Sponsorer

Senaste tillskottet i vår fiktiva barnaskara är en liten arg flicka. Hon har svårt att stava, är sexuellt utåtagerande och kallar gäddorna för sharmouta när de inte dyker upp.

Vårt fiktiva barns situation är baserad på en riktig flickas berättelse. Redan tidigt utsattes flickan för övergrepp. När puberteten kom och traumat visade sitt ansikte blev flickan till en självförstörande robot. Utan att vara dömd för brott har hon suttit inlåst på institution, längre än de förövare som döms för våldtäkt mot barn sitter i fängelse.

Sprit, cigaretter, narkotika och bekräftelse från männen som hon träffade på att hon inte är värd mer än att utnyttjas gång på gång.
BUP, självmordsförsök, SIS-hem och självskadebeteende kantade hennes uppväxt.

Hennes medsystrar LillaA, LillaJ och många med dem lever inte längre. Men hon har precis lyckats nå vuxen ålder. På många sätt är hon trots sin låga ålder en veteran.

Hon kan förövarens reaktioner utan och innan.
Precis som när hon var liten möter förvaren hennes berättelse med ett positivt gillande över att hon tidigt blev ”upplärd”
– Åh vad bra, fick du lära dig att suga?

Hon kan även möjliggörarens rekaktioner på sina fem fingrar. Möjliggörare som betraktar de barnet som gräver sin egen grav som medskyldigt. Och sätter deras förövare inom parentes.
– Hon är ju en liten hora och han gick rakt i fällan.

Att se flickans armar ger en liten inblick i hennes historik. Armarna visar blott en liten del av den smärta som övergreppen skapar.

Så kom i luckan Sverige!
Här ser ni armarna hos ett av de barn som fått betala priset för Sveriges flathet inför vuxna som förgriper sig på barn.
Hon är ett av de barn som fått bita ihop, krama nallen och hoppas att det snart är över.
Hon väntade på att bli räddad.
Men ingen kom.

Istället blev hon till ett av de barn som dras till döden som flugor till socker.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

5 thoughts on “En självförstörande robot.

 1. Livet är skört alltifrån att man blir till i mammas mage. Barn å ungdomsåren är den tiden man behöver hjälp å stöd å uppmuntran för å klara vuxenlivet. Att bli utsatt här kan ge känslomässiga,psykiska å fysiska skador för resten av ens liv. Jag är 58 år till mars månad å har levt i snart 50 år m konsekvenser av hur vissa vuxna,sadistiska å sjuka mäniskor hanterat mig. Jag gråter inombords för alla dessa utsatta barn å ungdomars skull. ”Fosterhemsunge”.

 2. Jag blev våldtagen som tolvåring av äldre män i en tid där de knappast fanns några vuxna att prata med och man helst sopade allt under mattan, har väl inte förstått förrän på senare tid hur det har drabbat mig.
  Som mycket sårbar och ensam tonåring, precis fyllda arton på dagen, raggade min gamla lärare och politiker på mig. Törstande efter uppmärksamhet och kärlek föll jag i fällan. Hans fru och jag blev med barn samtidigt nästan, några månaders mellanrum. Efter min abort blev jag helt övergiven och trodde aldrig att jag skulle överleva och kunde inte sen få några barn. Han har levt på som vanligt med barn och barnbarn. En riktig gris, jag är inte den enda.
  Så mycket förstört för lite knull av en som är sedd som en av samhällets stöttepelare. Brukar tänka ibland att jag skulle berätta för hans dotter som också är politiker och lever ett ordnat liv, att du skull snudd på kunna haft ett jämnårigt syskon.

  1. Vad ledsamt att läsa din historia! 😢💔 Hoppas du mår bra nu trots att du inga barn fått.
   Kram

 3. Efter första ärret hade jag frågat henne om hennes mående och sett till så att hon fick prata med polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *