Då vi var i Piteå för att föreläsa hade man satt upp affischer i stan om att vi var på besök. Två gäddor backade och skrev att de inte vågade för att de visste att vi var på plats, men denne killen verkade ha missat oss totalt. Här fick vårt fiktiva barn en snabb inbjudan till ett äldreboende i Piteå. Nu blev det inte någon äldreboendevåldtäkt och mannen såg lite besviken ut.

Piteå-Tidningen var snabbare än vi att skriva om det inträffade. Mannen fick gå hem samma natt och har nu sagt upp sig.


VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA


19 thoughts on “Gäddor finns även på äldreboende (Napp #395) Piteå

 1. Arbetsgivaren saknar helt empati och ansvarskänsla mot de äldre och anhöriga när de inte bryr sig om att kontrollera och ställa krav på dem de anställer bättre, han är farlig för barn och den här mannen är ett rovdjur och ska inte lämnas ensam med svaga och hjälplösa äldre, riktigt SKRÄMMANDE hur litet vårdtagarnas behov styr Äldrevårdens verksamhet.
  Tack Dumpen, imponerande att ta denna fula fisk. Ofattbart att det finns så många totalt IQ befriade ”män”.

  1. Fast nu är det ju inte det lättaste för en arbetsgivare att ta reda på om en människa tänder på barn eller inte. Hur menar du att arbetsgivaren ska göra för att vara 100% säker på att personen som kommer på arbetsintervju inte tänder på barn? Ska dom fråga,och så måste vi veta om du tänder på barn eller inte? Ge dig inte på arbetsgivaren med helt orimliga krav. Det är detta rovdjur och monster som är problemet i detta fall,inte arbetsgivaren.

  2. Vi får väl förutsätta att Piteå kommun har koll på belastningsregistret och dessutom är noggranna med referenser.
   Däremot kan man starkt ifrågasätta om den här nissen har kompetens och tålamod nog för att tillgodose behoven hos åldringar med stora kognitiva svårigheter (demens).
   Bra att han fick lämna jobbet. I bästa fall landar insikten om att barn låter man bli.

  3. Dom gör registerkontroller, men krävs att du åker fast och blir dömd för att det ska synas..

  4. Nu var du lite väl hård. Hur ska arbetsgivaren kunna veta vad för sjuka tankar varje individ har om man inte är straffad? Helt säker på att de har tagit uppgifter ur belastningsregistret. Men där står inget om man inte är straffad.

  5. Lite väl ambitiöst att förvänta sig att folk skall kunna beskåda framtiden och se om en person inom fem år skall försöka ragga upp minderåriga kan man tycka. Framförallt om personen fram tills dess har ett fläckfritt belastningsregister.

   Tycker arbetsgivaren gjort det man kan kräva i detta fallet när man gett honom sparken.

  6. Min mor blev våldtagen av ett rovdjur inom äldreomsorgen, han hade hållit på i flera år, de som rekryterar den här typen av människor borde straffas hårt, det gäller givetvis ansvariga politiker.
   Äldreomsorgen ligger längst bort i kommunernas budgetar och prioriteras ned, upp till oss medborgare att agera och säga ifrån!

  7. På vilket sätt skulle arbetsgivaren kontrollera honom? Fråga honom om han vill våldta barn på arbetsplatser? Ställa ut ett barn som lockbete på ålderdomshemmet? Vad snackar du om, du som som pratar om andras brist på IQ? 🤦🏻‍♂️

   1. Snälla vän det finns fall där rovdjur inom äldreomsorgen begått grova våldtäkter av äldre försvarslösa/hjälplösa under flera år, de har följaktligen haft lååång tid på sig att kontrollera den anställde men de bryr sig inte. Det är det som Bengt Svensson syftar på, självklart har arbetsgivaren ett ansvar, gäller även barnomsorg, de måste kunna straffas rättsligt liksom förövaren/rovdjuret. Vad jag anser vara lämpligt straff utelämnar jag här!

 2. Ingen vill jobba i äldrevården, då lönerna är SÅÅÅÅÅ låga.

  Det är då man går denna typ av anställd.

  Vill man ha grym personal så får man betala för det också!

  1. Lönen har inget att göra med dina val att göra sådana saker mot barn. Fula fiskar finns det överallt med alla de olika tjocka plånböcker.
   Så sjukt tragiskt och skrämmande att man ska behöva vara orolig för vad våra barn kan råka ut för. Skillnaden i en liten stad jämfört med en stor är stt du lättare blir igenkänd i en liten. Så stort tack till Dumpen men samtidigt så jobbigt att det ska behöva finnas…

 3. Jag måste säga tack för det jobb ni gör som kämpar för oskyldiga barnen. Tack för att ni gör Pite säkrare och alla städer runt om i Sverige.

 4. Hoppas att ni har råd att åka runt i hela landet i framtiden då jag tidigare tänkt att det inte kan vara så ont om gäddor i norra Sverige utan bara finnas i södra Sverige, härligt att se det att ni lyckades återigen fånga en gädda ändå i Norrbotten/Norrland, hade ni kunnat åka till Piteå utan att offentligheten kände till det hade ni uppenbarligen kunnat fångat 2 gäddor till som ni själv tänker, kriga på 😀😃🙂🙃😊😇

 5. ”-Hon tjatade och bara sa ja ja ja, vad ska jag säga då?!! Nej??!”

  Vilken clown.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X