Sponsorer

Här har vi en herre som absolut inte vill träffa några barn. Iallafall inte om de inte först verifierat sig med underliv.

Vad han gärna gjorde under konversationens gång var att demonstrera sin bratwurst. Vi har videos när han hänger ut den på vädring i butiken på jobbet och överallt när han kände att den behöver luft.

Han surnade dock ihop när de barn som han hade kontakt med stod på sig och vägrade skicka fittpics.

För att få honom till träff bokade vi med lite äldre tjej som kunde bistå med de bilder som han ville ha. Då dök han upp som gubben I lådan. Hemma hade han ljugit ihop en historia om att han skulle iväg och fiska.

Han dök upp tidigt på morgonen men fick väldigt bråttom från platsen när han insåg att vi var där med kameror. Vi satt och väntade på gäddans återkomst ett antal timmar. Till slut kom han smygande över parkeringen men när han fick syn på oss så sprang han återigen.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Helikoptergalleri:

Barn 1:

Barn 2:

23 thoughts on “Bratwurst (Napp #370) Helsingborg/Arlöv

 1. Han måste snabbt in och få specialistvård. Håller tummarna att det kommer bli så! Bra jobbat av er! Ännu en som ni räddat.

 2. Ännu ett av dom äckel som verkligen kan få en att kräkas. Och tror på fullaste allvar nån under 15 år tänder på en Kaskelottval som snart närmar sig 50.

  1. Håller med. Det är helt obegripligt! Gamla, feta och fula och har dessutom mage att kräva att den unga tjejen ska vara snygg. De har noll självinsikt och ett så snedvridet beteende (såklart eftersom de dras till barn …). HUR kan de tro att en ung tonåring ska kunna tända på dem? Sjukt!

 3. Det tar aldrig slut.
  Keep up the good work and Keep it safe
  💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 4. Va e det för fel på vissa!?
  Stå och dra i snorren i EN BUTIK!?
  Han är minst sagt ÄCKLIG. 😡😡

 5. Att stå och dra i lilla snutten ute bland folk. Man häpnar!
  Hur många knäppgökar finns det? De verkar bara bli värre och värre dessa gäddor!

 6. Hjälp. Måste ta en paus snart från att gå in här , man blir så otroligt äcklad . Och detta är bara Sverige….. jag måste nog sluta för att inge totalt och oåterkalleligt förstöra min syn på alla män (eftersom det inte går att särskilja vem som gör vad). Samtidigt känns det så viktigt det ni gör så man vill in så ni får visningar. Men usch vad detta är hemskt och äckligt och sorgligt. Tänker på alla tjejer som säljer sig för lite vodka eller cigg.

 7. Asså… Jag finner inga ord. Vad får dessa ”män” att tro att ett litet barn tänder på dom. Noll självinsikt och helt verklighetsfrånvarande. Sök hjälp!

 8. Älskar ert arbete och tid ni lägger ner jag hoppas att alla bidrar och swishar de man klarar av. Ni gör ett faktiskt jobb!!
  Sara du behöver ge fiskarna en genomgång ibland går de fööör fort fram!
  Tack tack tack till alla på dumpen!

 9. Just när man sett en person som ville ejakulera i munnen på en 14-årig flicka mot betalning, detta efter att andra män dessförinnan (sk kunder) kanske hade gjort samma sak tidigare under dagen (Torskgäddan #369), så kommer nästa kräk (Bratwurst #370).
  .
  Så vitt man kan se på jargongen bland torskgäddorna, så… well, det är i stort sett samma vansinniga beteende om och om igen. De verkar ju dessutom väldigt vana vid att betala för att våldta andra.
  .
  Vem hade mått väl som barn av att behandlas av vuxna som någon som det bara ska ejakuleras i, innan de drar upp gylfen och går igen.
  .
  Det vi tar del av är ruskiga levnadsvillkor. Och som sagt, man ser av jargongen att torskgäddorna är vana. I ett slags självförsvar försöker barnen vara tuffa utåt, men inombords…
  .
  De här tjejerna borde egentligen bara få vara hemma i sitt eget rum, kanske vara kära i en kille i samma ålder, eller våndas över nästa matteprov om några dagar, alltså ha det lika tryggt och bra som alla andra.

 10. Hur kan detta vara tillåtet i Sverige?
  Var finns straffen för dessa svin?
  Han får vara hur sjuk han vill…..
  Men höga böter kan man ju börja med.
  Hoppas frun har mod att lämna.

  Den här gäddan var verkligen som en slemmig vidrig padda som saknar alla gränser.
  Handsprit i väskan…. Tänk alla handtag och knappar han tagit på.

  Jag önskar en egen Ö för alla dessa gäddor m.f
  Hur kan vi tillåta att detta sker?
  Snälla politiker därute, detta är en fråga som är viktigast på dagordningen.
  Jag tar illa vid mig. Du får böter när du parkerar fel.
  Var är straffet för detta enorma övertramp av barns integritet och trygghet.
  Pesten är lös……

 11. Den ena fulare än den andra men alla är lika äckliga. Blir förtvivlad över att det finns tjejer som träffar dessa äckel. Nätet tog livet av min son och tyvärr kan dessa äckliga gubbar påverka tjejer att göra likadant.

 12. Kan man på något sätt hjälpa till för att få fart på lagstiftaren ? Namninsamling? Vad händer egentligen dvs vilka åtgärder konkret görs för att påverka (utöver det som framgår av gäddfisket).

  Detta handlar inte bara om att det de sysslar med borde vara brottsligt utan också om att spara samhället kostnader vilket borde intressera politikerna.

 13. Vilken äcklig gris…..STACKARS STACKARS fru, barn, anhöriga o vänner 😒…..hur i hela friden kan P o S vara SÅ LUGNA!!??!!…..jag har tappat det totalt om jag varit med 🤯😡….tar aldrig slut, finns överallt i samtliga samhällsklasser…sicket elände detta är…o vad gör våra politiker????

 14. En av de vidrigaste och mest ryggradslösaste äckel jag sett.
  Ingen moral, inget samvete och inte ens någon självinsikt.
  Pinsam och patetisk.

 15. Lisa och Ewa era ord är klockrena!
  Jag tog riktigt illa vid mig av denna surgädda!
  Rutten och möglig så enormt!
  Sluta rör barnen!!
  Ta vård omgående, ni gäddor är riktigt sjuka och cellerna i ert kontor kan inte ens slåss, de är vilsna som hela ni.

  Tack för all tid och arbetet ni lägger ner Dumpens alla medarbetare, ni är unika och ni gör stordåd i landet! ❤️

 16. Är själv en medelålders man/gubbe …även om jag vore pedofil, hur kan jag tro på att någon ung tjej skulle bli ens lite sugen på mig?

  Vilket enormt självförtroend!?!?

  Jag har blivit utnyttjad själv som minderårig. Som tur är så var det inte så grovt men kommer fortfarande ihåg lukten av gubben.

  Barn vill inte …fatta !

  Om ett barn söker dig så hjälp det. Hur kan ni leva med er själva och hur mår ni?

  Sök hjälp !

 17. Vilken dåre. Kastar bort fru och familj som om de inte vore nånting av värde. Skäms! 😾

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *