha många frågor på måndag skulle jag tro…

 13. Prof. Slisk här saknar/har nedsatt förmåga gällande minst ett par intelligenser.
  Fina titlar ej analogt med att vara sympatisk.
  Tack alla på Dumpen för att ni jobbar med att rensa i träsket.

 14. Trodde att det krävs någon form av intelligens för att bli professor. Tydligen inte!

 15. Det hände i det här fallet något jag aldrig bevittnat förut. På gäddans Facebook gick alltså vänner och familj ut till hans försvar, även om det var helt uppenbart vad han gjort.

  Deprimerande att folk reagerar så förmodligen för att gäddan i det här fallet har hög socioekonomisk status.

  1. Jag trodde inte det var sant. En dubbelnatur förstår jag nu. Han har förstört livet för sin närmaste familj och troligtvis för många barn som han har utsatt för övergrepp tidigare. Det är helt vidrigt och fruktansvärt tragiskt på alla vis.

  2. Visst är det otroligt att de försvarar honom! Obehagligt att hög utbildning o status har sådan makt för det är troligen därför.

 16. Med tanke på att han vågar ta hem ett barn för att förgripa sig på det i det egna hemmet så kan man tolka det som att:
  1. Han är extrem spänningssökande, åt hållet som påminner om personer som är psykopater, de har nerver av stål, reagerar inte känslomässigt tex på stress som andra, och kan betee sig moraliskt förkastligt då de helt enkelt inte genuint bryr sig om någon annan än sig själva.
  2. Han har gjort detta förut. Det är inte första gången han bedrar frun med att knulla nån annan i deras gemensamma bostad och säng. Förmodligen ökar det berusningen i den sexuella upplevelsen med frun när han tänker på alla prostituerade/barn han satt på i den sängen.

  Jag hoppas innerligt att anhöriga och bekanta till denna mannen tar avstånd och ställer sig på barnens sida. Han som säger sig värna om kvinnor och flickors rätt i samhället på sin Facebook… En man som hade uppsåtet att begå samhällets värsta brott, sexuella övergrepp mot ett barn 💗

 17. Så ledsen. Vi bodde tidigare i kvarteret intill där han tidigare bodde. Så tacksam för Dumpens arbete. Är själv ett tidigare utsatt barn

 18. Bra jobbat Dumpen!

  Otroligt gränslöst att gå ut på sin FB och prata om förtal när han i filmen erkänner att han är där för att träffa en unge och att ”det är väl dumt”. Han kanske förtalade sig själv då?

 19. Sorglig men vacker storfångst av ’ersättarna’ all cred till Er. Sara o Patrik har bra backup

 20. Kollade upp den där mannen.
  Blir mycket spolierat om det här når hans höga hästar.
  Verkar som om han stängt ner sitt Facebookkonto.
  Skademinimering, men det är nog försent.
  Professorsmuts.

 21. Kall och beräknande vidrigt äckel ! Han vet hon är 14, i konversationen så frågar han ”när fyller du år” som han hoppas hon snart blir 15 för ev kunna skjuta upp träffen en stund för att vara på den lagliga sidan, men hans hjärnceller kan inte säga nej.

  Har/kommer ev ha sin son i anslutning vid stationen, och är kallt beräknande på detta underförstått från sitt gäddhåll..” vi bara chattar” så de inte kommer nära fysiskt varandra så han kan styra henne via chatten.

  Hans CV imponerar inte, och inte heller göra en dåres försvarstal på Facebook.

  Nu vet man inte vad människor idag har för parrelationer, det kan vara relationer i beroendeställning av varandra samt ha öppen relation.

  Men det är inget man kan snacka sig runt när det gäller någon under 15 år ! Varken på media eller öga mot öga mot någon, spelar ingen roll hur man dribblar om det skulle vara ett fikitivt barn, visste han det från början skulle han ju aldrig ens skrivit!

 22. Han är verkligen helt obrydd om att det är ett barn han släpar hem för att ha ”sex” med, skiter i att det är en kriminell gärning som faktiskt kan ge fängelse, skiter i att han i lagens mening begår ett sexuellt brott mot ett barn. Man undrar hur det står till i skallen hos denna man. Det är så man tappar hakan. Hej då livspartner. Hej då strandvilla. Hej då välbetalt jobb. Hej då karriär. Hej då socialt anseende. Hej då vänner. Istället väljer han aktivt en kriminell identitet och samhällets värsta roll som sexuell förövare mot barn. Hur i allsin dar är dessa män funtade? De jagar barn som om de vore rovdjur. Det är som en jakt. Att barnen får själsliga sår för livet skiter de fullständigt i. Snoppen ska ha sitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *