Sponsorer

Jag var 6 år gammal, pappa hade bjudit hem några kompisar på fika, mamma ligger och vilar i gästrummet.

Jag går till balkongen för att hämta cykeln och en av pappas kompisar kommer ut och börjar ta på mig, när han var klar hota han mig att om jag berättar för någon så kommer han att döda mig och min familj, förvirrad och rädd så förstod jag inte varför.

Vad hade jag gjort?

Jag sätter mig vid mammas fötter och tittar på tv:n förvirrad och rädd, det var en film som var på då det handlade om en flicka som blev utnyttjad.

Det slog mig, jag kryper ihop vid mammas fötter, hjärtat bankar så hårt, jag är tyst vill inte att min familj ska bli skadad.

Varje dag ser jag förövaren när jag går till affären eller är ute med kompisar, han kommer fram och hotar: du har väl inte sagt nåt?
– Nej!
– Bra! Om du säger något till nån så kommer jag döda din familj.

Jag springer därifrån…

….varje gång.

Har sett denna förövaren gå på andra barn.

Åren går, jag är 17, är på fest i en förening för vårat folkslag, jag dansar i kedja, han sitter och dricker, jag ser honom dra i min syster, 10 år gammal, sätter henne i hans knä och viskar i hennes öra samtidigt som han kramar om henne, jag ser rött, jag börjar koka, börjar tänka, ge dig på mig men ge fan i min syster. Jag släpper kedjan, springer fram och rycker bort min syster och frågar, vad sa han?
Hon svarar förvirrad, att jag är vacker och han tycker om mig.
Jag ser svart och tar tag i hans arm, vrider om den och slår till honom med öppen handflata uppåt mot näsan, han faller ner bakåt och slår i huvudet.

Jag skriker av hela mitt hjärta, ge fan i min syster!

Pappa trodde jag hade blivit galen, det var den dagen pappa fick reda på vad som hänt mig när jag var liten.
Pappa ville döda honom, men han tänkte efter, för min skull och mina syskon så gjorde han inget skadligt mot honom.

Åren går, jag är 31 höggravid, min man och pappa är i våran förening för att kolla VM. Förövaren är där, han är full och har kniv i fickan, han försöker starta ett bråk med min pappa, min man drar bort förövaren och försöker lugna ner honom, när min man vänder sig om känner han ett slag i bakhuvudet, han blev attackerad av förövaren med kniv, hela bakhuvudet är uppskuret, min man vänder sig om och sparkar ner förövaren 1 gång och ringer polisen.

Jag får samtal av pappa som frågar: -Är du vaken?

– Ja pappa.

– Ok sätt på te jag kommer.
Pappa och min kusin kommer, mitt hjärta börjar slå snabbare och snabbare.
Var är min man?

Pappa säger att jag ska sätta mig ner, jag håller andan, pappa vad har hänt? Var är min man? Pappa svarar, oroa dig inte han är ok, men han ligger på sjukhuset, han berättar allt som har hänt.
Jag sjunker ihop och brister i gråt och skrik.

Förövaren hade erkänt till polisen att han attackera min man med kniv. Dem kom och förhörde min pappa och min man, jag berättade att han var efter min familj, jag berätta allt!

Polisen lade ner ärendet för att förövaren var berusad när han erkände!
Jag bryter ihop, jag blir 6 år igen, förvirrad, arg, äcklad, spyfärdig, magen vrider sig….

 

…..Förövaren vann IGEN.

 

***********************************************************************

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA!

2 thoughts on “Förövaren vinner igen

  1. Ifall att någon undrar varför det inte kommer bli några fler rättegångar som handlar om barn som har blivit sexuellt utnyttjade med Omegle som brottsverktyg så är detta anledningen:

    https://www.omegle.com/lawsuit

    En flicka kontaktades av en pedofil när hon var 11 via Omegle. Han ger henne ett löfte om att han ska få henne till att må bättre. Redan första natten, får han henne till att skicka bilder på sitt leende, sen bröst, sen vagina. Det ingår i hans metod för att få henne att må bättre övertalar han flickan. Under tre års tid stod hon till hans förfogande dygnet runt, med att skicka videos där hon genomför handlingar som i Sverige skulle utgöra våldtäkt mot barn. Hon fick detaljerade beskrivningar angående vad hon skulle göra med inkluderad deadline. När hon inte ville, då sa han att hon kan sluta när hon vill, men då kommer videorna bli läckta till hennes skola, föräldrar o.s.v. och polisen kommer ta henne till fängelse. Hon gick från att få A i betyg i skolan till att sällan vara i skolan. Slutade vara med vänner och ridning, eftersom att hon hela tiden skulle vara till hans förfogade, och för att hon kände att det var hennes fel att det hände, så att hon inte var värd att göra saker som hon mår bra av, kände sig äcklad av sig själv o.s.v. Övergreppen blev grövre och grövre. En del av hans sadistiska sida kommer till uttryck när han tvingade flickan till att gå med i gruppchattar där andra män deltog. Där tvingades hon se på medan han sålde och bytte videos på övergreppen hon var utsatt för till andra pedofiler. Efter tre år så tvingades hon gå ut på Omegle för finna andra barn som han kunde utnyttja samtidigt som hon fortsatte bli utnyttjad tills att hon var 15. Då ringer Kanadensisk polis till hennes föräldrar men nyheten att de har utfört en husrannsakan hos Ryan Fordyce och att de hade identifierat deras dotter genom den tröja som hon bar som hade skolans logga som tryck.

    På grund av övergreppen så lider hon, precis som brukligt, av PTSD, panikattacker, krampanfall o.s.v. Hon kan inte ha håret på sidan, eftersom att det var det som han gillade. Hon reagerar starkt på vissa uttryck, är rädd för att träffa nya människor för att hon fruktar att bli kontrollerad igen. Hon vet att alla som hon någonsin kommer att träffa, förr eller senare kommer att få reda på vad hon har varit utsatt för, trots att hon flyttade från USA till Nya Zeeland på grund av det inträffade. Poliser ser ofta bilder som föreställer henne i polisbeslag angående barnpornografi.

    De stämmer Omegle på 220 miljoner kronor som ska betalas till flickan. De skador som hon har råkat ut för motsvarar 220 miljoner kr i USA. I Sverige hade hon fått några hundratusen från gärningsmannen och företaget som möjliggjorde övergreppen, är det ingen som skulle stämma. Det är vad barnvåldtäkter är värda i Sverige.

  2. Men så fruktansvärt att höra vad du tvingats gå igenom. Herregud…Modigt att du räddade din syster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *