När Bengan sökte yngre tjejer så hade han förmån att träffa på ett av våra fiktiva barn. Om Bengan hade fått som han skrev att han ville så skulle han gjort sig skyldig till våldtäkt mot barn. Nu slapp han det men fick gå hem slokörad från platsen.

Han hade bestämt träff med barnet på McDonalds men när han såg Patrik Sjöberg la han om mötesplatsen till Korsvägen. Magiskt nog så teleporterade Patrik sig till Korsvägen så han var där precis lagom till Bengan kom dit.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

21 thoughts on “Bengan (Napp #409) Göteborg

 1. Pedofilerna blir mer rädd för patrik än vad företagen när janne josefsson knackade på.

  Patrik du kanske skulle springa runt som en tok med telefonen. Börjar nån springa så är det en peddo.

 2. Åter igen är nästan komiskt mitt i allt tragiska att dom genuint tror någon är attraherade av deras gubbmage och jultomte /gubb selfies och att dom tror unga eller barn gillar det med

 3. Återigen, med en smula självinsikt och speglar i huset , kommer man långt. Barn och ungdomar tycker INTE ni är snygga eller ser bra ut. Folk skrattar åt er och era bilder. Barn och ungdom är skyddsobjekt och ska inte pillas på och mysas med. De vill inte bli våldtagna

 4. Jag menar,jag är ju BARA 65 år. Varför skulle inte ett barn vilja träffa och ha sex med mig? För h——lvete gubbe. Jag är en 45årig gubbe och jag har den självinsikten att förstå att en MAJORITET av vuxna unga tjejer(20-25) är ointresserad av mig(och jag av dom faktiskt) för jag är en GUBBE för dom trots att jag är 20 år yngre än dig. Skärp dig din korkade F-N.

  1. Jag förstår din tankegång där men kände att jag ändå ville flika in. Det är ju trots allt mellan vuxna människor som gör, förhoppningsvis, vuxna val även om åldersskillnaden kan vara stor. Här har vi en 65 år gammal man som groomar på en trasig tonårsflicka på 14 år med syfte att våldta henne. Det är ändå en ganska stor skillnad, tycker jag. 🤔

   1. @Nicke. Han säger väl sin upplevelse och syn på ålderskillnad. Min upplevelse av att vara ung tjej är också att jag och de jag känner inte är intresserade av folk som är 20 år äldre. Man får samtidigt en del oönskad uppmärksamhet av denna åldersgrupp (40-60). Jag upplever att det ofta finns en viss maktobalans, många unga ser fortfarande upp till vuxna även om de fyllt 18. För bara några år sedan så skulle man lyssna på vuxna och lyda dem, de var föräldrar, lärare. Om en människa i ens förälders ålder (och äldre) går fram till en på stan, eller får kontakt på ett annat sätt, hänger sånt i min erfarenhet kvar. Det händer för ofta att mycket äldre män initierar kontakt i sexuellt syfte. Det är män man träffar på stan, i kyrkan, grannar, det har tom för mig hänt inom sjukvården. I vanliga forum. Det har i vissa fall handlat om olagliga handlingar. Det är som att de tar kontakt med en FÖR ATT de kan använda ens brist på erfarenhet och tillit till dem emot en. Spela ”trygg vuxen” tills dem rör en. Ha mer kontroll över en när de kommit en nära. Jag talar inte för alla situationer, men jag hoppas inte att det blir fritt fram socialt acceptabelt att gå efter mycket yngre tjejer. Just eftersom det beteendet som äldre har gentemot unga inte är acceptabelt. Finns det någon anledning till att du vill förtydliga det du sa? Eller jag förstår inte riktigt varför det behövde pekas ut. Jag anser att det kan vara dåligt att normalisera stora ålderskillnader. Jag tolkade Christians kommentar som: Om man upplever att unga vuxna inte är intresserade (och vise versa) med en 20 års ålderskillnad, då blir det ju så mycket mer ofattbart hur en 65-åring tror att han ska gå efter en 14-åring.

   2. Hej Nicke. Ja jag menar inte alls att det skulle vara något fel med stor ålderskillnad på vuxna människor. Självklart har en 45åring och en 20-25årings förhållande inget med en 65årig och en liten flicka. Är nivå på självinsikten hos dessa människor som är skrämmande. Jämförde detta monsters självinsikt med min egen självinsikt(och intresse). Jag förstår att en ung vuxen tjej förmodligen tycker jag är gubbe. Denna ärta på 65 år tror att en 13-14årig tjej är intresserad av honom.

    1. Jag kan inte säga att jag förespråkar stora ålderskillnader i parförhållanden. Det medför säkerligen problem efter en tid. Man har olika livserfarenheter, referensramar, intressen, behov etc.
     Däremot allt som handlar om utnyttjande, övergrepp, gränslöshet, bristande respekt och hänsynslöshet är avskyvärt och skapar så mycket lidande för dem som utsätts.
     Och när det kommer till gäddors groomande gentemot barn i sexuellt syfte finner jag inga ord för hur vidrigt det är!

 5. Självinsikt noll, upphör aldrig att fascineras av att hur i helvete de kan tro att småtjejer vill ligga med gamla gubbar vad är det för feeeeeeeel !!!!!

  1. De tror inte att unga friska tjejer vill lilla med dom. De allra flesta män av den här typen letar snarare aktivt efter unga tjejer som mår mentalt dåligt och som ligger med äldre män som självskadebeteende.

   1. Finns även barn som mår bra som råkar illa ut. De som är för impulsiva och då har lätt för att träffa många nya bekantskaper och då träffar på fel person.

 6. Vad är det för fel på dessa män som tror att unga flickor är intresserade av deras urlakade snoppar och kroppar. Hur patetiskt som helst! Har män ingen självinsikt?

  Keep up the good work Patrik och Sara

 7. Bra fiskat i vårt fina Göteborg. Usch för den sorgliga utgåvan. De som ger sig på barn borde få livstid.

  Alla barn är alla vuxnas ansvar. 🩵

 8. Det är skrämmande att tänka på att det bara är en bråkdel av alla som fångas. Denna gädda tog risken fastän han visste att Dumpen fanns och att han bör vara på sin vakt. Jag tror verkligen inte att dessa pedofilen någonsin kommer att lägga av med sitt hemska beteende. Får de minsta lilla chans så kommer de att ge sig på minderåriga. Om det finns något som skulle få de att sluta, vad skulle det i så fall vara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X