Sponsorer

Kort efter förra konfrontationen med Daddy Cool ringde han upp för att prata lite.

DaddyCool (Napp #421) Sollentuna

Då bedyrade han att hans sexchattande med ett barn var en engångsföreteelse.
Konstaterade lite torrt att jag inte trodde honom så vi hade annan information.
Telefonsamtal: (klippt med hänsyn till annan part)

Senare samma dag fick jag ett meddelande från honom om att han gått med i Föreningen Dumpen för att betala traumabehandling till utsatta.

Fiskaren tyckte att det var enormt skönt att bli av med alla erbjudanden om hans ”ådriga grova”
Döm om hennes förvåning när det någon vecka efter publicering dök upp ett nytt konto med en Thomas som ännu en gång erbjöd barnet sin ”ådriga grova”
Han gjorde vad han kunde för att pressa av barnet nakenbilder. När vi lovade honom att strippa i livecam startade han sin kamera.
Istället för den trettonåring som han trodde att han chattade med så fick han se oss i kamera. Av hans ”ådriga grova” blev blott ett hudveck kvar och han stängde snabbt av kameran.

Som en punkt på nästa styrelsemöte finns en fråga om uteslutning av medlem då han motverkar föreningens syfte då kontot konstaterats tillhöra honom.

 

35 thoughts on “Daddy Cools återkomst

 1. Vilken sopa. Det är bara damage control för hela slanten, han kommer ju inte kontakta någon för behandling.

 2. En gång gädda alltid gädda. Precis som gäddorna dom intervjuade på ett fängelse med särskild avdelning för gäddor i USA sa: Enda chansen att skydda barnen är att hålla oss inlåsta för gott. Ja blir han inte av med jobbet nu och får stora problem efter detta skulle det vara väldigt märkligt.

 3. Hahaha! Engångsföreteelser. Ja, en och en, möjligen. Men totalt blir det rätt många.
  Nu måste ju t o m hans tydligen förstående arbetsgivare tycka det är ett steg för långt.

 4. En gubbe som kallade sig ”Daddy Cool” blev påkommen två gånger i rad med att chatta med underåriga. Första gången han blev avslöjad sa han till polisen: ”Jag är bara missförstådd!” Andra gången svarade polisen: ”Nej, du är bara Daddy Fool.”

 5. Vissa lär sig aldrig. Lögner och manipulation är det enda ni far med. ”Hälsa Patrik, ni gör ett bra jobb”… Jo visst, men att det är något du verkligen tycker är en stor löjlig lögn.

  ”Nä jag vill våldta barn men tycker det ni gör ett bra jobb som lägger ut mig inför hela Sveriges befolkning”.

  Hade du verkligen tyckt så hade du sökt hjälp istället från början.

  🤷🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️och🤦🏼‍♂️

 6. Han tar väldigt stora risker och kontaktar allt som han kan komma åt att kontakta verkar det som, så det är svårt att tro att det inte finns ett helt gäng förundersökningar på gång på honom.

  Vad är det för larvigt snack om att den är ådrig? Alla kukar har blodådror. Annars skulle de inte kunna stå. Korkad pedofil.

  Om jag hade haft barn, då skulle jag fiska som bara den, och efter att ett 100-tal peddon hade skickat ett tiotal snoppbilder var, då skulle jag polisanmäla och påstå att det var dottern som skrev med pedofilerna. Skulle instruera henne att säga att hon skrev med dem. 10 snoppbilder är 10 åtalspunkter. 10 stycken sexbrott. Det blir åtminstone 20 000 kr i skadestånd från alla 100. Det blir 2 miljoner. Sen skulle jag lägga de i en vanlig tråkig indexfond. 55 år senare lagom till hennes pension, med en snittavkastning om 8 % per år och noll månatligt sparande, har beloppet vuxit till 137 miljoner istället. Många påstår att den årliga snittavkastningen under så pass långa perioder brukar vara uppe och nosa kring 9 % och i så fall är det tal om 228 miljoner. Ganska värt.

  1. Hahahaha, ja det var ju ett annorlunda perspektiv att se på saken. Inte så dumt faktiskt 😂👍

  2. Så sjukt att så många hela tiden skriver (inte här) att Dumpen skapar dessa monster o att de inte existerar i verkligheten. Min dotter har fått runkvideos o förslag ifrån gubbar sen hon var 8 (13 nu). Hon visar mig o jag har polisanmält flera gånger. Man får inte ens ett svar.
   Gubbarna slutar inte ens när man skriver o hotar dem- inte minsta rädda för polisanmälan. Enda som hjälper är att blocka dem…. så de får kontakta andra barn … tills de hittar ngt barn som är mottagligt o då är det för sent.

  3. Dr Kurt, det låter helt vansinnigt att exponera ett barn för pedofilers sexualitet och sen att visleleda henne att ljuga sig igenom så många polisförhör och rättegångar. Tror du inte att barnet tar skada för resten av livet av att bli instruerad av sin pappa att ljuga ihop en massa sexuella situationer om nätövergrepp?
   Det är ju ett övergrepp i sig att introducera ett barn för dessa pedofilers sexuella önskemål och be henne ljuga för polis och åklagare inför ed. Inte få berätta för vänner och familj att detta aldrig hänt, utan att hon blev indragen i detta av sin pappa.
   Hur tror du att hennes liv skulle förändras efter dessa processer som skulle pågå i många år? Hur skulle hon må som vuxen?
   Känns konstigt att inte ha reflekterat över hur otroligt slitsamma dessa processer är för barn.
   Det låter väldigt klokt att du inte skaffat barn, hoppas att du inte drar in något annat barn i något liknande eller att någon som också saknar konsekvenstänk här inne får en liknande idé. Inga pengar i världen är värt detta.

   1. Barn är inte straffmyndiga och ingen polis skulle upptäcka brottet. De skulle stirra sig blinda på att de har en pedofil som har skrivit till ett barn, att pedofilen har begått sexuella ofredanden och försök till utnyttjande av barn för sexuellt posering, samt att det finns ett riktigt målsägande och inte ett låtsas-barn. Inga våldtäkter via cam skulle påstås. Det är viktigt, annars skulle det bli ingående vittnesförhör som skulle avslöja bluffen.

    Vill man inte att pedofiler ska anklagas på det sätt som föreslås, då kan man istället kriminalisera pedofilers sexuella kontakt med vuxna som pedofiler tror är ett barn helt enkelt, i likhet med hur det förhåller sig i andra mer utvecklade länder än lilla mini-landet Sverige. Då är det ”problemet” löst eftersom att metoden enbart skulle vara ett uttryck för missnöje avseende vår svaga lagstiftning som inte skyddar barn.

 7. Hoppas han får vård och att det hjälper honom att kontrollera sitt sjuka beteende hellre det än att han ger sig på barn.

 8. Dr Kurt, du kanske tycker att det här är roligt och nåt man lika gärna kan tjäna pengar på. Så känns det inte för dom som blivit utsatta.

  Gällande konfrontationen – fyfan vilken vidrig människa.

 9. Det är skrämmande hur stark driften är i dessa monster. Och man hör i samtalet hur vidrigt manipulativ detta monster är. Detta monster kommer nog tyvärr ALLTID att förbli ett hot mot våra barn. Den sjuka,vidriga driften i honom är för stark. Sådana personer måste låsas in på livstid. Det är enda sättet att skydda våra barn på. Men det kommer ju inte ske tyvärr.

 10. Nemen nej gud vad tråkigt. Känns nödvändigt med en uteslutningsmekanism för sådana fall från föreningen.

 11. Och jo det är väl klart att vi tror på att detta var en engångsföreteelse. SÅÅÅÅÅ KLART att det är så. Såklart att vi tror på dig👌 Finns ju INGENTING som tyder på något annat. Eller vänta🤔 Hmmmm,bara några dagar efter att du åkte dit så är du igång igen och jagar barn på nätet. Ojojoj😫 Vad ska jag tro?😟 Antingen så talar du sanningen eller så är du en manipulativ lögnare. Så JÄTTEsvårt att veta vad man ska tro😫 Finns ju folk som inte förstår ironi. Så tydligare här. Nej jag tror såklart inte en droppe på dig. Du är ett skrämmande manipulativt lögnaktigt monster som tyvärr alltid kommer få vara ett hot mot våra barn eftersom man tyvärr inte får låsa in dig på livstid. Riktig livstid. Du är ett monster.

 12. Fast samtidig måste vi kanske sansa oss lite och inte döma för snabbt. Vi får avvakta svar från Thomas helt enkelt. Det här kanske OCKSÅ är en engångsföreteelse. Var det så det var Thomas? Är detta en engångsföreteelse till?

 13. Han kommer alltid se barn som något han vill utnyttja sexuellt, det enda som kan stoppa honom är om han åker in på livstid i fängelset. Återfallsförbrytare har förverkat sin rätt att få va en del av samhället.

 14. Det är enkelt att konstatera att ordspråket verka väldigt ofta stämma
  ”En gång gädda – alltid gädda”
  Som det ser ut så kan Dumpe.

  Jag vill innan jag sluta skriva slå ett slag för Sponsorhuset.se/dumpen.
  Varje gång man handlar genom dem, så stödjer du Dumpen med pengar.
  Tänk om alla vi tusentals Dumpenföljare följer detta enkla råd, så skulle det generera massor med pengar till Dumpens verksamhet varje månad.

 15. ”Du Thomas nu räcker det med ditt jävla runkande” så jävla bra 👏🏻

 16. ”Du Thomas, nu räcker det med ditt djävla runkande…!!”
  Den kommentaren är helt oslagbar!
  Den där människan verkar vara riktigt störd och Dumpen gör ett bra jobb när det gäller att fånga sådana individer! Cred!!

 17. 🤬🤬🤬🤮 ljuger så han tror sig själv. Återförbrytare med noll insikt om hur han skadar barn.

 18. Bra att vi får se hur de ljuger. De är lömska, bedragare, manipulativa, stora egoister, hjärtlösa, återfallsförbrytare, utan något som helst samvete. Psykopater. Helt jävla vansinnigt att alla dessa snart 500 pers kan gå fria i samhället, att de inte kan lagföras! Dumpen har en kvarts miljon följare, varför är det bara typ 60.000 som skrivit på Dumpens förslag till ny lag?????? 🤯🤯🤯 Helt obegripligt. Skriv på nu för fan! Då hade vi kunnat lagföra alla dessa odjur! 🥰

 19. Han måste ha blivit tappad på huvudet som liten som tror på att vi går på hans svammel. Sen kan jag inte förstå hur alla dessa vider älskar att visa upp den fulaste kroppsdel som finns. Småpojkars bästa leksak 🙈

 20. Saras kommentar om hans runkande låter som en mamma som blir trött på sin ouppfostrade unge. Något av det roligaste jag hört.

 21. Alltså vafan kommer dehär med att skicka dickpics ifrån. Det finns ingen kvinna i världen som vill ha det skickat. 0 efterfrågan. De allra flesta tkr inte ens om sex. Vad tror dessa gubbar om omvärlden

 22. En anställd som framför tungt fordon och under arbetstid runkar, fotar och jagar underåriga, det håller inte. En trafikfara och skämmer ut företaget. Inte synd om kräket. Förhärdad och durkdriven. Ta körandet från honom. NU.

 23. DUBBELGÄDDA!!!
  Han behöver verkligen vård! Snacka om sjuk individ som inte kan låta bli barn efter att blivit påkommen och offentliggjord. Tack o lov så var det inget riktigt barn denna gång heller.
  Man undrar ju hur många riktiga barn han förgripit sig på. Hemskt!
  Tänker på närstående oxå. Han förstör ju för dem oxå. Vi får hoppas att han inte har någon familj. Han förtjänar i alla fall inte att ha det. Hoppas att han verkligen söker hjälp denna gång, men det är nog tveksamt. Han kan tydligen inte låta bli 😭

 24. Äckligt hur orkar han egentligen? Hoppas att han får vård och ger fan i att hitta på sådana saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *