Sponsorer

En kedja är inte starkare än dess svagaste länk och när länkarna i säkerhetsbranschen inte kan hålla sig från våra barn så säger det en del om samhällets bärighet.

Även napp #343 är alltså i säkerhetsbranschen. Denna gången handlar det om en man som när han inte sexchattar med barn arbetar som lokal säkerhetsansvarig för DHL.

Vi ska kanske inte sticka under stol med att även denne mannen sexchattar med barn på arbetstid och tar bilder som han skickar till barn.

Häromdagen körde han raka vägen från jobbet för att träffa en liten flicka men istället träffade han oss. Han såg inte jätteglad ut över att behöva konfronteras över sin dragning till barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

29 thoughts on “Säkerhetsgäddan (Napp #343) Västerås

 1. Herrejävlar vilken säkerhetsrisk! Detta är riktigt jävla allvarligt att någon som har hand om DHL:s säkerhet på Arlanda har utsatt sig för risken att utpressas för sin pedofila läggning/intresse för barn…. Arlanda måste börja kolla sina anställda bättre, tänkt om någon av dessa män pressas till att tex ”se genom fingrarna” när någon försöker frakta droger/bomb/vapen via DHL på Arlanda… ✈️ ✨

  1. Bra uppfattning av dig där. 👌 Det är så terrorister och kriminella skaffar sig fördelar till att göra skada i samhället.
   ”Tyvärr” talar jag av egen erfarenhet (låååångt tillbaka i tiden) och vet vad dom är beredda att offra för att man ska bevara deras hemligheter begravda i tystnad.

 2. Inga predatorer har en aning om varför dom söker barn för sex !!!! Dom vet överhuvudtaget INGENTING ! Har Dumpen slutat kontakta anhöriga ?

  Svar direkt: vi har inte slutat kontakta anhöriga. //Admin

 3. Att inte dessa avarter får kalla fötter och lägger ner denna jakt på barn? Varenda en riskerar ju att åka dit! Förr eller senare
  Allt tack vare Dumpen

  1. Till Lage.
   Vore drömmen om alla åkte fast en och en men de lär aldrig hända.
   Denna ondskan har alltid funnits och lär alltid finnas tyvärr.
   Ondskan skapas av människan och inget annat.

 4. Att alla dessa män VÅGAR?! De sätter ju hela livet på spel! Familj, jobb, vänner m.m… Men bra att de får hjälp av Sara och Patrik att ”komma ut” som de rovdjur de är.

   1. Exakt. Dem är så fast i tanken på träffa barn så det finns inget konsekvens tänk. Och jag tänker att det fanns det aldrig från början heller. Om man vill förgripa sig på barn så är allt annat redan bortom konsekvens tänk. Tragiska människor!

 5. Tycker ni gör ett så fantastiskt bra jobb,fortsätt med detta,ni är så duktiga,👍👍👍👍👍👍👍

 6. Som många andra som kommenterat likande saker, instämmer jag i hur tillsynes begåvade individer med denna sexuella störning, trots riskerna är beredd att skicka ansiktsbilder och mötas – nästan på uppstuds med vad denne än får tag på. Jag får anta att dragningen är så pass stark att man i stundens hetta är villig att rasera hus och hem.

  Men jag funderar också på, hur många som besitter denna störning men som är tillräckligt begåvade och viljestarka för att luska ut vilka offer som är faktiska barn, innan de hugger

 7. Mycket bra att ni kontaktar arbetsgivare och anhöriga. Finns många rovdjur därute och dessa måste visas upp i offentlighetens ljus.
  Tack dumpen.

 8. Det hade hade varit bra och veta hur många som söker hjälp efter detta att bli påkommen på detta vis och vad som händer sen. Blir dom tacksamma för detta att få hjälp eller forsätter dom på samma bana?? Tack Dumpen att ni finns så barnen kan leva vidare i sitt liv. Tyvärr så är det många där ute som blir utsatta och många som heller inte törs berätta för att dom känner att det är derras fel.

 9. Jag förordar att alla väljer något annat av leverans-alternativen när ni handlar på nätet och att bojkotten består tills att DHL har gått ut med ett pressmeddelande om att pedofilen är antingen sparkad eller att de kan intyga om att avtal om vård har ingåtts.

  Det blir mycket kostsamt för DHL om alla väljer PostNord under en tid.

  PostNord har skärpts till sig. Jag använder både postnord och DHL ofta. Det är ingen skillnad avseende frakt och leverans numera. De är i princip lika snabba, kostnaden är oftast exakt samma och de är lika kassa på att hitta var entrén finns på ett hus. De tror båda ibland att terrassen, balkongdörrar, bakdörrar osv utgör entrén, så det kvittar vilken man väljer.

  1. Dr.Kurt.

   Vänta nu, du blandar in företaget personen i fråga jobbar på? Vi borde väl ändå fokusera på offren och jobba för att se till att dom kan kännas sig trygga i samhället från människor som tror att detta är okej?

   1. Håller med dig Mr G. Hur ska dem veta att en tragisk människa på deras företag letar efter barn?
    Helt omöjligt om han inte är dömd innan.
    Nu får vi hopppas DHL gör det enda rätta. Sparken direkt

   2. Svaret på din fråga angående om jag blandar in företaget som personen i fråga jobbar på är givetvis att mitt meddelande tydligt redogjorde för ett inblandande. Alla borde inse att det är precis det som jag gör. Svaret på din fråga om vem man ska fokusera på, är givetvis att du får fokusera på precis vem du vill så fokuserar jag på vem jag vill.

    Hade man enbart velat fokusera på offren, då hade inte Dumpen funnits. Pedofilerna ska ha vård och äta sina mediciner som sänker sexualdriften så att de inte vill våldta barn. En bra metod för att sätta press på honom angående att genomgå vård är att se till så att han riskerar sin anställning om han inte söker vård. Företaget kommer att kräva att han söker vård om de ser intäkterna rasa. Den korrelationen borde ha varit transparent för alla frågeställare. Man kan vässa knivarna när de inte längre är skarpa.

  2. Nja vet inte det jag. Hade han jobbat på Coop som butiksmedarbetare skulle man bojkotta hela Coop då?

  3. Men lägg av. Varför tror du DHL skulle välja att behålla en person som har blivit ertappad på det här sättet? Dom har ingenting med det här att göra öht. Problemet är gärningsmannens.

   1. Lagen om anställningsskydd Johan hjärtat. Den här pedofilen arbetar inte på ett dagis så det finns inga möjligheter för de att avskeda honom på grund av olämplighet. Men om hans privata agerande får ett utfall på verksamheten som när allmänheten bojkottar, då finns bättre möjligheter, men det mest önskvärda är att han söker vård och inte blir en trött hemmasittare som då får utökade möjligheter till att avsätta tid till chattande. Postnord levererade senaste paketet nu.

    1. Hur ska man få tillräckligt många med på detta? DHL är ett sånt enormt stort företag men verksamhet över hela världen. För att det skulle få någon form av genomslagskraft krävs antagligen tusentals, tiotusentals bojkottande individer.

 10. Tänk vad många barn ni räddar genom att ta dessa män / kvinnor . Barn kan söka spänningen i sin ensamhet bakom sin skärm och dessa icke tänkande vuxna går snabbt på och pressar barnen på bilder och hur deras fantasier om dem ser ut . De axlar från 0-100 om de kan . Riktiga rovdjur. Så hemskt fruktansvärt för barn som inte vågar berätta för någon vuxen om sådant här. Så ensamma de måste känna sig . Hur som barn ska man våga be om hjälp hos vuxen om de ser hur vuxna kan vara . Skammen om hur det började osv .gör att barnen stänger det inom sig istället och kanske tänker att det är deras fel om varför chatten började . Snälla föräldrar prata med era barn om just detta och visa dem att sådant här händer och att det aldrig ALDRIG är barnens fel . Dessa vuxna förstör våra barn . De kommer alltid vara skadade precis som ärr på insidan . Och Sara och Patrik ni har själv varit med om detta och se vad ni har gjort , vilken styrka . Jag hade aldrig klarat av att bemöta dessa pedofiler som ni gör .Ni är alla barns brandvägg som arbetar med att skydda dem . Kan barn som drabbas få någon direktlinje till er så som exempelvis bris . Hoppas ni kommer på event så vi kan se och hylla er . Tack snälla för att ni finns

 11. Håller med M. Vilken enorm säkerhetsrisk denna människa är. Bra fångat Dumpen.

 12. Alltså hur många pedofiler finns det? Det tar ju aldrig slut. Ni konfronterar ju, jag vet inte hur många, varje vecka. Alltså varje vecka!!!!! Mörkertalet av pedofiler måste ju vara enormt. Alla dessa som faktiskt finns och som utnyttjar barn på det mest vidriga sätt. Barn som får sina liv förstörda för alltid. Jag blir så jäkla ledsen, arg, frustrerad. Hur får man stopp på detta?
  Ni Dumpen gör ett fantastiskt jobb med att få stopp på en del av dessa jävlar och jag säger TACK från mitt hjärta. Men det är som en piss i Mississippi som åker fast med hjälp av er. Vart är hjälpen som borde finnas? Varför är det handlingsförlamade beslutsfattare som inte ser allvaret och skyndar på processen? Något måste göras NU!!!

  Än en gång TACK för det ni gör 🙏🏻❤️

 13. ”-Jag har ingen bra förklaring”
  Nä, självklart finns där inga bra förklaringar när det gäller övergrepp på barn och det var inte frågan. Frågan var varför du ditt vidriga äckel väljer att förgripa dig på barn.
  Vad du än svarar så kommer det aldrig vara bra.

 14. Bra när ni lyckas fånga in rovdjur i alla samhällsklasser.
  Då förstår man verkligen vilket utbrett problem pedofili är .
  Dumpen är bäst❤️

 15. Asså ni gör fan sveriges barn den största och säkraste tjänst nån någonsin gjort genom erat arbete! Att ni kan göra det så proffsigt som ni gör nu menar jag (inom lagens ramar) är det finaste man kan göra! Själv har jag lite för lätt att ta till nävarna då jag börjar koka inombords och får svårt att kontrollera min ilska när jag konfronteras med sånt klientel ni handskas med! NI båda, Sara och Patrik hoppar lika högt i mina ögon! Mvh jimmy från hönö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *