Sponsorer

Igår vid 17.30 drog hela Dumpens fisketeam en gemensam suck av lättnad.. En lång tids fullkomligt vedervärdig chattande
med en man från Kisa nådde sitt slut när konfrontationen var över.
Mannen var lite annorlunda i sin chatt med vårt fiktiva barn. Han nöjde sig nämligen inte med yngre artfränder. Han
ville även blanda in hundar, hästar och kor i sitt ”sexliv”.

Mannen skickade videos på våldtagna djur, sitt eget könsorgan och amatörfilmade sekvenser från egna och andras umgänge.
Mannen har varit lite nervös med att träffas och bokat av ett stort antal gånger.

Igår skulle han dock träffa barnet för att säga hej. Han cirkulerade I området ett par gånger men körde sedan iväg. Vi
körde efter. När vi knackade på hans ytterdörr så öppnade han hastigt ytterdörren och sprang ner utanför trappuppgången
i bara strumpsock.

Han ville nog inte att hans närstående skulle höra konversationen. Vi bad honom att berätta hemma och det skulle han
göra. Vad han hade berättat var att någon försökte ”jävlas” med honom. Nu ett dygn senare har han landat lite och känns
vid att det är han som chattat.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123
250 22 84

Loggen ligger lite i oordning med orsak av omfattning.


59 thoughts on “”Djurvännen” från Kisa (Napp #344)

 1. Han verkar hålla på med tidelag!? Det är olagligt. Polisanmäla denna sjuka människa.

 2. Hej
  Jag har sett alla som har fastnat på kroken på Dumpen. Jag kom nyss hem ifrån jobbet och satte mig med några smörgåsar och började titta på denna man ifrån Kisa, jag slutade äta, jag ställde in allt i kylen och bara bröt ihop.
  Jag blev själv våldtagen som barn av min manliga kusin, jag har 3 kvalificerad självmordsförsök med en sådan mängd att den skulle ha dödat en elefant.
  Jag älskar barn men min uppväxt gjorde att jag avstod barn men jag har jobbat med barn, jag har även drivit ett hunddagis då jag älskar alla djur, men framförallt hundar.
  Denna person har gett sig på djur och människor på ett sådant vidrigt sätt att jag mår just nu vidrigt dåligt.
  Jag är totalt knäckt och jag hoppas att en hård, fruktansvärt hård dom kommer tillämpas i detta fall.
  Jag hoppas att hans flickvän förstår allvaret i detta och aldrig mera varken rör eller pratar med honom, han är totalt hänsynslös och vidrig.
  Jag tror inte jag blir ensam om att tycka att han är den vidrigaste individen såhär långt på Dumpen

  1. Hej Johan, jag läste din kommentar och jag kan bara beklaga det du har fått uppleva.. men jag är glad att fortfarande finns med oss! 💛 Jag finns på TikTok @TING om du vill ”tjöta” eller bara ”hänga”. Och jag hoppas du mår bättre imorgon!

  2. Jag hör dig Johan, verkligen! Av djupet av mitt hjärta beklagar jag det du tvingats genomlida alla år. Du är värd att få uppleva livet, även om det känns nattsvart ibland (jag har också blivit utsatt och gjort riktigt allvarliga suicidförsök) Mitt råd till dig är att inte läsa allt som läggs upp här. Även om det är bra att det publiceras här så måste man tänka efter om man klarar av att hantera informationen. Tanken är inte att vi ska må dåligt av det som publiceras 🥺

 3. Vidrigaste jag sett!! Stackars djur!! Stackars barn!! Vad lever vi i för värld egentligen? Helt jävla skadat beteende!! Fy usshhh!!!!!!

  1. Ja, en riktigt vidrig människa. Men det är inte första (och säkerligen inte sista) gången på Dumpen tyvärr. Barn, djur och bajs tycks vara poppis hos gubbarna. YEEEERRRK…

 4. Sällan eller aldrig mått så pyton av att läsa nåt som detta as! Han ska INTE vistas bland människor eller djur! Spärra in och bränn upp nyckeln!

 5. Herrejäklar vilken tragisk figur… Skickar sexuella videos involverande hundar till ett barn, sjuk människa som behöver mycket hjälp.

  Tycker ändå denna gädda hamnar på top-5 av de vidrigare sorten pga allt vidrigt material och hur maniskt han chattar med småbarn.

  Barn VILL INTE SE sådant djurplågeri, inte ens heller ha kontakt med vuxna människor, låt de få vara ifred för fan! 😠

  1. Ändrar det till top-2:a. Fyfan alltså allt vidriga skrivande, bilder, filmer… allt.

   Man märker vid slutet av videon att han enbart ger korta svar: ”ja, nä, ja, ja, ja” till alla frågor bara för att få iväg Sara&Patrik. Vider till gädda verkar inte vilja väcka mer uppståndelse just där och då, egentligen vill han nog bara springa därifrån så fort som möjligt. Blir lite ”lampan lyser men ingen är hemma”…

   Samma mående som DU upplevde där är samma mående du forcerar barn att känna när du vill våldta dessa. Kanske en tankeställare? 🤷🏼‍♂️

 6. Ja j@vlar, butpluggs, hund och hästsex till en fjortis.
  Den behöver mycket vård.

 7. Nu tror jag faktiskt att Dumpen denna gång på riktigt räddat liv genom att fånga denna sjuka människa! Något mer miserabelt och otäckt är svårt att hitta, eller i alla fall föreställa sig. Han är så störd så han borde sitta på rättspsyk. Fy fan vilken otäck människa. Usch.

  1. Han är inte speciellt fångad. Han är på fri fot. De få barn som kollar på dumpen har glömt honom om 2 veckor så då kan han börja härja igen, om han inte har sökt vård och kommit på lite bättre tankar. Han kommer i alla fall att bli mycket mer försiktig och mycket mer rädd för möjligheten att det är Dumpen som han pratar med. Förhoppningsvis så pass rädd så att han aldrig någonsin mer kommer att våga skicka bilder eller boka upp möten, och då kan han ju lika gärna upphöra helt med sitt chattande och lägga ner den tiden på att disputera. Jag förordar att alla pedofiler tar en runkfri vecka och ger penisen en liten efterlängtad tvätt. Då kanske ni känner er lite bättre sen och börjat få lite normala nervkopplingar i hjärnan. Tänk vad härligt att kunna tända på det som är lagligt och som inte leder till att hela världen vänder ryggen till. Inget mer smygande och frenetiskt skrivande på tider då normala människor sover, som i sin tur leder till depression, dålig hälsa och fult utseende. Bli inte ful. Ring preventell eller impulskollen.

 8. Herregud, den ena är ju värre än den andra!
  Förstår inte hur vuxna människor kan skriva och skicka sådant till barn, det går över mitt förstånd! Fy fan säger jag bara, vidrigt!

 9. Fy fan! 🤢🤮 vad vidrigt! Skönt att ni fick fast den där till slut. Stort grattis! Sjukt imponerad över tålamodet fiskarna, S & P har! Ni gör ett fantastiskt jobb!

  Klart bland de värsta och vidrigaste asen jag sett här. Känns som att hissen inte riktigt gick ända upp. Bleh! Fick avbryta läsningen av loggarna.. det blev för mycket. Och jag är man! 40 år! Herre.. firar med att beställa en Dumpen t-shirt ✌

 10. Sällan har jag blivit så berörd och äcklad som denna gång.
  Skickat bilder på våldtagna djur till ett barn. Och även småtjejer som har sex med djuren har han skickat.
  Straffen för att inneha övergreppsbilder på barn och djur måste bli mycket högre så efterfrågan förhoppningsvis minskar.
  Vilket äckel rent ut sagt och skicka bilder på sitt otvättade äckliga könsorgan till ett barn.
  Usch o tvi!! Denne skulle jag aldrig velat haft en sekund till i min närhet.

 11. Ojojoj oj. Får svårt att sova efter detta. Är 47 år. Inte ens ett barn. Hur ska ett riktigt barn må om denne får kontakt med denne person??? Inte svårt att förstå det svaret. Heja dumpen och fantastiskt bra jobb ni gör hela teamet med Patrik och Sara.

 12. Alltså hur sjuka, vidriga, avskum finns det inte där ute 😮 så fruktansvärt hemskt att dessa ”människor” ska få existera över huvud taget.. man blir illamående av deras vidriga chat-loggar!!
  Jag var själv utsatt som barn och vet hur många äldre ”män” kontaktade mig på olika chat-forum med många vidriga förslag etc..
  så bra jobbat av er på dumpen och tack för att ni blottar dessa avskyvärda parasiter som annars förmodligen hade kunnat härja runt fritt och skadat barn (och övriga i deras närhet) under en lång tid utan att någon hade uppmärksammat dem.. 🙏🏼

 13. Värsta ever… Riktigt vidrig individ! Borde inte få vistas fritt i samhället helt enkelt! Tack Dumpen, för er envishet och hängivna arbete!

  1. Kunde inte läsa allt ,lätt den vidrigaste hittills.När ska det ta stop ? Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att det finns så här mkt sjuka människor ibland oss.Dumpen har öppnat upp ögonen .Bra jobbat utav er som räddar barn från dessa svin!!!!

 14. Ja herregud, är det sant det man just sett och läst!!? Vidrigt och just nu ångrar jag att jag just ätit kvällsvard innan jag kollade om Dumpen fångat någon ful fisk!!

 15. När jag var runt 11år gammsl så sexchattade jag med vuxna män (blev lurad, övertalad och ibland hotad). Det gick tillome så långt att jag utförde grova handlingar på mig själv framför webbkameran. Några år senare började jag jobba som webcam modell, några år efter det sålde jag sex. Håller på att få hjälp nu, men har mått så såå dåligt. Så om du är en vuxen som har såna här sexuella beteenden, snälla ta tag i dem och sök hjälp innan det blir värre!!! Fattar att det är läskigt, men hellre det än att det blir värre o du mår sämre o ger dina offer fler o fler trauman. INGET barn förtjänar de trauman man får, så snälla sök hjälp pch begränsa skadan du utsätter barn för så mycket som möjligt!!

 16. Jag trodde inte att jag kunde förvånas mer av hur sjuka människor kan vara, men jag är ärligt talat helt jäkla mållös efter att ha sett hur han skriver och vad han skickar till barn.

  Det är så sjukt hur han tjatar och vilka frågor han ställer. Att tjata så mycket på någon som inte är färdigutvecklad, det är så fruktansvärt. Jag blir också så sur för att han verkar tro att en 14-årig tjej ska bli upphetsad av analsex, buttplugs, att bli sprutad på, porrvideos, etc. Tror han att en ung tjej som aldrig haft sex och som verkar så blyg skulle gå igång på sådant och med ett sådant äckel som honom? Eller att han börjar fråga efter hennes mamma eller kompis? Han verkar ju tro att världen fungerar som i en jäkla P-rulle där tjejkompisar har sex stup i kvarten och där det inte är konstigt att någon som vill ha sex med en även har sex med ens morsa. Sedan tar han det ju ett steg längre och skickar övergreppsmaterial på djur… Och casually frågar om flickan också vill testa sådant. Jag själv är kvinna och kommer väl ihåg hur skör man var i tidiga tonåren, blir så arg av att tänka på att vuxna män ser sådana tjejer som byten. Helt jäkla verklighetsfrånvänd och en mer egoistisk människa får man ju leta efter (tyvärr finns det flera på Dumpen.se, så tyvärr inte så svårt…)

  Tur att ni fick upp honom tillslut, men man hoppas ju att han aldrig kommer i närheten av barn eller djur igen.

 17. Det här var banne mig en av de fulaste och farligaste gäddorna ni håvat in. För min del får det här avgrundsmissfostret gärna låsas in och nyckeln förverkas. Han är ju totalt utan spärrar i kombination med ett riktigt vidrigt tändningsmönster. Han skickar alltså allt från tidelagsbilder till bilder på sin egen sunkiga otvättade snopp, i kombination med att han skriver de mest hårresande saker till ett barn, en fjortis. Hans minsta bekymmer är Dumpen i det här sammanhanget. Han borde vara väldigt mycket mer bekymrad över sitt groteskt snedvridna tändningsmönster och de konsekvenser hans agerande får för hans offer. Men, som alltid med dessa typer så är tanken på offret/offren sekundärt. Det enda som dessa äckel bryr sig om är sig själva, sin egen situation och givetvis vet de att omgivningens reaktioner inte kommer att vara till deras fördel (lindrigt sagt). Och oskyldig är han också, så otroligt originellt….
  Stackars flickvän/fru, jag hoppas att hon får vara ifred för omgivningens reaktioner. HON är oskyldig i sammanhanget, måtte folk komma ihåg det.
  Tack Dumpen! Det ni gör för våra barn är ovärderligt och egentligen vad myndigheterna borde göra. Tack för att ni står upp för barnen, och för att ni inte viker undan en millimeter!❤️

 18. Usch vilken snedvriden människa. Man kan undra vad hans närmaste tänker om honom nu. En person som gillar barn -och djurövergrepp. Jösses.

 19. ”Stackars flickvn/fru, jag hoppas att hon får vara ifred för omgivningens reaktioner. HON är oskyldig i sammanhanget, måtte folk komma ihåg det.”

  Enligt pervot har hon (frun) sex med sina hästar. Om detta inte stämmer hoppas jag att hon anmäler äcklet för förtal! Jag spyr… tjatar om bilder på kompisar och tom flickans mamma! Tror inte det finns hopp för denna individ!

  1. Sara. Vad jag menar är att den här vidriga ursäkten till….människa…inte är trovärdig någonstans. Han slingrar sig och ljuger sig blå i konfrontationen. Vad HAN påstår att hans flickvän/fru håller på med sätter i alla fall jag noll tilltro till, det bottnar antagligen i hans egen vidrigt sjuka fantasi. Varför skulle han annars vara så mån om att smyga för henne tex?
   Om hon däremot faktiskt håller på med tidelag så är saken en helt annan, det är olagligt i Sverige – till skillnad från att grooma barn. Och skulle det vara sant så kan man med fördel låsa in henne också, och förverka även den nyckeln.
   Men. Det är spekulationer.
   Den enkla sanningen är att vi inte vet, och börjar vi jaga anhöriga till pedofiläcklena så är vi fel ute. Pedofilerna som Dumpen exponerar, där vet vi (genom att Dumpen publicerar chattloggar, videos, foton) att de faktiskt har begått övergrepp och/eller våldtäkt mot barn. Det är lite skillnad.

   1. Tänkte bara inflika med att grooma barn är olagligt, men däremot är det inte olagligt att försöka grooma barn (exempelvis om det är en vuxen som låtsas vara ett barn, såsom Dumpen).

    Fattar inte. Mycket annat ”försök till (mord,rån etc)” är olagligt förutom försök till barnvåldtäkt, vilket är helt sinnessjukt. Ingen logik bakom det alls.

 20. Oavsett vem så är gränsen nåd när man söker barn för sexuellt umgänge men det finns ändå sjuka och sjukare och helt mentalt sjuka människor.
  Det han skriver och bilder han skicka till det han tror är barn är det sjukaste jag sett. Wow!
  Mår på riktigt illa (jag e 40+) , tänk då 13,14,15 åringar får sånt här skickat till sig.
  Fy fan. Han måste spärras in nu.

 21. Tror faktiskt att jag för första gången har blivit censurerad av Dumpen, och säkert med all rätt.
  Då nöjer jag mig med att uttrycka en förhoppning att den här…personen…får ett mycket långt straff som innebär att han fråntas alla möjligheter att ha barn och djur omkring sig.

 22. Jag hade velat att Dumpen körde en programserie som heter ”vad hände sen” som offer för sjuka vuxna när jag själv var barn ska jag inte hymla med att jag känner en viss tillfredställelse när man får höra/se hur as som detta stötts ut ifrån samhället helt och förlorat allt! Jag började mitt vuxna liv själv utan någonting, inte ens en självkänsla efter en barndom ifrån helvetet!

 23. Har kommit på en ny metod angående att anmäla konton som säljer olagligt material via Kik, instagram osv. Man anmäler inte till apparna, man anmäler till Apple. Det blir fart på dem, när de riskerar att få sin app borttagen från Appstore.

  ”Dear Dr Kurt,
  After reviewing your submission of notice *******, we notified the Kik Messaging & Chat App content provider regarding the identified content. We also found the content violates the App Store Review Guidelines and requested the content provider take action to come into compliance.
  Under the Digital Services Act, you have 6 months to file a complaint if you have concerns regarding this outcome. For more information about redress options, please visit our Digital Services Act information site here: https://www.apple.com/legal/dsa/redress-options/.

  Sincerely,
  Apple”

 24. Pallde inte kolla chatloggen då såg halv bild av vad jag tror är en häst.hoppas för allt i världen ni anmälde denna djurplågare på direkten.har han djur ska de omedelbart tas om hans.jag vet inget värre än avarter som behandlar djur illa.skulle jag möta en sådan så .då kommer jag hamna i fängelset själv .min kommentar tas ej med om jag förklarar vad jag skulle göra.jag lyssnade på videon och scrollade snabbt ner då jag är känsligare när djur far illa nån annan.vill gärna ni visar anmälan ni lämnat in och en försäkran om att idioten hädanefter kommer få förbud för att äga djur

 25. Fruktansvärt vidrigt, totalt gränslös och bryr sig inte ett skit om den skada han ställer till med – annat än den som nu självförvållat drabbar honom själv. Jag blev på riktigt illamående och fick flashbacks av ett antal sinnessjuka män jag mött som tyckte det var fritt fram att bete sig precis hur som helst när de köpt sig en stund med en pojke som satt fast i självskadebeteende pga en barndom som var skit. Lite cigg och alkoläsk, kanske en mobilladdning och en bigmac&co, eller en säng för natten för att slippa vara hemma när det är otryggt, dyrare var det inte. Fy fan!! Har blivit slagen bunden och drogad, filmad och våldtagen, har sugit och satts på, allt av totalt samvetslösa as precis som det här monstret. As som gör vad de vill, och sedan vänder sig om och går vidare, eller säger åt en att dra åt helvete och kastar ut en från bilen så man får gå tillbaka. De finns överallt i samhället, det är vad som gör mig mest upprörd. Nu hade han (o)tur och chattade med dumpen och torskade, men hur många riktiga barn har han tidigare haft på kroken? Var har han lärt sig det här språket, det här beteendet? Hur många fler inavlade svin finns det som håller på med precis det här och inte bryr sig ett skit, även om just denne var extremt sjuk och osmaklig? Jag är definitivt på väg att tappa tilltron till mänskligheten. Nu går jag ut och spyr!

  1. Jag läste din historia ❤️ Jag satt själv fast i ett självskadebeteende i yngre dagar men även i mitt vuxenliv.
   Du beskrev det så bra , vill bara att du ska veta att du inte är ensam i dina erfarenheter. Jag har varit med om liknande, dessa män men även kvinnor i mitt fall ber en att fara åt helvete och går bara vidare med sitt liv.

   Jag blir fortfarande full av ilska då jag tänker på dessa män och kvinnor😡😡

   1. Det är svårt att inte tappa fattningen när man ser hur de vidrigaste svinen uppenbarligen inte fattar vilket livslångt lidande de orsakar, eller helt enkelt inte bryr sig. Styrka till dig och alla andra drabbade, killar som tjejer.

 26. Barn och djur är det värsta man kan gå på, denna ”människa ” , kvalar in på båda kategorierna 😡😡🤢🤢🤮

  Jag ser mig som en man som tål mycket, men denna gången är jag mållös.
  En sådan som han ska sitta inspärrad! Hoppas att han tar tag i sina sjuka begär, att han blivit uthängd på Dumpen känns som hans minsta bekymmer.

 27. Sara(och Patrik ) gör detta så bra, Visar nån sorts respekt även till de svårt sjuka personer som har de värsta fantasierna. All respekt att ni har det tålamodet, istället bara för att halshugga. STOR RESPEKT

 28. In på rättspsyk utan att passera GÅ. Finns inte lagarna för det nu så bör de stiftas omgående.

  Fruktansvärt att denna individ får gå fritt omkring på våra gator o torg och ha tillgång till internet!!!

  Fantastiskt bra gjort Dumpen!

 29. Skickar styrkekramar till er som själva blivit utsatta . Ni finns i mina tankar. 💛

 30. Så fruktansvärt. Ibland frestas jag att tro på demoner som besätter en del människors hjärnor med de sjukaste fantasierna från helvetet.

 31. I en värld uppbyggd på girighet har många glömt bort värdet på människor och individer.
  Dom anser att de har rätten till att förstöra unga individers liv genom att våldta och utnyttja dem, för att tillfredsställa sina egna behov.

  Att barnen sen i det tysta gråter efteråt, med sönderskurna armar och förblöder invändigt verkar dessa förövare inte ta hänsyn till, utan måste få förklarat att barn går sönder när vuxna människor våldtar dem helt otroligt och obegripligt.

  Det som egentligen borde vara helt självklart att vårda och ta hand om de unga, har istället blivit till att se dom som saker/prylar och som leksaker.

  Det är hemskt att det ser ut som det gör.

  Sen att de dessutom är beredda att förstöra sina egna förhållande med en vuxen kvinna, som tydligen inte har blivit attraktiva längre, ve och skam.

  Stackars dom barnen som måste stå ut med dessa kräk, men stackars även alla dessa sambon som måste inse att hennes X, var en pedofil.

  1. Håller med Balder! Utvecklingen går verkligen inte åt rätt håll.

   Såg en dokumentär där kloka tänkare tyckte till o förklarade vår tid.

   De var eniga om att något händer med mänskligheten, att människor blir allt mera giriga o allt mindre empatiska. En farlig utveckling men svår att stävja när de som i dagsläget premieras, just är de med narcissistiska personligheter- dvs vassa armbågar, egotrippade, makthungriga, statusjägare, inte bryr sig, är som teflon osv.

   Tänkte på hur polisen gjorde tillslag i Nya Zeeland häromåret o grep nära på 50 pedofiler där. Hur många småbarn har utsatts av dom männen?

 32. Vidrig människa, alla dessa bilder filmer och dessutom blanda in djur.
  Jag fattar inte hur ni klarar att chatta
  med dessa äckliga varelser. Ni är äkta
  hjältar, era insatser räddar iaf några barn från att bli utnyttjade sexuellt.
  Tack Dumpen

 33. BETÄNK FÖLJANDE
  Titta på djurpornografi – lagligt/tillåtet
  Titta på barnporr – olagligt/brott
  Grooming verkligt barn – olagligt/brott
  Grooming fiktivt barn -lagligt/tillåtet
  Nudes – både lagligt och olagligt utifrån omständigheter.
  Lagstiftningen behöver ses över!

  1. Jag tycker vi hellre ska benämna det ”dokumenterade våldtäkter/sexuella övergrepp på barn” samt ”dokumenterat sexuellt djurplågeri”. Inget av det är ju pornografi i ordets rätta betydelse.

   Annars instämmer jag att flera lagar som rör dessa brott måste ses över.

 34. Ni borde varna i inlägget för extemt känsliga bilder. Ni gör ett superbra jobb, läser gärna och tittar på era konfrontationer mm. Men med djur och sånt så blev för mycket. Även fastän det är en vidrig sanning. Varna gärna nästa gång redan i inledningen när det blir så här grovt.

 35. Min förra kommentar vart nog censurerad. Riktigt hemsk ”människa”, fy f*n för honom och alla som är som honom!

  Lagarna måste ses över, djur och barn behöver hjälp, mår fruktansvärt dåligt över bilderna, det hade varit bra med censur på dem och om inte annat att man haft en knapp att trycka på så man direkt kommer till kommentarerna (på mobil och dator).

 36. Ännu en gädda som självklart tycker att flickan ska köpa tågbiljetter. Resa långt. Och såklart ta bild efter bild för att ”bevisa att hon är seriös”. Allt detta för nöjet att få bli våldtagen av en samvetslös och fet galning.

 37. Asså detta var en av dom värre sakerna jag läst. Så riktigt äcklig snubbe som skriver att hon typ ska ta kort på son morsa o grejer. Och dessutom allt han skickar. Manipulerar henne. Fyyyyfaaaaan! Hoppas han blir av med allt gott här i livet.

 38. Får erkänna att jag inte orkade igenom hela loggen (men uppskattar verkligen att ni publicerar oavsett hur hemska dom är). Groomingförsök på barn är ju inte olagligt, men grejerna med djuren? Finns det inget man kan anmäla honom för där? Har en känsla av att polisen skulle kunna hitta mer här om dom gick igenom hans telefon/dator.

 39. Jag vet vem den här människan är. Tyvärr. Han var märklig redan för typ 10 år sedan, men kunde aldrig riktigt komma på varför jag kände så.. Han har hört av sig av och till under alla år, men jag har aldrig brytt mig nämnvärt om att svara då han endast är ute efter sexuella konversationer.
  Han hörde av sig häromveckan och jag fick en känsla av att något inte stämde och hittade detta. Saknar totalt ord. Denna människa blev även jag rädd för. Har barn som kommer upp i åldrarna där dom börjar få använda sociala medier och jag är livrädd, precis jävla livrädd. Ni på Dumpen gör ett fantastiskt jobb och jag kan inte för mitt liv förstå hur ni klarar av att skriva med dessa individer. All heder till er och ett STORT JÄDRA TACK för att ni konfronterade den här mannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *