Sponsorer

Han började få känslor för vårt fiktiva barn innan träffen och hade köpt hem en massa godis och läsk till träffen. Vår fiktiva fjortonåring skulle åka hem till honom och stanna där ett par dagar.
Han ville att hon skulle fantisera om hans mjuka händer i duschen och hon skulle absolut inte vara tvungen till att göra någonting som hon inte ville.
Vad förskolepedagogen från Linköping totalt verkade ha missat är att fjortonåringar inte kan ge sitt samtycke till sex.

Telefonsamtal:

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Förskolepedagogen från Linköping (Napp #432)

  1. Herrejävlar va otäckt, förskolepersonal som groomar barn sexuellt och tänder på att förgripa sig sexuellt på ett barn…. 😳😳😳 Hoppas verkligen att denna mans ALLA tidigare arbetsgivare kontaktas samt ALLA föräldrar till barn han jobbat med kontaktas för att nysta ut denna härva 🧶 Här kan finnas offer, med tanke på hur denna mannen beter sig och resonerar…. Han verkar inte se sitt beteende och tändningsmönster som problematiskt 🤯 Ska ”hjälpa” det stackars barnet han vill kladda sexuellt på… 🤯

  2. Usch skrämmande exemplar av egoistisk
    60 årig gubbe. Jobbar med barn dessutom, hoppas arbetsgivaren reagera
    och tar honom ut tjänst omedelbart.
    Tack Dumpen för ni att drar fram dessa fula gäddor ur vassen.

  3. Synd att dessa ska förstöra, inte enbart barnen de har som jobb att hjälpa och skydda, men även för de inom samma yrke som inte begår övergrepp.

    Han skriver en massa vad han vill göra, försöker sedermera locka barnet med godis, mat och läsk för att sedan påstå att han bara var ute efter en vänskapsrelation utan något sexuellt. En 60-årig gubbe som vill ha en vänskapsrelation med någon under femton, suuure.

  4. Vilka är värst – de som behandlar barn som objekt att förlusta sig på, eller de som tror att de kan ha en öm kärleksrelation med ett barn?
    Riktigt sliskigt med denna variant, hur som helst.
    (Borttaget av moderator)

  5. Fyfan. Under pendlingen råkade jag gå förbi mitt under konfrontationen och när jag väl fattade att det var ni ville jag verkligen bara gå fram och tacka alla ni på Dumpen för att ni kämpar och orkar lägga ner så mycket tid och energi på att uppmärksamma något så vidrigt, men tillika viktigt, som detta. TACK!

  6. En till som förmodligen inte visste vad Dumpen är för något.

    Sök vård pedofil-sopa.

    1. Tror de flesta vet numera, men bara låtsas ovetandes som att det skulle lindra på något sätt, förnekelse eller någonting.

      Tragiska individer.

  7. Det är såhär det ser ut idag i Sverige, framförallt i det svenska skolsystemet och på skolsätena. Hela läroprogrammet är en avhandling i hur man groomar småbarn till samtycke.

    Mannen i fråga saknar helt insikt i vad han gör för fel, men det är så det ser ut. Påtalar man att det är snedvridet med sexualkunskapsböcker för barn i åldern 2-6, då är förklaringen;” Det handlar om att ”mysa” och känna sin egen kropp”, motsätter man sig att småbarn inte ska utsättas för kampanjer i sex och samlevnad, då är man Nazist och bakåtsträvande, utan förklaringen är;” Det handlar om kärlek”.

    Ni gör ett extremt jobb som man inte tar tag i, det ligger ett förslag i EU och ett lag-direktiv att fler s.k. Dumpen organisationer, ska kunna jobba tillsammans med nationella polisen för att få fast fler sexualförbrytare.

  8. Håller med, fyyyyfan!
    Jag kan för mitt liv inte förstå regeringen som inte ser till att det blir en lagändring!! Att en person som har ett tändningsmönster på BARN söker vård hjälper föga! Det är ju inte så att vården gör att dom slutar tända på barn. Vården går ut på att dom ska lära sig att inte agera när känslan för att våldta ett barn kommer! Precis som för någon med en beroendesjukddom!
    Så vad behövs för att skydda våra barn? Har en person 1 gång agerat ut sina vridna sexuella lustar och blivit påkommen, ja då borde väl den livsfarliga person låsas in på livstid!! Det är ju så man gråter blod när någon med datorn nerkladdas med barnporr, får VILLKORLIGT!??? Dom är ju lika medskyldig som förövaren som våldtagit barnen på dessa filmer!!

    VARFÖR SKYDDAR SVERIGES LAGAR INTE BARNEN??????

    Tack dumpen för ert enorma jobb ni gör!! Styrkekramar till er!!

  9. Känns rätt obehagligt när han pratar om olika sorters godis när man vet vad baktanken är.

  10. Chocken blir mer att dom TROR barn tycker dom äldre gubbarna ( jo dom är gubbar. Inga Brad pit ) är intressanta och umgås med 🙈

  11. Men vad fan är det med Gammel gubbarna!!!!??? Finner inga ord. Jävla snuskhummrar

  12. Som förälder hade jag nu känt ett stort obehag om mina barn gick på den förskola han jobbat på.

  13. Så himla sjukt att han bara har tänkt sig att ha en ”vänskapsrelation”- en 60 årig man umgås väl för f…n inte med 14- åringar? Hugaligen vad trött jag är på deras bortförklaringar!!🤬🤬 LÅT BLI BARNEN! Tack Dumpen för att ni finns och orkar🙏

  14. Han är vuxen och vill umgås med en 13 åring och förnekar att han skulle göra något sexuellt. Vilket stolpskott!

  15. Tragiskt, hur kan man bli så konstig när man både har en dotter och arbetar med barn. Vilka fantasier som blommar upp i huvudet på dessa typer. Att tro att tonåringar är intresserad av dessa gamla gubbar, då saknar man en normal självbild.
    Bra jobb Dumpen. Ge inte upp

  16. Återkommit till denna gäddans konfrontation ett flertalet gånger nu… Han försvarar sig med att hon snaaart fyller 15, som att det ens skulle lindra hans agerande med att våldta ett barn?? Även om hon så VORE 15 så är det så in i helvete äckligt med gamla gubbar som befinner sig i 60 års åldern som söker sexuellt umgänge med så unga tjejer.

    Alltså usch, inse att du inte har något med tjejer under 18 att göra även om det är lagligt enligt svensk idiotilag. Här borde det höjas till 18-årsgräns förutom för barn i samma ålder som är under 18 kan ha relation med varandra +- några år, men INTE en gammal gubbe som passerat den gränsen för mååånga decennier sedan. Så förbannat äckligt beteende, jävla predators som jagar våra barn.

  17. Fullständigt gränslös människa. Som pedagog ska han lära ut ”Stopp Min Kropp” medan han själv vill grooma och utnyttja barn sexuellt… Hade mina barn haft honom som pedagog när dom va små så hade jag varit i upplösningstillstånd nu, vem fan vet vad han har hittat på i alla dessa år under arbetstid sen den dag han började arbeta med barn…. 😢

  18. Ta bort honom från våra klassrum och lås in honom. Seriöst, hur kan du tro att ett barn vill ha en gammal gubbe!!!!? Hoppas du är arbetslös nu. För sånt här skrämmer mig, man lämnar sina barn i godan tro till skolvärlden och så lurpassar såna här.

  19. skulle vilja säga att ett problem inom den här världen med hur man gör med anställda , många komuner tar inte sitt ansvar . jag arbetar som anställd att städa på flera förskolor , det är en fristående arbetsgivare o vi får lämna register vartannat år för att våran arbetsgivare ska se att vi inte gjort nåt olämpligt så o helt enkelt inte borde finnas bland barn . dom som jobbar med barnen – är dom vikarier får dom lämna oftare än en gång tror jag men dom som är fastanställda har endast lämnat vid anställningen sen behöver dom inte lämna fler gånger . jag tänker det blir lite intressant verksamhet då för man inte kontrolleras , jag tycker det är lite sjukt att man inte kontrollerar personer som jobbar med barn vartannat år iaf för det behövs det kanske faktiskt får nån att hålla sig borta från den kontrollerande miljön . bra fångat o det är hemskt att ens tänka tanken att nån som jobbar med barn gör så här , ska ha barnen att lura sina föräldrar o sen plocka hem dom till sig

    1. Vi vikarier måste visa utdrag ur belastningsregistret en gång per år. Annars får vi inte jobba. Åtminstone är det så i Linköping där jag jobbat förut. Har haft exakt samma tankar som du.

  20. Jag hoppas att detta ger mannen en rejäl tankeställare. Att han tar tag i sina problem och inser att hans problem aldrig ska gå ut över barn. Det är inte ett friskt beteende, och att på något sätt tro att det är okej bara för att barnet visar ”intresse”, är också fel. Han säger ju själv att barn som agerar så, ofta behöver hjälp. Ändå utnyttjar han situationen. Jag blir alltid lika förundrad över att feta gamla gubbar tror att barn eller unga tjejer attraheras av dem. Att ha en ”vänskapsrelation” mellan en gubbe och ett barn är också högst olämpligt. Hans sms visar ju också en annan intention än vänskap.

    Jag kan uppriktigt sagt känna medlidande med pedofiler som ALDRIG rört ett barn, groomat ett barn eller tittat på barnporr. Som tar tag i sina problem, går med på att ta avsexualiserande läkemedel och går till psykolog. Som vet att det är FEL och som värderar barns välmående framför sin egen sexualitet och lust. Tyvärr verkar sådana pedofiler vara ett undantag.
    Det borde finnas lättare sätt att hjälpa pedofiler. Pedofiler är för rädda att deras sexualitet ska nå allmänheten, förmodligen rädda för att bli dömda på alla fronter både rättsligt och av samhället.
    Det hade varit bra om det fanns ett sätt för pedofiler att få hjälp anonymt, men det kanske finns?

    Att detta skulle vara första gången för denna man är svårt att tro. Det har förmodligen hänt fler gånger.
    Snälla om du läser detta, sök hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *